Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Öğrenimi ve Ehliyet

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Eğitimden sonra düşüncelerimi paylaşmıştım. buradan bakabilirsiniz:

http://www.motosiklet.net/forum/test...oruslerim.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Alıntı naptinoisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gelişim sürücü kursu sadece bana mı birşey öğretmedi ?
    Birazda ne beklediğinize bağlı. Ben hiç vitesli motor kullanmamıştım katıldığımda. 1-2 ders sonra kullanır oldum, 4-5 ders sonra kendimi daha rahat hissetmeye başladım. Ordan aldığım eğitimle 3-5 bin km yol yaptım ve GIS akademinin Hakimiyet Eğitimine katıldım.

5-10 bin km daha yol yapıp ileri sürüş eğitimlerine devam edeceğim. sonra da motosikletimi büyütürsem honda'dan 3. seviye eğitim düşünüyorum. Büyütmezsem de yol eğitimi almaya devam ederim.
    Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...

Nietzsche

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Alıntı ectuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vaktin varsa GİS'in hakimiyet eğitiminden bahsedebilir misin? Siteyi inceledim ben de düşünüyorum. Giden birinden dinlemek hepimize faydalı olur kanaatindeyim...
    Diyelim ki yeni motor aldın ( motorun yoksa bile orada ktm 200ler var) motoru tanımak istiyorsun. Öğretmen başına en fazla 3 öğrenci düşecek şekilde sabahtan akşama kadar bir sürü şey öğretiyorlar. Artık motorumu tanıyorum diyorsun. Hakimiyet eğitimine katılanlara ücretsiz yol teori eğitimi veriyorlar. Daha sonra yine ayrı bir ücret ödeyerek yaklaşık 200 km ( tam hatırlamıyorum) yol eğitimi alıyorsun.

Bence bir telefon aç ve daha ayrıntılı bilgi al. Oradaki hocalar çok ilgililer sana bütün incelikleri anlatabilirler. Gidip görebilirsinde orada da konuşabilirsin. Müsait hocalar var. Halil bey oranın kurucusu sana yardımcı olur.
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Enteresan bir yoğunluklarına denk geldim. Dünden beri arıyorum telefonumu alıyorlar size döneceğiz diyorlar. Bu cumartesi için eğitime katılmak istiyorum aslında. Bir-iki bir şey sormak istiyorum. Dönerler elbet diye bekliyorum. Çok nazik ve ilgili aslında telefonlara çıkanlar. Sanırım bu 2 gün bana öyle denk geldi. Faydalı olacağını düşünüyorum ben de. 3 değil 6 öğrenciye kadar demişlerdi telefonla ilk görüştüğümde. Deiğim gibi ayrıntılı sorma şansım henüz olmadı. İlla ki ararlar. Teşekkürler cevaplara...

Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Enteresan bir yoğunluklarına denk geldim. Dünden beri arıyorum telefonumu alıyorlar size döneceğiz diyorlar. Bu cumartesi için eğitime katılmak istiyorum aslında. Bir-iki bir şey sormak istiyorum. Dönerler elbet diye bekliyorum. Çok nazik ve ilgili aslında telefonlara çıkanlar. Sanırım bu 2 gün bana öyle denk geldi. Faydalı olacağını düşünüyorum ben de. 3 değil 6 öğrenciye kadar demişlerdi telefonla ilk görüştüğümde. Deiğim gibi ayrıntılı sorma şansım henüz olmadı. İlla ki ararlar. Teşekkürler cevaplara...
    Demekki gerçekten yoğunlar. Ben eğitim alırken sayı 3 tü orada bol sohbet ve muhabbet var. Eğitime bir kere gittiğinizde bir sonraki ziyaretinizi sohbet etmek için yapabilirsiniz genelde bol bol harleyciler gelip takılır orada. Halil abi eski harleycilerden.

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Aksam ustu aradilar hakikaten. Sonuna kadar da sabirla sorularima cevap verdi Faruk hoca. Bu cumartesi icin yazildim. Hayirlisi.

Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Aksam ustu aradilar hakikaten. Sonuna kadar da sabirla sorularima cevap verdi Faruk hoca. Bu cumartesi icin yazildim. Hayirlisi.
    Faruk hoca bi tanedir. Okhanın selamı var derseniz sevinirim

Keyifli saatler dilerim

Alıntı nietzsche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğitimden sonra düşüncelerimi paylaşmıştım. buradan bakabilirsiniz:

http://www.motosiklet.net/forum/test...oruslerim.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Birazda ne beklediğinize bağlı. Ben hiç vitesli motor kullanmamıştım katıldığımda. 1-2 ders sonra kullanır oldum, 4-5 ders sonra kendimi daha rahat hissetmeye başladım. Ordan aldığım eğitimle 3-5 bin km yol yaptım ve GIS akademinin Hakimiyet Eğitimine katıldım.

5-10 bin km daha yol yapıp ileri sürüş eğitimlerine devam edeceğim. sonra da motosikletimi büyütürsem honda'dan 3. seviye eğitim düşünüyorum. Büyütmezsem de yol eğitimi almaya devam ederim.
    Çok çok az vitesli tecrübem vardı,motoru çalıştırıp 1'e aldı debriyajı sıkıp verdi bana.Yarım saat dolanıp durdum.
    İkinci derse gittim yine aynı.
    Üçüncü derste yine aynı şeyi yaptılar,dedim sizin öğrettiğiniz bu kadar mı ? Ula iki dur kalk yapsaydım daha debriyajı kavratamıyorum.Biz sınava hazırlıyoruz dediler,hm ok dedim,gittim başlangıç eğitimimi Yamaha Riding Academy'den aldım,motorumu alıp sizin gibi bir 3-5 bin yaptıktan sonra GIS'e gitmeyi planlıyorum.

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Alıntı naptinoisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok çok az vitesli tecrübem vardı,motoru çalıştırıp 1'e aldı debriyajı sıkıp verdi bana.Yarım saat dolanıp durdum.
    İkinci derse gittim yine aynı.
    Üçüncü derste yine aynı şeyi yaptılar,dedim sizin öğrettiğiniz bu kadar mı ? Ula iki dur kalk yapsaydım daha debriyajı kavratamıyorum.Biz sınava hazırlıyoruz dediler,hm ok dedim,gittim başlangıç eğitimimi Yamaha Riding Academy'den aldım,motorumu alıp sizin gibi bir 3-5 bin yaptıktan sonra GIS'e gitmeyi planlıyorum.
    Gelişim mi yaptı bunu?

Ben her gittiğimde farklı birşeyler çalıştırmışlardı. Sonuçta çok birşey beklememek lazım tabii ki. Şahsen ben çok faydasını gördüm.

Eğer isterseniz oradaki bir hoca Istanbul Park'ta eğitim veriyordu. Tabii ekstra ücrete tabi olarak
    Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...

Nietzsche

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)