16 yaşında ki genç hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Arabanın ön lastiğine bakılırsa kazanın sebebi belli.
Araba vurma anından sonra bir süre daha gitmiş ve lastiğin etkisiyle yolun ortasına sürüklenmiş gibi.
Uzun lafın kısası maaselef su testisi....
Allah günahlarını affetsin , yakınlarına sabır versin.
-
Çok gençmiş, yazık. Allah rahmet eylesin.
-
Off off vermeyeceksin motoru...
yazık oluyor gençlere.
allah rahmet eylesin
-
çok ta gençmişler allah rahmet eylesin
-
-
Çok üzüldüm genç için, yakınlarına sabır diliyorum. Keşke korumalı kasklı sürseydi, belki yaşama şansı olurdu.
-
Allah rahmet eylesin. Gencecik yaşta saçma sapan bir kayıp. Resimlerden anladığım kadarıyla araç kendi şeridinde ve rahmetli de Apache tarzında. ..maalesef sonuç ortada. ..Allah ailesine sabır versin.
-
-
KeLLeci03 adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin
Senin sonunda böyle
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Öncelikle ölüm kötü tabikiki ama insan kendisi kaşınırsa sonuçlarınıda görmüş oluyoruz.Yazık hele şu paket servisi yapan çocuklara acıyorum .Kask eldiven mont dizlik 0 şekilde tır tır gidiyorlar.Bizde astronot gibi giyiniyoruz .Allah akıl fikir versin bu tiplere heryer apaçi dolu
-
işte yine gencecik bir insan....yine kaza,yine ölüm....
yahu gençler,aceleniz nedir? neden terki dünya için koşuyorsunuz???
-
Alllahh .. İçim daraldı birden . Motora ve sürücüye bakınca insanın içinden hazin bir apaçi sonu demek gelsede . Can be abii ateş düştüğü yeri yakıyo annesi babası var onunda
-
lickup adlı üyeden alıntı
Senin sonunda böyle
yaw ne dedim şimdi ben ?
-
İzmir İl Temsilcisi
Hep devletin suçu hepp..
bilinçsizce telefon alır gibi motosiklet alırsa herkes olcagı bu.
ne düzgün bi egitim ne motosiklet hakkında geçerli bilgiler veriyor.
devletin umrunda degil.
motosiklet ehliyet sınavına girenlerin ögrendigi bilgiler motosiklet.net üyelerinin ögrendiginin %100 1ii olamaz.
Bana verseler motosiklet ehliyet sınavı sorularını bakın neler yapardım.
bana verseler motosiklet direksiyon sınavını neler neler yapardım.
Sadece a2 degil dahada önemlisi B sınıfı sürücü belgesi alanların motosiklet ile trafikte nasıl davranması gerektigini bilmesi lazım.
takip mesafesi sıfıra sıfır solmamak. virajlarda sıkıştırmamak. gibi..
adam arkadan motorun tekerine dokunuyor arabayla.. sonrada bişi olmaz dokunduk sadece diyor. arabamı ulan bu dokunduk sadece diyorsun :S
böyle öküzler var egitmek lazım. yoksa daha nice motosiklet sürücüleri ölmeye devam edicek.
ölen insanları görüce kahroluyorum.. allah ailesine sabır versin.
-
Allah rahmet eylesin...Hem kendi ızdırabı,hem ailesi için Allah sabır versin...
Yasak yasak diyenlere benden de,EĞİTİM.Başka yolu yöntemi yok bu işin...Hız sınırını 50ye düşürsen ne olacak...Bu sefer otobanda kamyonun altında kalacak...Güçlü motosiklet yasaklasan ne olacak...Kazaların %70'inden fazlası 250cc dahil altında zaten...
EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
belkide çıkarmışlardır günahını almak istemem ama koruma göremedim üstünde.
Allah rahmet eylesin.
-
Motosiklet Eğitmeni
Bu fotosop
Bu da gerçek
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Arkadaş nasıl bir hızla çarptın motorun jant tel yumağı olmuş hadi jant telden arabanın tamponu tekerleği kapıyı almış götürmüş araba 60 ile gitse bu 60 ile gitse kafa kafaya 120 km hız yapar allah rahmet eylesin ama bu tip motor sürenleri görüyorum ayna yok resimdeki gibi kask yok ehliyet yok hiçbirşey yok deli gibi sürüyorlar lan diyorum herhalde ya ben en çok korkağım yada adamlar ölümsüz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler