Yeni Motorumu Aldım Kuba Süperlight 200
Reklamlar
-
02 Aralık 2013, 02:32
İzmir İl Temsilcisi
5bine çok daha iyi seçenekler olabilirdi fakat herkesin kendi tercihidir
Benim bildigim keawey direk çinden getirip üstüne kendi damgasını çakıyor.
fakat ayrıntılı araştırmadım orası ayrı motor iyimidir kötümüdür bilemem.
hayırlısı olsun kazasız belasız diyoruz..
Reklamlar
-
02 Aralık 2013, 02:36
Hayirli olsun, tekerin her daim düz bassin..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
02 Aralık 2013, 02:44
-
02 Aralık 2013, 02:44
hayırlı olsun.
zamanında (2006) bunun ilk çıkan keeway super light modeli 2600tl idi ama tam da bir eziyet idi, motorunu değiştirmiş üsten egzantirikli modeli + yağ soğutma balasörlü yapmışlar sanırım
güzelmiş.
-
02 Aralık 2013, 02:52
hayırlı uğurlu olsun. 10 numara şekli var.
-
02 Aralık 2013, 03:37
Hayırlı uğurlu olsun, bence koruma demirini de mat siyah yaptır, nikelajlı biraz sırıtmış
-
02 Aralık 2013, 12:09
hayırlı olsun.. takip ettiğim motosiklet arasında..
kullanıp, tecrübelerini buradan paylaşırsan ilgilenenler için oldukça faydalı olacaktır..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
02 Aralık 2013, 12:42
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan Motorun çok hoşuma gitti boyası orjinal mat siyahmı ? birde 2 tavsiyem olucak şu ondeki camı çıkart direksiyonu biraz daha racing tarza benzeyen türle değiştir son olarakta googleye duke motor yaz görsellerdeki fardan bul taktır değeri şekli çok guzel olacaktır.
-
02 Aralık 2013, 13:39
inci1903 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,mat olması çok hoşuma gitti
Sadece sinyaller ve arka stop'u beğenmedim çok kaba duruyor.
Aynen banada biraz kaba gelmedi değil.Ama olsun Ön duruşu kurtarıyor herşeyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
CEM. adlı üyeden alıntı
5bine çok daha iyi seçenekler olabilirdi fakat herkesin kendi tercihidir
Benim bildigim keawey direk çinden getirip üstüne kendi damgasını çakıyor.
fakat ayrıntılı araştırmadım orası ayrı motor iyimidir kötümüdür bilemem.
hayırlısı olsun kazasız belasız diyoruz..
Öcelikle teşekkür ederim .
Dediğim gibi keewayın scooter motorunu kullanıyordum bir senedir.
Her ne kadar rahat olmasada mekanik açıdan hiç üzmedi beni.O yüzden güvenerek aldım.Güveni boşa çıkarmaz inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------
beko12345 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun...
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
satoyama adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun.
zamanında (2006) bunun ilk çıkan keeway super light modeli 2600tl idi ama tam da bir eziyet idi, motorunu değiştirmiş üsten egzantirikli modeli + yağ soğutma balasörlü yapmışlar sanırım
güzelmiş.
Aynen zamanında bi abim de kullanmış çok sıkıntı çekmişti sonra çıkardı elden.
Yag soğutma şehir içinde yeter sıkıntı çıkarmaz deselerde ben yine şehiriçi kullanıp öle yazarım durumu buraya.
Balansör olayıda tam bir hagi olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
VOLkann adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun. 10 numara şekli var.
Teşekkür ederim . Şekli yeter her daim
-
02 Aralık 2013, 13:41
Hayırlı olsun mat siyah olmasaymış iyiymiş
Bende hava soğutmalı kullanıyorum şehir içinde çok kullandım sıkıntı olmadı , Soğutma olduktan sonra bir şey olmaz
-
02 Aralık 2013, 13:55
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, bence koruma demirini de mat siyah yaptır, nikelajlı biraz sırıtmış
sahibinden de araştırmıştım almadan önce mat siyah koruma demirliklerini. Mat bulamasamda normal siyahlarda bolca vardı.Artık zımparalayım Mat siyaha boyamak bana kaldı.
Yaza dogru ufak tefek ekleme ve degişiklik yapıcam.Koruma demirligi de bunun arasında zaten.
Sagolasın önerin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Salih_T adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun.. takip ettiğim motosiklet arasında..
kullanıp, tecrübelerini buradan paylaşırsan ilgilenenler için oldukça faydalı olacaktır..
Dediğim gibi Plaka ve Ruhsat işlerini hallettik den sonra trafikde kullanmaya başlıcam.
Ona göre + ve - lerini yazıcam buraya
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
byaway adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan Motorun çok hoşuma gitti boyası orjinal mat siyahmı ? birde 2 tavsiyem olucak şu ondeki camı çıkart direksiyonu biraz daha racing tarza benzeyen türle değiştir son olarakta googleye duke motor yaz görsellerdeki fardan bul taktır değeri şekli çok guzel olacaktır.
Öncelikle sağolasın.
Orjıinal rengi mat siyah.Bi arkadaş mat olmasaymış daha iyimiş diye yazmıs ama cevaplayamadan kaldırmış mesajını.
