50 Tane MT-09 Satmak mı 5000 Tane 250 cc Satmak mı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mete abi, sanırım en az 12den iteleyecekleri fikri ybr250 nin satıldığı dönemden bırakılan bir hatıra sende. unutma ki bir dünya cbf250 satıldı ama bir çoğu artık YOK, ancak o azıcık satılan ybr ler hala yürüyor. lafın kısası yamaha yapar, fiyatı koyar, malı alırsın evladiyelik olur. honda yapar, ortalama fiyat koyar, ömrü de ortalama olur. ayrıca yamaha dist. koç gurubundan alındığından beri gerçekten bi çok iyileştirme oldu ancak çok da yeterli değil, sana hak vermiyor değilim. bırak 250 cc. yi, fz16 yı Türkiye'ye getirseler uygun fiyattan ortalık yine karışır.
bu arada, mt07 nin 16 bin lira olacağı söyleniyor. eğer öyle olursa zaten 2. el piyasası kalmaz, üstelik 0 piyasasına da bir ayar çekilir
yamaha, mt09 ile yurt dışında er6 satışlarını bıçak gibi kesti bundan haberin vardır heralde Türkiye'de yamaha satılmamasının nedeni genelde 250 cc üstü motosikletler sattığı için üst vergi dilimlerinde yer alan modellerinin olması.
-
Moderatör
Eminim bizim göremediğimiz ama onların gördüğü birşeyler vardır metehandro.
Motor bloğunun 250 cc yada 900 cc olmasının maliyeti çok arttıran birşey olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası. Maliyet arge ve kullanılan malzeme kalitesinde saklı. Belki de 50 tane MT 09 satmak daha karlıdır
-
yani demem o ki MT-09 umrumda değil...alana da hayırlı olsun...bana sen lazım sen yani 250 cc...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
yani demem o ki MT-09 umrumda değil...alana da hayırlı olsun...bana sen lazım sen yani 250 cc...
sym wolf'e ne dersin? kullanıcılarını facebooktan takip ediyorum da ybr125 kadar yakan, 140 a kesintisiz çıkan, sağlam ve kaliteli bi motor. fiyat ta nispene uygun. ilerde fz6'ma kardeş alacak olursam muhtemelen wolf250 alıcam... tek dezavantajı yağı 3000 de bir değişiyor. bi bak derim
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
büyük motorlar, yeni tasarımlar marka değerinin lokomotifi pozisyonunda..
yani büyük markaları büyük marka yapan ve hatta o küçük motorlarını sattıran yarış motorları ve diğer büyük hacimli motorlarıdır.
yani mesela hondayı sırtlayıp taşıyan kuryeler değil moto-gp filan gibi organizasyonlardır.
yani olabilir.
olmayadabilir.
-
Hayır Mete bey dünya üzerinde Yamaha 250cc naked var da bizim distribütör mü getirmiyor İsyanın neye abi?
Eğer şu güney amerika için üretilen Fazer 250'leri kastediyorsan bence YBR250'den hallice. Bilmiyorum çok mu arzuluyorsun bu motorları...
http://www.youtube.com/watch?v=LhhzXuak_Sg
http://www.youtube.com/watch?v=q3tGRiL7ITg
"Engine:
The engine is a four-stroke single cylinder engine with 2 valves and an OHC conifguration with a 249 cc displacement.The engine is air cooled and the compression ratio is 9.8:1.The engine is fuel injected for better mileage.The engine develops 21 hp at 8,000 rpm and 20.5 Nm torque at 6,500 rpm.The early delivery of torque will make you feel comfortable and no need to change the gears when ever the traffic jams.And you don’t need to twist the throttle too much for power delivery.The fuel tan capacity is 19.2 litres.The clutch s wet multiple disc type and matched to a 5 speed gear box."
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Hayır Mete bey dünya üzerinde Yamaha 250cc naked var da bizim distribütör mü getirmiyor
İsyanın neye abi?
Eğer şu güney amerika için üretilen Fazer 250'leri kastediyorsan bence YBR250'den hallice. Bilmiyorum çok mu arzuluyorsun bu motorları...
http://www.youtube.com/watch?v=LhhzXuak_Sg
http://www.youtube.com/watch?v=q3tGRiL7ITg
"
Engine:
The engine is a four-stroke single cylinder engine with 2 valves and an OHC conifguration with a 249 cc displacement.The engine is air cooled and the compression ratio is 9.8:1.The engine is fuel injected for better mileage.The engine develops 21 hp at 8,000 rpm and 20.5 Nm torque at 6,500 rpm.The early delivery of torque will make you feel comfortable and no need to change the gears when ever the traffic jams.And you don’t need to twist the throttle too much for power delivery.The fuel tan capacity is 19.2 litres.The clutch s wet multiple disc type and matched to a 5 speed gear box."
güç olarak fakir, ancak etanol le çalışabiliyor. yani benzine son ayrıca taş gibi, dövme alü piston ve silindir, yağ soğutma (basit sistem=sorunsuzluk), enjeksiyon, bir de bakım aralıkları çok uzun.
ama bir sym wolf değil.
bu arada yamaha, 250 cc olarak bir kaç model scooter satıyor ama sanırım scooter ı motosikletten kabul etmeyen bir milletiz (ben de dahil)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
-
Vergilere karşı protesto falan fıstık yapmadıktan sonra hiç boşuna şu gelsin, bu gelsin diye yormayalım kendimizi..
