Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

a2 ehliyet sınavlarını geçtim bastırmadan b alayım dedim olmaz dediler ?

REKLAM ALANI

a2 ehliyet dırek sıyon sınavını ve yazılı sınavı gectım yazılı sınavdan 60 soru cozdum yenı sistemde yanı b alacagım zaman sadece direksıyon sınavına girecem . durum boyle olunca bende temelli b yide alıp oyle bastırayım dedim gittim sürücü kursuna bana önceden oluyodu fakat şimdi olmuyo dediler önce ehliyeti bastırıp (a2yi) sonra b yi alabilirsiniz dediler . nasıl bişeydir bu bilen varmı :S

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Olur mu öyle şey! ben ve 3 kardeşim a2+b sınıfını aynı anda aldık değişik zamanlarda..
    Sen a2 aldıysan bekle,b al ikisinin evraklarını emniyete götür aynı anda bastırıp al.
    maxi97 bunu beğendi.

Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olur mu öyle şey! ben ve 3 kardeşim a2+b sınıfını aynı anda aldık değişik zamanlarda..
    Sen a2 aldıysan bekle,b al ikisinin evraklarını emniyete götür aynı anda bastırıp al.
    ne zaman almıştınız . cunku kurs onceden oluyo ama şimdi olmuyo dedi saçmalık yani.
    Osırıs bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 3 yıl oluyor alalı. ama küçük kardeşimde askere gitmeden evraklarını aldı kurstan (a2+b) döndüğünde o da ikisini aynı anda bastırıp alacak,yoksa ayrı ayrı para verecek ne gerek var.

Motosikleti
    henüz yok
    usta sanırım yeni düzenlemede böğle bir şey var. Daha dur bunlar neki yarın 600cc motor alıyorum desen onada izin vermiycekler :D

araştır istersen kafanı karıştırmak istemem stajer ehliyet falan mevzusu var dı?

stajyer ehliyet konusu daha konu olarak duruyo galiba onun hakkında bi bilgi vermediler ama sorucam tekrar araştırcam tekrar tekrar para vermeye ne gerek var devletin para tuzağı işte zorla...

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir ay önce a2+b beraber bastırıp aldım. Sıkıntı yok

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Sadece 2 sefer kart parası ödemekten kurtulursun 100 tl gibi bi para cebinde kalır bende öyle yaptım önce B sonra A2 ikisinide tek kartta topladım 2 sefer kart parası ödemekten kurtuldum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)