50 Tane MT-09 Satmak mı 5000 Tane 250 cc Satmak mı
Reklamlar
-
yamaha'nın 250 lik scooter'ı da ucuz değil. hiç ama hiç sanmıyorum 5000 li adetlerde 250 lik scooter satılmış olsun yamaha tarafından. üst modellerde kar payı her zaman çok daha yüksektir. 2006 senesinde 1000rr için sadece bayi karı 6000 liraydı. bunun daha distribütör karı var.
Reklamlar
-
Bu vergilerden bu kadar şikayetçi adam var niye bir araya gelinmez bir eylem yapılmaz ki?
-
celikat adlı üyeden alıntı
yamaha'nın 250 lik scooter'ı da ucuz değil. hiç ama hiç sanmıyorum 5000 li adetlerde 250 lik scooter satılmış olsun yamaha tarafından. üst modellerde kar payı her zaman çok daha yüksektir. 2006 senesinde 1000rr için sadece bayi karı 6000 liraydı. bunun daha distribütör karı var.
belki sadece Antalyada 1000 tane xmax vardır sen ne 5.000ninden bahsediyorsun
Manavgat ilcesinde 100 den fazla nüfus sadece 100.000 kişi
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
xmax kaç senelik model, elbette geçmiş yıllar içinde satılmış olabilir. yeni çıkan bir model ile karşılaştırmış satış rakamını arkadaş. dolayısı ile bir senede 5000 tane xmax satışı hayal diyorum.
-
Agv adlı üyeden alıntı
Vergilere karşı protesto falan fıstık yapmadıktan sonra hiç boşuna şu gelsin, bu gelsin diye yormayalım kendimizi..
katılıyorum yürümek ayaklanmak şart, bu vergilerle bi halt olmaz, üç kuruşluk motorlara on kuruş vermeye devam ettikten sonra piyasanın hareketlenmesini çok bekleriz.
-
yamaha bir senede 5 bin motor satabiliyor mu?
-
İyi de üstad, inazumayı aldın , daha plakayı çıkartmadan sattın. Adamlar getirmez tabi, sana da yaranılmıyor
-
Al Sym wolf bin git ilk defa bu kadar kurcalayanı görüyorum sahibinden de 6.500 - 7.000 ye
-
İnazuma geldi de ne oldu. Her kuşu öptün de yamahamı eksik kaldı ?
-
Sana 250 cc lazım diye, koca Yamaha şirketi 250 mi getirecek?
tabii adet konusunda ne kadar ekonomi fakiri olduğun ortaya çıkıyor.
-
abi 250 cc mantıklı geliyordu ama artık anlamsız geliyor
niye mi?
sıfır bir inazuma aldın bilmem kaç paraya yedek parca akseuar ateş pahası
basınca gitmiyor.. yakıt 4 litreye yakın.
o paraya bir fazer denk getirsen 2006 model
parcaları inazumadan ucuzdur veya bir başka 250 cc den
yakıt olarak 1-2 litre fazla yakar 5.5 6 litre
bastın mı uzarsın. sesi aklını alır.
bakım yaparsın her 10 bin de bir binersin
aldıgın parayada satarsın.
gidip yamaha 250cc getirecek diye 12 13 bin tl vermek bana akıl karı gelmiyor
ona binecegime 150cc ye binerim daha iyi
-
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Sana 250 cc lazım diye, koca Yamaha şirketi 250 mi getirecek?
tabii adet konusunda ne kadar ekonomi fakiri olduğun ortaya çıkıyor.
satış adetleri temsili...adam gibi oku konuya öyle atla...
