Yeni Motorumu Aldım Kuba Süperlight 200
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun gülle gülle kullan. Gayet şekil duran bir motor muş.
-
Teşekkür ederim.
Fiyatıda uygun.5300 tl ye geldi motor yanında 2 nazi kask(Nolan varken Takmam Ama Hediye diye aldım tabikide) + alarm+motorsiklet gözlüğü+branda+zincir kilidi.
-
-
hayırlı uğurlu olsun beni cezbetti doğrusu
-
Olumlu yorumlar almak her zaman iyidir
teşekkür ederim arkadaşlar.
-
"Duruşu" şekil cidden
-
Maşallah hocam :D benim acayip hoşuma gitti motor hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirm
-
1000 km kullanımdan sonra bizi bilgilendirirsen sevinirim üniversite 2 veya 3 te chopper alma niyetim var ufak bütçeli
-
02 Aralık 2013, 01:10
Motoru dün akşam aldım.Önceden 13-14 yasında kanuni nin koldan 2 yada 3 müydü tam hatırlamadım koldan vitesli motoru kullandım.Ondan bu yana vitesli motor kullanmadım.
Arabada çok iyi olmasamda ehliyetim var.En azından Arabayı yokus yukarı kaydırmadan kaldırabiliyorum.
Arabada uyguladıgım debraj gaz ayarını bunda uygularsam tutamaz beni kimse mantıgı ile bindim motora ve sorunsuz kaldırdım sürdüm.
Dikkatimi ilk çeken sele konforu ve titreşimin çok ama çok az seviyede olmasıydı.Hatta yok bile denebilir.
Direksiyon turu biraz dar.Yada chopper için normal mi bilmiyorum.Ama önceki scooterıma göre az geldi.
Sesi ne çok abartı ne çok sessiz tam ayarında.Caddede bi ara gaz vermek dikkati çekmeye yetiyor.
Karanlıkda aydınlatması iyi.Ama ekstradan koruma demirine 2 tane sis farı taktırcam.
Korna olayı fena.Arabanın içindeki adamın aklı çıktı.
Plaka ve ruhsat işini halledemedim daha.
Çarşamba günü ugraşcam onunla.Plakasızda mahalle sorun olmasada 20 km ötedeki iş yerime gidemem.
Eski scooterımla gidicem yine. Yani asıl trafik değerlirmesini biraz geçiktircem
Yani şuanki izlenimlerim bu kadar.
Hani az sürdüm ama tadı damagımda hala.Çıkarıp süresim geliyor motoru her dakika
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Kısa bir bilgi.
Motor her ne kadar kuba marka olsa da aslen Macaristan malı olan keeway motordur.
Bende 2006 model ciddi kaza geçirip toplanmıs bakımsız keeway matrix 150 scooter motor var.Ve şuan motorunda sıkıntı olmasına ragmen 2 kisi yokuslarda sıkıntı cıkarmadan köpek gibi tırmanan bir motor.
Markası kuba diye sıcak bakmıyordum ama netten araştırdıgımda motorun keeway oldugunu okudum.Gittim adama sormadan oda söledi bu kuba değil keeway marka.Ama kuba getiriyor bunu türkiyeye diye.Yani almamın en büyük sebebi motoru her ne kadar honda yamaha kadar saglam olmasada keeway olmasıdır.
Bazı forumlarda Keeway motorlarını bombalayan görebilirsiniz. Ama ben keeway oldugunu duyunca tereddüt etmeden aldım motoru.O derece güvenirim keeway'a
-
02 Aralık 2013, 01:15
hayırlı olsun gecen sene istanbulda 12 modelini 5 bin filandı kilometresi 2750 lira denk getirmiştim.
bindim filan denedim hoşuma gitmemişti sürüş zevki olarak.
ama güzel motor görüntü olarak
kazasız belasız =)
-
02 Aralık 2013, 01:22
İşte herkesin zevki ayrı tabi.
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Son olarak her satıcı kendi malını kötülemez diye bir söz vardır bu dediğim buna uyacak tam doğru yanlış mı bilmiyorum.
Firmadaki Yetkili adam bu motor şuan sorunsuz motor.Bunlarda önceden titreşim vardı ufak tefek sıkıntıları vardı eski modellerinde.Ama bu motorda her şeyi iyileştirdiler.
Hani gördüğün gibi yok satıyorum dedi.Dükkandan her motordan var ama bi superlight yok bayisi olmasına ragmen.benimkinide 1 hafta sonra getirdi anca.
-
02 Aralık 2013, 01:23
hayırlı olsun küçük cc de cruiser motor alacak olsam ilk tercihim caracal veya senin motor olurdu.
-
02 Aralık 2013, 01:27
Teşekkür ederim. caracal a baktımda görsel olarak kuba daha ağır basıyor sanki
-
02 Aralık 2013, 01:39
hayırlı uğurlu olsun gayet yakışıklı motor
-
02 Aralık 2013, 01:44
Tesekkur ederim sagolasin dostum
-
02 Aralık 2013, 01:48
Hayırlı olsun.Boyası filan çok sexy...Fakat bence cruiser değilde commuter
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
02 Aralık 2013, 01:53
-
02 Aralık 2013, 01:58
Commuter olarak siyah cbf derim.ama arkada 3 lu canta olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
tesekkur ederim @brds
-
02 Aralık 2013, 02:25
Hayırlı olsun,mat olması çok hoşuma gitti
Sadece sinyaller ve arka stop'u beğenmedim çok kaba duruyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler