Harbi Gerçekmiş.Yazık Oldu İyi Oyuncuydu.
Oyunculuğunu pek beğenmezdim,yakışıklılıkla işi götürüyordu...Lakin Fast&Furius cuk diye oturdu adama...Yazık olmuş Allah rahmet eylesin.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Gerçekten üzücü ve çekilen film belkide serinin gidişatı tamamen yalan oldu.
Hızlı yaşadı genç öldü ama bizim bir ömürde sahip olamayacağımız şeyleri 40 seneye sığdırdı.
arabanin haline bakinca insan merak ediyor ne gerek var o kadar surate diye
Yazık olmuş Allah rahmet eylesin. Kaza yapılan aracı carrera gt baskası suruyormus sanıyorum. Ff serisi artık yalan oldu maalesef bu bölümde jason statham da vardı
Burada arabanın resimleri var.Gaz borusuna çarptı diyorlar bazı sitelerde.
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...shed-pole.html
bir de yarışçı bir arkadaş vefat etmiş, Doriano Romboni.
http://www.rainews24.it/it/news.php?newsid=185170
anladığım kadarıyla kaza sırasında üzerinden başka bir yarışçı geçmiş.
bir arabanın o hale gelmesi kolay değil. proche carrera gt sanırım araba. öyle deniyor
yazık olmuş tabii ama bu adamın çarptığı direk değil de çoluk çocuk da olabilirdi
keşke yapmasalarmış böyle birşey
İyi Oyuncuydu Allah Rahmet Eylesin :(
Çok üzücü gerçekten, yakından takip ederdim.
Yalnız o arabanın o hale gelmesi kolay değil, büyük boyutta bir kaza olduğu aşikar.
Allah rahmet eylesin. Arabayı onun gibi hız tutkunu bir arkadaşı kullanıyormuş. Ne gerek var abim o kadar hıza. Paran var git piste. Insan hem üzülüyor hem kızıyor.
Arkadaşının kullandığı Porsche'ninkaza ggeçirmesi sonucu diyor yani adam binevi suçsuz.
bağış gecesine gidiyorlarmış. Allah rahmet eylesin.
Fast and dead.... R.I.P........yinede severdim allah rahmet eylesin. F&F dvdleriniz varsa o dvdlerde bu arkadaşların aldıkları pro.sürüş dersleri falan var,böyle eğitim almış biri kaza yapamaz diyordum tam öğrendimki arabayı başkası kullanıyormuş. Yanarak ölmüşler allah rahmet eylesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)