O kirmizi saxo autoclubturkey uyelerinden birine carpiyor.
Elemanlar arabayi boyatiyor act kulubundekiler bunlari bulup cezalarini kesio...
O zaman adim adim olayi anlatan bi konu basliklari vardi...
makas attıkları o tırların kamyonların önünde, göremedikleri motorcu olsaydı ne olacaktı acaba?
Hepimiz adrenalini,bu tip hareketleri yapmayı sevebiliriz.Şahsen bende bayılıyorum böyle exreme şeylere...Gel gelelim kendi keyfim kimsenin canından önemli değil...Bunu idrak etmek için illaki birilerinin canını yakmak gerekmiyor...Ne kadar iyi sürücü olasalarda(olsakta) altımızdakiler makine ve insan yapımı...Her an saçma bir arıza verip geri dönülemeyecek şeyler yaşatabilir bize...
Yanlış yapmışlar.Çokta zeki değillermiş plaka kabak gibi ortada...Bir de el sallama...Bandana takıp yüzünüzü gizleyin bari...Fakat hakaret küfür ağır şeyler bunlar...
Bu adamlara,otomobillere yada apaçi motosikletçilere kızıp ceza yağdırmak çözüm değil.Eğitim tek çaresi bu.Adam gibi eğitim...Bunun yanında ülkemezde o kadar az pist var ki.Üstüne üstlük çok pahalılar.Bu enerjiyi,kendini test etme merakını atacak bir alan yok.Ne yapılırsa yapılsın bunlar olacak...Kısa vadeli değil ciddi çözümler olmazsa burada daha çok giydiririz bu tip vatandaşlara.
Birde bir F1 plotu şöyle birşey diyor,kim olduğunu hatırlamıyorum; Eğer yarışmasaydım,çocuklarım olmazdı.Eşimle tanışana kadar yaşayabilirmiydim emin değilim.Belki o ve ben şu an çoktan ölmüş olurduk.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
ufak bir paint ball silahı bulursam bu şerefsizleri plaka olmasa dahi direkt trafikte işaretleyebileceğim, güzel olacak. araştırıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)