Cam olayına gelince kışın devamlı takılı olarak kullanırım zaten cam ayrı bi hava kattı motorda.Diğer tarzlarda cam çok sırıtır şeffaf olmasndan.Ama bundaki siyah cam.Ve çok hoş duruyor.
İşdeyim şuan ama önden de fotosunu çekip atarım.Hak verirsin o zaman bana.
Far için se benim en sevdiğim far yuvarlak fardır. Hatta ybr düşündüm bi ara ama uzay kafa olması hoşuma gitmedi.Eski kasalarındaki yuvarlak far kalsaymış ybr alabilirdim.
O dediğin farda KTM ye yakışmış buna gitmez bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun mat siyah olmasaymış iyiymiş
Bende hava soğutmalı kullanıyorum şehir içinde çok kullandım sıkıntı olmadı , Soğutma olduktan sonra bir şey olmaz
Sagolasın usta
Mat siyah hastalıgı sülaleden gelir bizim. Dayımda 79 model Ford Granada Station kasa vardı. Onuda mat siyah yapmak istedik ama bütçe elvermemişti.
Mat siyah bi aracım olsun isterdim hep ve Motorum oldu sonunda.
Sogutma konusunda rahatlattın beni.İnş sorunsuz devam eder.
-
02 Aralık 2013, 13:57
Hayırlı olsun.
Tasarımı çok hoşmuş.Ön çamurluk falan Nazilerin kullandığı motorları anımsatıyor.
-
02 Aralık 2013, 14:00
Wiking adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Tasarımı çok hoşmuş.Ön çamurluk falan Nazilerin kullandığı motorları anımsatıyor.
Teşekkür ederim.
Valla hiç nazi filmi filan izlemedim. Motorlarınıda görmedim. Ama doğrudur yani
-
02 Aralık 2013, 14:14
sahibinden.com da gordum sanırım bu ilanı bir kac gun once motosiklet magzasından satılıkdı yanlıs hatırlamıyorsam . O yada değil fark etmez . Hayırlı olsun tekerin düz gele
-
02 Aralık 2013, 15:18
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
sahibinden.com da gordum sanırım bu ilanı bir kac gun once motosiklet magzasından satılıkdı yanlıs hatırlamıyorsam . O yada değil fark etmez
. Hayırlı olsun tekerin düz gele
Sagolasn dostum.aldigum firma ilan koymusti sahibinden e.odur buyuk ihtimalle
-
02 Aralık 2013, 19:37
Dostum samimi olarak söylüyorum, bu tarz motorları beğenmiyorum lâkin bunu çok beğendim. Eksiğini sorarsan çantaları! Umarım kazasız bir ömür geçirirsin motorunla tebrik ederim.
-
02 Aralık 2013, 19:40
hayırlı olsun mat renk yakısmıs
-
02 Aralık 2013, 21:49
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Dostum samimi olarak söylüyorum, bu tarz motorları beğenmiyorum lâkin bunu çok beğendim. Eksiğini sorarsan çantaları!
Umarım kazasız bir ömür geçirirsin motorunla tebrik ederim.
Sağolasın dostum.Tip olarak fazlasıyla tatmin ediyor insanı.
Mekanik olarak çok eleştri aldım bugün.Kuba motor alınırmı tarzında.Moral biraz bozuldu.Umarım tipi gibi mekanigi de saglamdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
UqUR_ adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun mat renk yakısmıs
Teşekkür ederim
-
02 Aralık 2013, 21:56
güle güle kullan, ilk fırsatta lastikleri ve zinciri değiştir. lastikleri michelin, avon, pirelli, metzeler, dunlop gibi bilinen belli kalitede bişeyle, zinciri de o-ringli ya da x-ringli rk ya da d.i.d. marka takmanı öneririm. ayrıca, rodaj döneminde sık yağ değiştirmeni ve mümkünse (eğer üstünde yoksa) muadil çin mallarından edinip (mesela driftte var) mıknatıslı karter tapası takmanı öneririm. çinliler çok metal tozu çıkarıyor rodajda.
-
02 Aralık 2013, 22:31
ozgurakman adlı üyeden alıntı
güle güle kullan, ilk fırsatta lastikleri ve zinciri değiştir. lastikleri michelin, avon, pirelli, metzeler, dunlop gibi bilinen belli kalitede bişeyle, zinciri de o-ringli ya da x-ringli rk ya da d.i.d. marka takmanı öneririm. ayrıca, rodaj döneminde sık yağ değiştirmeni ve mümkünse (eğer üstünde yoksa) muadil çin mallarından edinip (mesela driftte var) mıknatıslı karter tapası takmanı öneririm. çinliler çok metal tozu çıkarıyor rodajda.
fabrika çıkışı çogu motorun lastikler çöptür ama bunun dişli filan saglam görünüyor.Yagıslı havada denemem lazım ona göre hareket ederim zaten.
zinciride 500 km bakımından sonra degiştirmeyi düşünüyorum şimdilik dursun diye düşündüm. Yağ konusunda sonuna kadar haklısın aklımın bi köşesinde zaten o.
mıknatıslı karter tıpasını araştırayım hemen. Hiç duymamıştım onu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler