Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kredi Kartlarındaki Taksit Sınırı

REKLAM ALANI
    Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Senet devri geri gelecek demek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Bu kadar sacma düşünmeyin,Ne yani parası olmayan adam yasamasınmı ? Ayıptır yaptıgınız burda konusanlar dahil herkezin kredi kartı var,Ben cok karsıydım ama kullandıkca anlıyor insan,Düşünsenize bi magazaya giriceksiniz Giyecek veya aksesuar alısverisi yapıcaksınız,Begendiniz ceket,ayakkabı,motor için düşünün en kötü 150-200 tl bir fiyatı var bunu peşin vermekmi yoksa 4 e böldürüp 50 tl gibi bi rakammı vermek cazip gelir size eger ödenecekse böldürün elinizdeki nakiti harcamayın.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar sacma düşünmeyin,Ne yani parası olmayan adam yasamasınmı ? Ayıptır yaptıgınız burda konusanlar dahil herkezin kredi kartı var,Ben cok karsıydım ama kullandıkca anlıyor insan,Düşünsenize bi magazaya giriceksiniz Giyecek veya aksesuar alısverisi yapıcaksınız,Begendiniz ceket,ayakkabı,motor için düşünün en kötü 150-200 tl bir fiyatı var bunu peşin vermekmi yoksa 4 e böldürüp 50 tl gibi bi rakammı vermek cazip gelir size eger ödenecekse böldürün elinizdeki nakiti harcamayın.
    Öyle demeyin, bende kredi kartıyla taksitle alışveriş yapan bir insanım, kredi kartı ile peşin alamayacağımız şeyleri alabiliyoruz, ancak acil bir durum olabilir bunu hiç hesaba katmıyoruz, mesela kredi kartı ile alışveriş yaptın sonra sende veya ailende sağlık sorunu oldu, ya işe gidemedin yada işten ayrılmak durumunda kaldın, sonuçta maaşta alamıyorsun, birikmişinde yok, olsa zaten kredi kartı kullanmazsın, o zaman daha çok krediye ve kredi kartına yükleniyorsun, ee daha önce istediklerin için taksitte yapmışsın, böylece kredi kartı ile sana ait olmayan parayıda harcadın, ayrıca ödeyemiyorsun ne yapacaksın bu durumda?
    cenkito bunu beğendi.
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorunda o zaman baslıyor zaten , hem taksitborcunuz oluyor hemde eldeki nakitte gidince kalıyor insan.

eldeki nakit gitmez demeyin, unutmayın hazıra dag dayanmaz. bir sekilde o da gidiyor yani
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

tata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslinda bu düzenleme banka sistemini korumaktan çok,
    cari açigi azaltabilmek ve hatta mümkünse kapatabilmek için yapiliyor.
    Ve elbette bunu da önümüzdeki yıllarda "cari açığı şu kadar kapattık!" diyerek oy avcılığında kullanacaklar, sanki kendileri açığı yaratmamış gibi. Yiyen olacaktır mutlaka :(

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    ya bunu bnkalar yapacakmı bide o var,yıllık aidat yasal deil dendi,devlet alamassın diyo adamlar çatır çatır alıyo,daha ay başıında 60 tl ödedim aidat,napıcan ödemeyip,1000 tl maaşla neye sahip olabiyosun,çıkarlar tv ye ayagını yorganına göre uzat dersi vermeye kalkar,lan yorganmı var ortada,akıl vermeleri yokmu,sanki nillet gerzek,zavkine domalıyo bankaya..

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bunu bnkalar yapacakmı bide o var,yıllık aidat yasal deil dendi,devlet alamassın diyo adamlar çatır çatır alıyo,daha ay başıında 60 tl ödedim aidat,napıcan ödemeyip,1000 tl maaşla neye sahip olabiyosun,çıkarlar tv ye ayagını yorganına göre uzat dersi vermeye kalkar,lan yorganmı var ortada,akıl vermeleri yokmu,sanki nillet gerzek,zavkine domalıyo bankaya..
    Banka zamanı geldiğinde yıllık kart aidatı ücreti keser extreye yansıtır . Bu borcu ödeyin ödememezlik yapmayın sonra iadesini isteyin

Bir arkadaşım var bu zamana kadar yıllık kart aidatı ücreti kestiler gittim ödedim sonrada her zaman iadesini aldım diyor

Bende Garantininkini kullanıyorum 10 ayda yıllık kart aidatı ücreti kesmişler 59 tl gittim ödedim sonra müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle iadesini istiyorum diye sonra kartıma 59 tl lik bedava bonus yüklediler bende gittim 59 tl ye benzin aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------

Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorunda o zaman baslıyor zaten , hem taksitborcunuz oluyor hemde eldeki nakitte gidince kalıyor insan.

eldeki nakit gitmez demeyin, unutmayın hazıra dag dayanmaz. bir sekilde o da gidiyor yani
    Ayağını yorganına göre uzatacan Zamanı gelince extre geldiğini unutmayacan Aklının bir köşesinde sürekli kredi kartın olacak harcamalarını taksitlerini ona göre yapacan

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    hediye kartı , hediye çeki veren yerler varmı ?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)