hihoha bu ne bea
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
çok güzelmiş vespa. teşekkürler önder
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
fiyatları ne kadardı aklında kaldıysa dostumm.. vmax ve vespaya bayıldım gercekten... bide vidaadam a
KSK FOREVER ... 35½
tdm 15 ytl idi sanırım, vmax 20 ytl idi, vespada 20 civarıdır, öbürlerini bilemiycem ama onlarda boyutuna göre fiyatı artıyor...saygılar
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
güzel gezmişsin manzaralar güsel paylaşım için teşekkürler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
bunların alayını istiyorum
hhehehe
[B]RR gençliği[/B]
bi gidip alayım... saol dostum paylastıgın icin.. çalışma masamda guzel durucaklar
KSK FOREVER ... 35½
ya dostum çok saol bunlar çok güzel paylaştığın için teşkürle:
çok hoş olmuş.bunları yapmak da bir sanat
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
valla gerçeğini alamadık bari bunladan alalım diyorum .. nediyorsunuz arkadaşlar
bu arada bu fotoğraflar hangi makine ile ve ayarlarda çekildi paylaşırsan çok sevinirim. bende fotoğrafla ilgileniyorum..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
öyle özel bir makineyle çekilmedi hocam, altı üstü HP PHOTOSAMART M407 digital fotoğraf makinesi, geneli macro modunda çekildi, diğer ayarlar otomatik ayarları idi, sadece bir kaçında gölgede kalanların aydınlık modu arttırıldı o kadar, ama makine dediğim gibi sade 4.1 megapiksel bir makine...saygılar
harıka resimler
ilk resmi gorunce gercek sandım
ne danalar sevdim aslnda yoktular
benim makinem seninkini döver önder.gcc_ondr adlı üyeden alıntı
haklısın yılmaz, senin çene benimkini nasıl döverse, senin makinede benim makineyi öyle döver
çene mi. konuş diye yalvarırlar bana yav. o kadar sessizim. nerden çıkarıyorsunuz bunları bilmiyorum.gcc_ondr adlı üyeden alıntı
başlığın içine ettin yılmaz deme sonra
abi harika bunlar ya.. ilk görüşte gerçek sanmıştım.. istanbula yolum düştüğünde ilk işm bunlara bakmak olacak..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)