Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
O kadar da kötü değil
Durum şu;
Bu motosikletler fahiş fiyatlara satıldı.Alanlar genelde mal değeri bilmeyen zengin genç bilgisiz artistik elemanlardı.İçlerinden bir kısım bilinçliydi...Düzgün ilgilenilmedi,adam gibi yağ koyulmadı derdi olunca bakımı yapılmadı...Tamir etmeyi bilmeyen tuhaf ustalara emanet edildi filan...
Ben şanslı olanlardanım aldığım motosikletin ufak tefek sorunları vardı.Bindim eğlendim uğraştım ve bence olabilecek en iyi hale getirdim.Şimdi supermotolara sardım satılığa çıkardım...
Kötülenecek olan motosiklet değil,bilinci olmadan 2 zamanlıya atlayanlar...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
foruma bi gün bakmadım topic baya gitmiş
flame doğru söylüyorsun fakat ben gpr forumunu hatmettm baya baya kimse kalmadığı için orada ,yeni konu açtım. ben hataylıym ama su an kırşehirde üni. 3.sınıfm hala eğitimsiz başlamak istemiyorum da hatta motosiklet almayı baya kafaya taktm yarın yine gidip konuşacağım kursla birini bulsunlar kardeşim bilinçsizlik kısmına gelecek olursak adamlar benzinle yağı karıştırıp mı koyak bile demiş ben de şaşırdım araştırıyorum sizin gibi bilgi paylaşımı yapanlara da çok minnet borçluyum teşekkürler.
Bu arada ufak bir hatırlatma, o motorun kıçından çıkan egzost değil susturucu, yani motora fazla bir etki yapmaz illaki açıktır içerisi, sesine etki eder sesi değişir, normalde egzost motorun üzerinden çıkan genişleme odası (salyangoz gibi olan) motorun performansına etki eder, yani üzerindeki ''susturucu'' muhtelif olarak yapılmış istediğin motora al tak yani başka ilanlara görebilirsiniz o tip susturucuları, odalı tip olmadığı kesin susturucunun ki iki zamanlı susturucuda oda olmaz sesi fazlaca kıssın diye...
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:21 ----------
En son söylediğin söz varya vallahi süpersin ağzına sağlık...hep benim anlatmak istediğim şeydir...başka lafa gerek yok....!
Aprilia RS 250 GP Nº1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)