Paul Walker Hayatını Kaybetti!
Reklamlar
-
03 Aralık 2013, 16:54
agrasiwe adlı üyeden alıntı
:D adam hristiyan allah rahmet eylesin ne ya.
jarre adlı üyeden alıntı
Vefat eden kişi müslüman ise "Allah rahmet eylesin" denilir. Müslüman olmayan ölüye Allahtan rahmet dilemek caiz olmadığı için "toprağı bol olsun" denilir.
Allah'tan ne isteyeceğini ya da dileyeceğini size mi soracak millet? Kimsiniz siz?
Reklamlar
-
03 Aralık 2013, 18:03
Jeams DEAN de böyle Porsche'nin zamanında efsane arabasıyla gitmişti.
Toprağı bol olsun.
Hah şimdi okudum, ayrıca Allah rahmet eylesin, mekanı da cennet olsun...
-
03 Aralık 2013, 18:55
Manidardırki ikiside Porsche'la öldüler
Porsche GT bi yana ben Porsche 550 Spyder'ı tercih ederim
-
03 Aralık 2013, 19:25
Reşit adlı üyeden alıntı
Allah'tan ne isteyeceğini ya da dileyeceğini size mi soracak millet? Kimsiniz siz?
mesajlardaki yazılan yanlışı düzeltmek için mesaj yazan forum üyeleriyiz biz.kimbilir okuyan kaç birey doğruyu öğrendi sayemizde.sen gelmişsin külhanbeyliği yapıyorsun burada .lafa bak kimsiniz siz .
-
03 Aralık 2013, 19:35
hadi arkadaşlar bir karar verin artık.
allah rahmet edecek mi etmeyecek mi
sizi bekliyor!
-
03 Aralık 2013, 19:59
jarre adlı üyeden alıntı
mesajlardaki yazılan yanlışı düzeltmek için mesaj yazan forum üyeleriyiz biz.kimbilir okuyan kaç birey doğruyu öğrendi sayemizde.sen gelmişsin külhanbeyliği yapıyorsun burada .lafa bak kimsiniz siz .
Ben de onu diyecektim, Allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun evladım... Valla gerçeği ve yanlızca doğruyu sonunda sizden öğrendim, forumu büyük bir yanlıştan da kurtardınız... Hakaten kaç birey toplamda ??
-
03 Aralık 2013, 20:03
jarre adlı üyeden alıntı
Adam biraz sonra peygamberliğini ilan edecek beyler dağılın
Motosikletli Kaplumbağa...
-
03 Aralık 2013, 20:46
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
03 Aralık 2013, 20:53
-
04 Aralık 2013, 00:48
-
04 Aralık 2013, 01:18
Adam öldü beyler yandı gitti kül oldu.
Hayat bukadar basit işte.
Neymiş pazarlama stratejisi imiş
filimde ortaya çıkarmış.
Kül oldu adam kül toz a dönüştü ne cesedi bekliyorsunuz.
Toprağı bol olsun.
Cok severek takip ettiğim oyunculardan biri idi.
-
04 Aralık 2013, 01:25
Reşit adlı üyeden alıntı
Cenaze namazında snein yerine ben dua ettim
Allah kabul etsin.
-
04 Aralık 2013, 01:31
jarre adlı üyeden alıntı
Kaç kişi yazıyonuz siz...
Tek tek gelin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
jarre adlı üyeden alıntı
Vefat eden kişi müslüman ise "Allah rahmet eylesin" denilir. Müslüman olmayan ölüye Allahtan rahmet dilemek caiz olmadığı için "toprağı bol olsun" denilir.
Ne saçma bir yorum...
Hristiyanları kim yarattı ?...
Yarattığı insana allahtan rahmet silemeyelimde obamadan mı dileyelim....
Rahmet arapça bir kelime...
İngilizcesini dileyelim o zaman...
Böyle salakça yorumları görünce durumumuzun vahametini biraz daha kaygı ile görüyorum...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
04 Aralık 2013, 04:45
haber asparagas adam ölmedi...
-
04 Aralık 2013, 11:19
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Kaç kişi yazıyonuz siz...
Tek tek gelin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Ne saçma bir yorum...
Hristiyanları kim yarattı ?...
Yarattığı insana allahtan rahmet silemeyelimde obamadan mı dileyelim....
Rahmet arapça bir kelime...
İngilizcesini dileyelim o zaman...
Böyle salakça yorumları görünce durumumuzun vahametini biraz daha kaygı ile görüyorum...
doğru olan bir yoruma saçma ve salakça demeye hakkın yok senin.inançsız ve cahil olman hakaret etmeni gerektirmiyor .başkada yorum yazmıyorum zaten.
Ahmak cahil ile olma muhatap,
Laf anlamaz altın sözün pul olur…
-
04 Aralık 2013, 11:39
Allahın rahmeti konusunda ihtilafa düşenler Maide suresi 9. ve 51. ayetlerini inceleyebilirler, haşa Allahın rahmetini sorgulamak ne haddimize...
9- Allah, iman edenlere ve salih amellerde bulunanlara va’detmiştir, onlar için bir bağışlanma ve büyük bir ecir vardır.
51- Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları dostlar (veliler) edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez.
-
04 Aralık 2013, 13:07
Geç geldi desinler geçmiş olsun demesinler!
-
04 Aralık 2013, 13:12
-
04 Aralık 2013, 13:49
jarre adlı üyeden alıntı
beyler adam forum üyesiymiş, bence çok üstüne gitmeyin. rest in peace deyin kapansın mevzu
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
04 Aralık 2013, 15:04
jarre adlı üyeden alıntı
doğru olan bir yoruma saçma ve salakça demeye hakkın yok senin.inançsız ve cahil olman hakaret etmeni gerektirmiyor .başkada yorum yazmıyorum zaten.
Ahmak cahil ile olma muhatap,
Laf anlamaz altın sözün pul olur…
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)