Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yuh ki ne yuh

REKLAM ALANI
    istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    aynı iki ürün

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/28-led-li-t10-28-led-park-ampulu-zenon-gibi-98309605

http://www.ebay.com/itm/2x-28-LED-T10-194-168-501-W5W-Pure-White-1210-SMD-Car-Side-Wide-Tail-Light-Bulb-/130931353557?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories &hash=item1e7c1de7d5&vxp=mtr

Birde bu sitede fiyat tekmiş.
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    sen ancamı fark ettin yediğimiz kazıkları
    ben alacağım ürünü iyice araştırıp 1 2 lira fark varsa türkiyeden alıyorum...diğeri hep ebay aliexpress...

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    evet ne yazıkkı 10 katı fakat bunun ıcınde ulasım doviz kuru vergısı kargosu otu cöpu boku gelince kı 4 tl lik seyde ne kadar geliyor bu fıyata cıkması cok sacma . burasda 20 bın tl olan motosıklet ebayda 3-4 bın euro

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen ancamı fark ettin yediğimiz kazıkları
    ben alacağım ürünü iyice araştırıp 1 2 lira fark varsa türkiyeden alıyorum...diğeri hep ebay aliexpress...
    demin baktım 42. ürün olmuş ebay'den uzun yıllardır Türkiyedeki bu tarz sitelerden alışveriş yapmadım
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

Motosikleti
    rks 150
    bu nasıl iş anlamadım en kötü hayat sıtandartı bizde en kötü maaş bizde en pahal benzin bizde en yüksek vergiler bizde sistem degişmicek böyle giderse adamlar 15 bin dolar maaş alıyo 3 4 dolar a 0 km motor alıyo ben 2 bin lira maaş alıyom nasıl denkleştiricem parayıda motor alıcam diye düşünüyorum vaz da geçemiyorum sistem berbat ülkede mt09 de birisi bişe yazmıştı gördünüzmü dalga geçmiyorum bakınMerhaba.
    Yaşım : 19
    Asgari ücretle çalışıyorum , 800 TL maaşım var.
    Her ay maddi durum yüzünden 100 TL kenara atabiliyorum.
    1 Yılda 1.200 TL
    2 Yılda 2.400 TL
    20 Yılda 24.000 TL

20 Yıl sonra fiyat artmaz ise bu motoru alma imkanım oluyor
    soycan ve cousinecruis bunu beğendiler.

Motosikleti
    HONDA CBR 250
    haklısın bende kredı cekıp aldım dunya kadar da faiz odycem kahrolsun bu sıstem

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Hamdolsunki 80-100 tl değil şükür halimize.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    niye ya ekonomi iyiye gidiye.

maliye bakanı dün açıkladı. seçim yatırımı yapmak için 50 bin öğretmen alacaklarmış. ihtiyaçtan değil seçim yatırımı olarak. maaşlarını nereden verecekler tahmin edin...

Motosikleti
    rks 150
    evet homdolsunki gt deki dnu almıyorlar

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye ya ekonomi iyiye gidiye.

maliye bakanı dün açıkladı. seçim yatırımı yapmak için 50 bin öğretmen alacaklarmış. ihtiyaçtan değil seçim yatırımı olarak. maaşlarını nereden verecekler tahmin edin...
    eğitim olmadan ilerleme olmaz Türkiyede de öğretmen açığı var. almaları çok normal hatta daha önceden yapmaları lazımdı. maaşları nerden veriliceğini mi sizi dertlendiriyor yani?

bunun dışında ekonomimiz için söylenicek söz yok uyumaya devam herkes. koyun sürüsü gibiyiz hamdolsun.
    fearlesboyy bunu beğendi.

OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    kuzenim mercedesi ithal eden firmada çalışıyordu. O bize hayal gibi görünen arabaların türkiye ye ilk geliş fiyatlarını duysanız ağlarsınız.
    cousinecruis bunu beğendi.

Motosikleti
    rks 150
    bizden giidcek yine abi nerden gidicek ya aglanacak halibize gülüyoz abi vallahi çok acayip bi sabrımız var ya taş olsa çatlardı ya

Motosikleti
    cawa
    Alıntı sinadra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizden giidcek yine abi nerden gidicek ya aglanacak halibize gülüyoz abi vallahi çok acayip bi sabrımız var ya taş olsa çatlardı ya
    Sabır değil atalet.
    bsongoz bunu beğendi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    rks 150
    atalat demişin ama atalet degil abi sadece bu konuda çalışmamız yok ama adamın yaptıgı şeyleri görüyosun yani adalet savcısı bilmem neyi hep onda hepsi satılmış zaten baş kaldıranı kesiyolar ee bizde 800 lira maaş alıyoz evi zor geçindiryoz nasıl baş kaldırsın buna insanlar

