Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sıcak Sulu Pet Şİşe İş Görüyor

REKLAM ALANI

1 litre suyu kaynatın yaklaşık 20 saniye sonra suyu pet şişeye boşaltın beklemezseniz şişe yamuluyor neyse şişeye bir kılıf uydurun ben alüminyum folyo sardım arasına peçete serdim bir nevi termos yani kılıf sıcaklığın aşırı olmasını engelliyor çünkü bir süre sonra çok sıcak oluyor yakıyor 60 km hıza kadar kılıfla gayet sıcak yolculuk yaparken daha üst hızlarda yetersiz geliyor kılıfı çıkartmak gerekiyor.

Neyse sabah saat 4.30 5 gibi yola çıktım hava sıcaklığı -5 derece gündüz olsa yine iyi havadaki çiğ soğukla delip geçiyor montu benimde aklıma bu geldi bunu montun iç cebine koydum sıcacık mis gibi yolculuk yaptım sadece ayaklarım üşüdü.

Kılıfla kullanırsanız 6 saat kadar sıcaklığını koruyor kılıfsız 3-3.30 saat

Sıcak su torbası yayvan olduğundan sıcaklığını hızlı verip kolay soğuyor ve koyacak yer sorunu var sığdıramadım bir yere 1 litrelik pet şişe iyi oldu montun iç cebine sığıyor yarısı dışarıda kalıyor..
    Carbondioxid bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Hocam senin kardeş falan var mı? O da buralarda galiba şu sıralar
    meraklıyım
    rambomert bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam extra her kilonun yakıta etkisini bilmiyor musun? Çok masraflı olmasın 1 litre sıcak su kesmez beni

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam extra her kilonun yakıta etkisini bilmiyor musun? Çok masraflı olmasın 1 litre sıcak su kesmez benihttp://imgim.com/5861incim7148830.jpg
    bende diyorum benim motor neden çok yakıyor diye

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

soğuk işinede ben deri mont giyiyorum gram üşümüyorum.ama bitane çizme bot türü bi korumalı ayakkabı almak lazım sadece paçalarım üşüyor

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    İş elbisesi satan yerlerde itfaiyeci botlarıda oluyor yanmaz su geçirmez korumalı
    Samsun da iseniz bi ara ekibi toplayıp Samsun Adventure Park organizasyonu yapın ben size kampanya indirim yaptırırım

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Ben genelde kıçıma kalorifer bağlayıp geziyorum kışın tavsiye ederim dfgfdg
    UqUR_ bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Lifan Tay 100
    elin oglu uzaya çıkam diye ugraşır bizim türk :D :D :D yinede iyi çözüm
    M.balibey bunu beğendi.

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    En güzeli tümden bir gazete yi böbrekleri kapatacak şekilde montun altından yalıtım amaçlı koymak. Yıllardır kullanırım en iyi monttan etkili. kesinlikle tavsiye ederim.
    UqUR_ bunu beğendi.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    http://www.aliexpress.com/item/Usb-heated-film-hand-warmer-mouse-pad-warm-feet-shoes-heating-element-pyrexia-diy-chip-membrane/1277621122.html

http://www.aliexpress.com/item/Usb-split-insole-warm-feet-treasure-hand-po-usb-electric-heating-tablets-usb-sinsole/1305534782.html

http://www.aliexpress.com/item/Usb-warm-feet-treasure-usb-warm-gloves-hand-po-heating-insole-hardiron-heating-element-110-160mm/1193036855.html

bunlar harika bir buluş diyebilirim.
    Usb çakmaklık ile sıcacık oluyorlar. eldivenin 2 yüzüne koydum. Hatta ilerde koltuğa bile monteleyesim var içine ısıtmalı koltuk olsun diye

Tavsiye ederim.

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    :DDD gazete de koy bari içine

SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    hocam bu ne için işe yarıyo? cebine niye koyuyosun şişeleri? peçete sıcaktan nemlenip ıslayıp eriyebilir? kafamda deli sorular

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı SULH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bu ne için işe yarıyo? cebine niye koyuyosun şişeleri? peçete sıcaktan nemlenip ıslayıp eriyebilir? kafamda deli sorular
    hep o deli sorular yüzünden bu adam bu kadar merak ediyor
    SULH bunu beğendi.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    üşümeyi boşver, eklem hastalıklarını merak etmiyorsan adam gibi motosiklet kıyafeti giy alt üst. yoksa yaşlandığında gençlere ilk tavsiyen "motora binmeyin" olur.
    YILDIRIMBORA ve Carbondioxid bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Arkadaşlar bunu deneyin bence hem çok ucuz, hem çok kullanışlı. Adını tamamen hak ediyor.''CEP SOBASI''
    http://www.sahibinden.com/arama?query_text=cep+sobas%C4%B1

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Arkadaşlar bunu mutlaka deneyin. Adını sonuna kadar hak ediyor. ''CEPSOBASI''
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=CEP+SOBASI

Alıntı merak ederim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 litre suyu kaynatın yaklaşık 20 saniye sonra suyu pet şişeye boşaltın beklemezseniz şişe yamuluyor neyse şişeye bir kılıf uydurun ben alüminyum folyo sardım arasına peçete serdim bir nevi termos yani kılıf sıcaklığın aşırı olmasını engelliyor çünkü bir süre sonra çok sıcak oluyor yakıyor 60 km hıza kadar kılıfla gayet sıcak yolculuk yaparken daha üst hızlarda yetersiz geliyor kılıfı çıkartmak gerekiyor.

Neyse sabah saat 4.30 5 gibi yola çıktım hava sıcaklığı -5 derece gündüz olsa yine iyi havadaki çiğ soğukla delip geçiyor montu benimde aklıma bu geldi bunu montun iç cebine koydum sıcacık mis gibi yolculuk yaptım sadece ayaklarım üşüdü.

Kılıfla kullanırsanız 6 saat kadar sıcaklığını koruyor kılıfsız 3-3.30 saat

Sıcak su torbası yayvan olduğundan sıcaklığını hızlı verip kolay soğuyor ve koyacak yer sorunu var sığdıramadım bir yere 1 litrelik pet şişe iyi oldu montun iç cebine sığıyor yarısı dışarıda kalıyor..
    Tenkitlere hem kulak asma , hemde göz ucu ile oku derim naçizane, zira bir forumdaş yazmış soğuk havaya dayanıklı kıyafet çözüm olur diye, sizin bulduğunuz yöntemin ekonomik boyutunu ele alıp, örneğin 1 litre suyu kaynatmak için harcanan gücün maliyeti ile, tek seferde alımı yapılacak iyi kıyafetin zaman vadesinde maliyeti göz önünde bulundurulmalı, buna rağmen yöntemin ehveni şer olarak güzel

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)