-
büyük markaların marka değerini büyüten motorlar büyük hacimli motorlardır
hondayı honda yapan pcx yada cbr 125-250 değildir
yamahayı yamaha yapan ybrde değildir
abi yamahaya trip atcagına bajaj pulsar gelince bi incele derim
-
Syanurcum ...Kadircim...ya abicim işte ne bilim hislendim...sen büyük markasın istenen talebi görmen lazım diye düşünüyorum...büyük marka olmak her yaşa her gruba segmente beklentiye hitap etmektir...benim kafa buna çalışıyo kara düzen Bajaj bi gelsin bakam bekliyoruz...
ama eşe dosta motorum Bajaj diye nası hava atacam onuda bilmiyom...
-
Syanurcum ...Kadircim...ya abicim işte ne bilim hislendim...sen büyük markasın istenen talebi görmen lazım diye düşünüyorum...büyük marka olmak her yaşa her gruba segmente beklentiye hitap etmektir...benim kafa buna çalışıyo kara düzen
Bajaj bi gelsin bakam bekliyoruz...
ama eşe dosta motorum Bajaj diye nası hava atacam onuda bilmiyom...
yamaha stickeri yapıstırırız deposuna
abi durum bizim ülkemizde böyle vergiler ve benzinin fiyatı yuzunden
örnek arabalar cogu ülkede bu dizel 1.4 polo fiesta gibi arabalara çöp niyetine bakıyorlar
bizim ülkede ise velinimet
kac yıldır bi isteğim var hyundai fx coupe 2.0
2000 ccnin vergisi cok diye almıyorum
sıkıntı bizim ülkedeki vergi sisteminde yani
bide yamahada xmax 250 var taş gibi 250 cc maxi scooter
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4195078/detay/
baksanıza bi şunun güzelliğine ya
ama benzinin litresi ve arabanın vergisi beni durduruyor
her baktıgımda gözlerim yaşardı yaşaracak
-
Özgür SYM aslında güzel ve mantıklı bir seçim olacak...Inazumayla kıasylamam belki ama bu 2.eldeki istikrarsızlığını lehimize çeviririz...uygun fiyata alıp keyfini sürmek lazım...millet korkuyor aman elimde kalmasın diye ama böyle bir mantık sadece bizde var galiba ..daş gibi sym alırım 3-5 yıl kullanırım diyen pek yok..
Kadir bende bir Alaman arabası mevcut gardaş.. delikli nane polo
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Agv adlı üyeden alıntı
Vergilere karşı protesto falan fıstık yapmadıktan sonra hiç boşuna şu gelsin, bu gelsin diye yormayalım kendimizi..
250 cc ve altına bence bir sorun yok...250 üstü düşünsün usta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Özgür SYM aslında güzel ve mantıklı bir seçim olacak...Inazumayla kıasylamam belki ama bu 2.eldeki istikrarsızlığını lehimize çeviririz...uygun fiyata alıp keyfini sürmek lazım...millet korkuyor aman elimde kalmasın diye ama böyle bir mantık sadece bizde var galiba ..daş gibi sym alırım 3-5 yıl kullanırım diyen pek yok..
Kadir bende bir Alaman arabası mevcut gardaş..
delikli nane polo
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
250 cc ve altına bence bir sorun yok...250 üstü düşünsün usta...
bendede fiesta vardi
al symyi 10 yıl binersin ya arada 2. el 6500 e ilanlarını görüyorum abi bendede symnin maxi scooteri var öyle dandik bişey değil fiyatına göre cok iyi
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
Mete abi şimdide yamahaya sardın he
-
demekk i mt09 dan 3 kuruş değil 13 kuruş kar ediyorlar. hesap hatası yapıyorsunuz
-
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
bendede fiesta vardi
al symyi 10 yıl binersin ya arada 2. el 6500 e ilanlarını görüyorum abi bendede symnin maxi scooteri var öyle dandik bişey değil fiyatına göre cok iyi
aynen aga kelepir kapıcan bir tane yoluna bakacan...
motorcu48 adlı üyeden alıntı
Mete abi şimdide yamahaya sardın he
hee .. önümee geleneee birr tekmeee...
phradrel adlı üyeden alıntı
demekk i mt09 dan 3 kuruş değil 13 kuruş kar ediyorlar. hesap hatası yapıyorsunuz
tamam 50 taneden 13 kuruş hesaplayalım...yine 250 cc den voliyi vurur... 5000 çarpı 1 kuruş 5000 kuruş.. nası
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)