kanuni breton..
kanuni breton..
Peki Cem sence ben ne önereceğim ???
Sym wolf olabilir.Geçen haftalara kadar 6.500e 1 2 ilan görmüştüm.Ben acayip beğeniyorum o motosikleti.Yakıtıda gayet kafi...Ktm Duke 125 belki alınabilir.Çok net bilmiyorum fiyatlarını...
Hyosung gt 250 Naked gayet hoş makine.Gerçi 18krş yakıyormuş.Cbrdan fazla sanırım.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
hocam gv250'nin altına düşme derim. 125 gelmez. hele bi de calibreden geçeceksin..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Üstüne biraz daha ekle ödeme durumu varsa eyer banka kredisi iş görür
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44687920/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38257393/detay
Makselinin videosunu buldum 6 vites 120 ile zorlanmadan rahat gidiyor sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=UMvbo7vQ0hM
gt 250 şehir içi normal kullanımda 4-4,5 litre yakmakta... Sabit sıkıntısız, az yaksın dersen;uzun yolda 7 bin deviri geçmiyeceksin. 7 bin devirde 112-114 arası gidersin. 6 bin devirde ise 95-96 ile gitmekte ve yakıtın uzun yolda 3,5-3,8 e kadar düşer...
120 ile sıkıntısız kullanmak istiyorsan 125 cc yetersizdir,tehlikelidir,ani manevrada güven vermez, 120 ye gelene kadar zaten nefesi tükenir..Boşyere paranı 125cc ye dökme... 6bin liraya alınabilir en mantıklı motor gt250,sym wolf 250 dir
CBR 125R teknik detay
Maks. Güç (kW@dev/dak) 9,8/10.000 (13,3 PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 10,4/8.000
benimki 2012 model enjeksiyonluydu,arkadaşımda da 2008 enjeksiyonlu var, önemsenmeyecek ufak farklılıklar oluyor,(sürücü ağırlığı-kullanım sitili gibi )
sym wolf da güzel motor;hem daha az yakar alınabilecek başka motor yok malesef o fiyatlara
pere perreee, şubat gibi kısmetse ya ben memur yarısı bi adamım bize gelmez öyle 600rr falan hem de ne zehirledi, hyo alcaz gibi duruyo Alper, nabalım kawa 300 cok para.
öte yandan ekran kartımda yandı, anakart da gidecek gibi duruo. bakalım o da masraf bi ton şimdi. şansıma tüküreyim.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Vayyyy ansını satiyim arkamdan laf atıyor Eren ninja 300 almayı düşünüyordu fakat o kadar küfür yediki benden... Hyo için kanına girdim. Onun kalıbı başka motor kurtarmaz çünkü
Alperciğimcim, ne yalan söyliyim benim gibi apaçinin altında 7 litre standart yakıtım vardı şehir içi. Tuvalete bile motorla giden bir insan içinde ay sonu hesaplamaları sıkıntıya yol açıyordu. Gazlayınca 4 litre yakan RR yaptılarda bizmi almadık arkadaş
250cc alacağım abi, 4 litre yaksın... Bakım maaliyeti az olsun, hararet yapmasın RR gibi (en önemlisi) yeter be...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Tvs apache veya rks titanic 200 al
Biz motorcular 2 bacağa değil 2 tekerleğe aşık oluruz...
Dostum bir kere tek sübap değil çift sübap.Senin lifan tvs apacheye kafa tutuyordur o zaman :D
o kadrana bakarak konuşsaydık o zaman benimkide 120 görüyor ama ölç bakalım gps ile onun yanında lifan emisol vaf 150 cc ama max 100-110 görüyor yoksa sen cup 250 cc falan mı :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Benimde 5.000tl param vardi gittim 4.000 e cb125 aldim 1.000 tl de cebime kaldi. Sen zaten yaki çaki çuki motora binmiş anlamişsin daha da kolay kolay çinle ugraşmazsin saniyorum. Hyosunglarin 2. Elde temizini bulmak samanlikta igne aramak gibi.. hadi buldun diyelim bu sefer sifiriyla ayni parayi isterler
Cok kararsiz limittesin, 2 bin tl daha paran olsa cbr 250 vs alabilirsin ama olsa zaten bu basligi acmazdin.. gonlunde cbr125 varsa temizini uygun fiyatli bulursan al derim şayet pişman olursan zarar etmeden satarsin.
cbr 125 çok sağlam ve sattıgında ılerde zarar etmeyecegın bır motor , az yaksın ve gıtsın ıstıyorsan kesınlıkle tavsıye ederım, yenı kasaları eski kasaya gore bıraz zayıf hız yonunden ama 120 ıle stabıl gıdebılırsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)