Konu kasım 2013 de açılmış.
Konu kasım 2013 de açılmış.
Hocam gidin eğitim alın bence hem fren yapmak dışında diğer tekniklerinizi de geliştirmiş olursunuz.
Kısır döngü var herhalde bu konuda eğitim eğitim eğitim eğitim bunu herkez biliyor kimsede inkar etmiyor zaten. Eğitim almış insanların tercihi zaten ABS li motor.Ben ABS hakında bilgi almak veya bu işlerle uğraşan insanlarla konuşmak isterim.bu yüzden okuyup anlamak için eğitim şart.
hocam bence o motoru sat, abs ye yapacağın masrafı üzerine koy ve abs li bi ktm felan al.
hem uğraşmamış olursun, hem de motoru sıfırlamış olursun.
Acemi biri olarak benimde derdim bu durum. Her bindigimde makineye 1-2 kere on tekeri kaydiriyorum. Buda cok dusuk hizlardayken basima geliyor genelde isiklarda arabalarin arasina girmeye calisirken bi fiydiriyor lastik freni birakip ayagimi yere basip anca toparliyorum. Abs' em yok ama egitimde aldim teorik bilgimde hat safhada ustelik sadece isaret parmagimla bu kadar sert fren yapmayi basariyorum. Yer islak degil lastigim yumusak hamur frenlerimin kaliteli oldugu soyleniyor. Can sıkıcı bi durum boyle dandik sekilde dusursem aleti aglarim sanirim.
Bencede cbr 250ye abs taktırmayın. Gereksiz bi masraf olucağını düşünüyorum(bana göre) onun yerine gidin absli bir motor alın ninja 250SL veya rc250 güzel olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)