Arkadaşlar Motorumun Lastik Hava Basıncı Kaç Olmalı?
Ön Lastik: 130/70-12
Arka Lastik: 130/70-12
Yüksüz Ağırlık: 96 kg
Benle Beraber:173 kg
Edit:Birde Yağmurlu Havalarda Frenler Pek İyi Tutmuyor.Normalmidir?
Arkadaşlar Motorumun Lastik Hava Basıncı Kaç Olmalı?
Ön Lastik: 130/70-12
Arka Lastik: 130/70-12
Yüksüz Ağırlık: 96 kg
Benle Beraber:173 kg
Edit:Birde Yağmurlu Havalarda Frenler Pek İyi Tutmuyor.Normalmidir?
lastik hava basıncın lastiğin üstünde yazar...her marka farklı olabilir...yol tutmaması kalitesizlikten...
Üzerindekiler orj, çin lastiklerse... Yağmurda veya keskin dönemeçlerde vs sakın firen yapma veya hızlı girme... Direk kıç atar motor, asfalt ile buluşursun. Mümkün olduğunca frenide kullanma yağmurda. Motor freniyle yavaşlat motoru, duracağın mesafeye göre ayarlarsın bunuda.
Üzerindeki orj balatalar çöp. At onları, daha kaliteli bir şey tak. Tutmaması normal değil, yağlanmış olmasın ?
Tavsiye; Üzerindeki kayışıda sök at... Daha kaliteli bir şey tak. 90+ üstü çıkma, kayış kopar yolda kalırsın... Eğer güzel açarsan motoru 110km görüyor ronny (gps) Hatta bakımlıysa kıç bile atıyor sert kalkışlarda
Bu arada + Ronnylerde karbüratör sorunlu. Eğer 2.3-6 arası yakmıyorsa... yani bir depoyla 220+ km göremiyorsan karbüratörünü değiştir. Ciğerini bilirim be o motorun
Abi O Kadar Verim Alamıyorum,Dediğin Gibide Olmuyor Neredeyse Günde 10 Km Yarı Depo Yakıyorum.Birde Acelemiliğimi Atıyorum,Motorda Yağmurlu Havada Sürdüm Dalgınlıkla Otobüs Durmus Az Kala Giriyordum,Ani Frenlemede Vs. Kayma Vs. Yapmıyor Ancak Frenler Pek İyi Tutmuyor.1 Aydır Kullanıyorum.Hiç Bir Sıkıntı Çıkarmadı.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)