Yamaha sana koca firma bana değil...senin gibi sığ adamlar Hondayı Yamahayı yere göğe sığdrıamadığı için bu adamlar uyduruk modelleri getiriyorlar...zaten getirmek zorundalar...ama MT-09 motor bile değil..sahibinden.com da detaylı incelersin 24 bin lira etmeyeceğini anlarsın...ticaret de sürümden kazanmak diye bir şey var...çakıyomusun bunu...Honda en çok parayı hangi modelden kazanıyor bliyormusun..spacyden...burgerciler aldığı için 650-700 dolarlık uyduruk makinayı kitliyorla..artık uyanmak lazım...
alın size uyduruk MT-09...bu makinaya 24 bin verenin aklına şaşarım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44264124/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
kurubuz adlı üyeden alıntı
İyi de üstad, inazumayı aldın , daha plakayı çıkartmadan sattın. Adamlar getirmez tabi, sana da yaranılmıyor
Başgan ınazumayı aldım ama olay 600 ve üstünde bunu anladım...motor huzur verecek...vermedi inan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Al Sym wolf bin git ilk defa bu kadar kurcalayanı görüyorum sahibinden de 6.500 - 7.000 ye
Ramazan valla SYM mantıklı görünüyor...emaneten alıcam bir arkadaşımdan...1 hafta kullansam kafi...
Alicim her zaman ki gibi haklısın..benden ümidi kestin biliyorum ama
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
[/COLOR]
Alicim her zaman ki gibi haklısın..benden ümidi kestin biliyorum ama
estafurullah abi,
haklı olan dye bişey yok.
mantıktan benim bu dediğin düz olarak geçmiyor. mantıklı gelmiyor
sana da dediğim mantıklı geliyordur
fakat parasal imkan yok malesef..
hayırlısı olsun abi, bakalım bizde zamanı gelince büyük cclere binebilecekmiyiz
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
estafurullah abi,
haklı olan dye bişey yok.
mantıktan benim bu dediğin düz olarak geçmiyor. mantıklı gelmiyor
sana da dediğim mantıklı geliyordur
fakat parasal imkan yok malesef..
hayırlısı olsun abi, bakalım bizde zamanı gelince büyük cclere binebilecekmiyiz
borçlanmadan üst ccye geçemiycez aga galiba...burnumuzdan gelecek yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Abi sana bişe diyimmi Mt-09 u beğenmiyon ya
Kedi ciğer meselesi be
-
Felon adlı üyeden alıntı
Abi sana bişe diyimmi Mt-09 u beğenmiyon ya
Kedi ciğer meselesi be
o zaman dangalaklık bende abicim ne diyim...o far...o cc ...o kasa...olmuş mu lan allasen söyle...100 km üstünde nereye kaçıcan nereye saklıcan rüzgardan...
-
-
Ramazan bugün herkes haklı valla aynen öyle adam olmaz bu büyük diye geçinen markaların TR Şubeleri...
-
mete_han;3214166
[SIZE=7 adlı üyeden alıntı
alın size uyduruk MT-09...bu makinaya 24 bin verenin aklına şaşarım...
115 beygir, 3 silindirli, abs'li bir motoru 24000 liraya alabilmeyi bu motor çıkmadan önce hayal edebiliyor muydun peki? şeklini beğenmeyebilirsin ki bende naked motordan hazzetmem lakin bu motor olmuş.
motor kullanırken elinin altında fazladan güç olması her zaman iyidir. güç demek gaza dibine kadar asılmak demek değildir. bazen araç sollarken, bazen tehlike sezdiğinde gazı geçip uzamaya yarar o güç.
millet 250cc motorlarla 130-140 gidiyor, üstelik motorun ciğerini sökerek. bununla gayet mutlu ve huzurlu artı emniyetli bir şekilde o hızlarla gidersin. üstelik rüzgar filanda etkilemeden.
-
celikat adlı üyeden alıntı
115 beygir, 3 silindirli, abs'li bir motoru 24000 liraya alabilmeyi bu motor çıkmadan önce hayal edebiliyor muydun peki? şeklini beğenmeyebilirsin ki bende naked motordan hazzetmem lakin bu motor olmuş.
motor kullanırken elinin altında fazladan güç olması her zaman iyidir. güç demek gaza dibine kadar asılmak demek değildir. bazen araç sollarken, bazen tehlike sezdiğinde gazı geçip uzamaya yarar o güç.
millet 250cc motorlarla 130-140 gidiyor, üstelik motorun ciğerini sökerek. bununla gayet mutlu ve huzurlu artı emniyetli bir şekilde o hızlarla gidersin. üstelik rüzgar filanda etkilemeden.
yarı fiyatına bir fazer bence aynı işi görür derim...kasa berbat...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)