Arkadaşlar Merhaba ,

Öncelikle asagari maaş alan arkadaşım , Ülkemizde geçim sıkıntısı yaşıyoruz maalesef ki ne maalesef :( Bu yaşam standartları ile maalesef ki ekonomi planı yapmak zorundayız . Ekonomi planından bahsetmek istiyorum . Öncelikle yazacaklarım elbetteki şehirden şehire farketmekte ancak ben İstanbulda yaşadığım için İstanbul'u baz alarak yazacağım .
    Kazandığımız az miktar veya çok miktar parayı düzenli olarak harcama açısından çok önemli bir unsurdur ekonomi planı . Öncelikle yapmamız greken elimizde kalan net maaşdır. Ödenmesi ve ödenmeme sonucu faiz veya haciz ile sonuçlanacak durumları net gelirden çıkartıp kalan kısım ile ilgili olarak gerçekten zaruri harcamlaın listesini yapmalıyız :Listeyi yapıp elimize aldığımızda 'acaba bu listede eksik kalan GERÇEK İHTİYACIM kaldı mı ya da yazdıklarım arasında olmasa da olur dediklerimiz var mı?'' diye bi,r gözden geçirmeliyiz . Kalan kısım elbette çok az olacaktır asgari ücrette ancak en azından asıl ihtiyaclarımızı karsılayıp geriye eğer kalan bir kısım varsa ona göre planlar yapmak daha mutlu bir yaşam sunar .
    İyi maaş alıp butun parayı motora yatırıp aç kalıyorsak o motor emin olun huzurlu bir hayat sunamaz bizlere bu nedenle öncelikle GERÇEK OLMAZSA OLMAZ ihtiyaçlar karşılanmalıdır. Huzurlu bir yaşam , sıcak bir yuva , tok karın ... Bunlar olmadan isterse motorun kralı olsun , anlamı olmaz .

( yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir . )

Motosikleti
    cawa
    Dostum senin bahsettiğin ekonomi , ortadaki bir problemi elbirliği ile aşmaya çalışmaktanda bu sorunla yaşamayı öğrenelim tavsiyesi gibi olmuş.
    800 tl maaşla anne babasının yanında yaşamayan bir insanın temel ihtiyaçlarını karşılaması bile mucize heleki büyük şehirlerde. Bunun birde evliliği 3 çocuğu varki evyah eyvah.

Siyasi dangalaklar ülke nüfusunun yaşlanmasını kürtaja bağlayacaklarına , ekonomik sıkıntıdan evlenemeyen insanlara bağlamalılar.
    Burada 3-5 satır karalamakla çözülecek iş değil kaldıki bizim işimizde değil ama işi bu olanlar gözmezlikten geldikçe bizim kahvehane muhabbetlerimizde bitmez.
    cousinecruis bunu beğendi.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    arkadaşlar satıcı zaten zenon gibi demiş tamamen atmasyon ikinciside bu tek duy lu yani frene basınca kuvvetli yanmaz adam tam yalancı

SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    Alıntı sinadra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu nasıl iş anlamadım en kötü hayat sıtandartı bizde en kötü maaş bizde en pahal benzin bizde en yüksek vergiler bizde sistem degişmicek böyle giderse adamlar 15 bin dolar maaş alıyo 3 4 dolar a 0 km motor alıyo ben 2 bin lira maaş alıyom nasıl denkleştiricem parayıda motor alıcam diye düşünüyorum vaz da geçemiyorum sistem berbat ülkede mt09 de birisi bişe yazmıştı gördünüzmü dalga geçmiyorum bakınMerhaba.
    Yaşım : 19
    Asgari ücretle çalışıyorum , 800 TL maaşım var.
    Her ay maddi durum yüzünden 100 TL kenara atabiliyorum.
    1 Yılda 1.200 TL
    2 Yılda 2.400 TL
    20 Yılda 24.000 TL

20 Yıl sonra fiyat artmaz ise bu motoru alma imkanım oluyor
    aklıma kemal sunalın filmi geldi.

çocukları bisiklet istiyodu.
    maaşı alıp ödemeleri yaptıktan sonra 1 kuruş kalmıştı kenara atıcak
    oda demişti ki bu gidişle 2bin sene sonra bisiklet alabiliriz:D
    cousinecruis ve T.T bunu beğendiler.

Motosikleti
    rks 150
    ben 2binlira maaş alıyorum ailemin yanında yaşıyorum ablam da yani iki kardeş çalışıyroum ablam 800 ben 2000 lira babamında 1000 lira maaşı var ama ben geçiniyorum yani az bi sıkıntıylada olsam motoru alırım ama aaa sittir et digerlerini diyemem hepimiz kardeşiz burda ben seni düşünmessem sen beni düşünmessen bi iş heeeeeepp öyle gider zengin heep zengin fakir heep fakir sen demek istiyosunki arkadaşım bu böyle kendini alıştır yav sen böyle bişeyi nasıl kabul edersin açlık sınırı şu kadar yoksulluk sınıfı su kadar diyosun adama 700 lira 800 lira asgari ücret veriyosun eee sende görüyosun açlık sınırı nerdeeee asgari tutar nerde türk insanı nı harekete geçirmek zordur harekete geçtikten sonra durdurması daha zordur şu nada nefis bi uykudayız bakalım nereye kadar sürecek
    soycan bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)