hayırlı ugurlu olsun allah kazaa bela vermesın. durusu cıdden 30,00 euroluk motorıkletler kadar guzel duruyor.
hayırlı ugurlu olsun allah kazaa bela vermesın. durusu cıdden 30,00 euroluk motorıkletler kadar guzel duruyor.
Arkadaşım daha önce hayırlı olsun demiştim ama merak ettiğim bir konu var. Kasko yaptırdın mı? Nasıl koruyorsun motosikleti? Ben evin bahçesine koyacağım ama çalınma korkusu oluştu.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Ben işe gidip gelirsen kullanıyorum. Akşamları kapalı garaja bıraktım kaskosu yok zorunlu trafik sigortası yaptırdım kapalı garaj daha iyi olur bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
Aynen ön camı çıkartıp arka ve ön çamurluğu biraz kısaltıcam aynalarıda değiştirip biraz daha cafe racer modeline dönüştürmeyi istiyorum.
s.a baya araştırdıktan sonra ve senin yazılarını okuduktan sonra bende almaya karar verdim ve geçen hafta Kuba Superlight 200 aldım. Şuan motordan çok memnunum ama değişiklik yapmak istediğim yerler var seninlede paylaşmak isterim
Mahallede direğe kilitle bağlıyorum motoru ama genede tedirgin oluyorum bu motorun 200'lüğünde alarm yok sen galiba taktırmıssın memnunmusun alarmdan zarar veriyor falan demişler başka arkadaşlar?
Alarmın şöyle bir durumu var.
Motor alarmı açık ve siz motora binerken alarmı kapatmayı unuttunuz.
Motora bindiğiniz anahtarı taktınız motor ötmeye başlıyor hemen.
eğer anahtar kontak üzerinde iken alarmı kapatmaya çalışırsanız sigorta atıyor.
Ve sigorta attığı için motor çalışmıyor.
Yeni bir sigorta takmanız gerekiyor.
Buna dikkat edin.
Anahtar Kontak üzerindeyken alarmı açıp kapatmayın.
Ayriyeten alarmın faydasını çok gördüm.
Giriş katta oturuyorum camımın önünde zincirle bağlı motor.
Geceleri öttüğü zaman rahatlıkla duyup kalkıp bakıyorum hemen.
Bir defasında gece uyuyamamıştım alarm öttüğü gibi koşma sesleri geldi ve hızla uzaklaşan 2 kişi gördüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
Motor camımın önünde duruyor.
Alarmı da var en ufak bir şeyde ötüyor zaten.
Şu aralar otoparka bırakıyorum kış olduğu için ama kapımın önünde de alarm ve branda sayesınde sorun yaşamadım.
Konuyu görünce dikkatimi çekti ehliyetle beraber cbf-150 almayı düşünüyordum ama superlight-200'ü görünce dikkatimi çekti.Şekil şemal güzel ama benim korkum şu: Boyum 1,85 ama sanırım bacak boyum mu ne uzunmuş benim motorun boyutu nasıl altımda oyuncak gibi kalmaz değil mi?
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız
motorun güzel aldrıma kimseye=)
allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın kardesım cok guzel motor
hayırlı olsun benim motorun kardeşi gelmiş
Motor ön cam ve çantaları ile birlikte bir hayli heybetli duruyor.
Cam ve çantaları atınca çöp gibi kalıyor.
Cam ve çantaları çıkarmazsan hiç sırıtmaz altında.
Çogu motor 2 kişi binince ufacık kalır alta ama bu motora abimle biniyorum yinede sırımıyor.
Ben 1.75 boyunda 80 kiloyum
Abimde 1.80 boyunda 70 kilo
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
Sağolasın Kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
İş yüzünden hiç ilgilenemedim Site kapalı durumda şuan.
Yeni tasarım ve panel ayarlıyorum.
bir kaç haftaya yayına açacağım tekrardan. O zaman linki yeniler tekrar paylaşırım.
Kusura bakmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
Sagolasın kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:05 ----------
Motoru alalı ve konuyu açalı 9 ay oldu.
Canlandırmak istedim paylaşımı.
Sağolasın kardeşim
3500 km deyim
Genel rahatsızlıgı hız yapmaması 100 e çıkıyor orada kalıyor benim motor.
Yokuş performansını çok begendim. Kendisi 140 kgye yakın üzerinde 2 kişi olalım yinede sıkılmadan bizim burdaki dik yokuşları yardıyor.
Yakıt suan şehir için 18 kr yakıyor.
Mat siyah iyi durmuş
çok şık kazasız belasız
cok güzel motor fiyatının üstünde 15 20 liralık motorlar gibi duruyor h.o
Beyler bende bu kış 6.000TL kredi çekeceğim, 1.000Tl'yi küçük masraflar ve ekipmana ayırıyorum yani 5.000TL bütçem var. Honda CBF 150'yi herkes öneriyor başlangıç için ve ucuzluğu nedeniyle; kullanıcılarına sormak istiyorum, CBF 150 yerine Superlight 200 alınır mı? 2. elde fiyatları yaklaşık ikisininde temizi çok rahat bulunuyor 5.000'e, düşünceleriniz nelerdir?
Dostum aynı ikilem kaldım bende hatta Üçlem diyelim.
Honda CBR 150
Yamaha YBR 125
Kuba Süperlight 200
Bu 3 motorun siyah renklerini alacağımı biliyordum ama kararsızdım hangisi olacağını.
Honda ve Yamaha nın kalitesi tartışılmaz.
Ben bu motorun çıkarıcak sorunları göze alarak aldım.
Şuana kadar çıkarmadı.
Bakımları zamanında yapıp motoru hor kullanmayarak iyi gidiyor şuan.
Cadde de gözler üstünde.
Bir mekanda otoparkda gözler üstünde her zaman.
Ve etrafınızda kız arkadaşlarınız çok ise baya bir artısı oluyor.
Altın Elbiseli Adam Barkın abinin dediği gibi artık motosiklet alırken sağlamlığına değil görünüşüne göre alınıyor.
Ve bende öyle yaptım.
Aman tanrım didim bu ne böyle :D pulsar alasım vardı benim yaaaaa:D hayırlı olsun bu arada uzun yola çıkılır mı bunla ??
Seninle özelden iletişime geçebilir miyiz? Sorun olmazsa birkaç soru kombosu yapmak istiyorum İster buradan ister Whatsapp ister Facebook fark etmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Bir kullanıcısıyla Facebook'dan iletişim kurdum, adam hep uzun yol yapıyor. 2 depoyla Kayseri - Kars yapmış.
lastiklerine beyaz yanak taktır on numara olur klasik gibi duruyor :D
ben bu motoru çok seviyorum...alamadım kullanamadım ama motor çok karizma inş nasip olur alırsınız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)