Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yağmurda motora binilmezmiş bunu anladım

REKLAM ALANI
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Korumasız çıktığın için böyle oldu. topcasede yer açacaksın mecbur,yada koltuk altına biyere sıkıştıracaksın yağmurluğu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı ybalci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet te biniliyor, yedek elbise, ayakkabı her daim çantamda bulunduruyorum. Islanırsa girer bir wcde değiştirirsin.
    Abi şimdi CBR gibi düşünme mevzuyu, commuter ile kıyasladığında CBR' da neredeyse ıslanmıyorsun diyebilirim

Commuterde bu durum bambaşka, paçanı özellikle sıvayıp botlarının bağcığını çözmüşsün botun içine sürahi sürahi su boşaltıuyorsun gibi düşün, nereden nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor

He kılık kıyafetin koşullara tamamen uyumlu olurca istersen kutuplarda ol sorun yok orası ayrı

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Çare scooter + Tucano örtü
    Dün örtü aldım, almadan önce de geliyordum yağmuda işe ama üst baş değişme derdim oluyordu. Şimdi yazdan hiç bir farkı olmadı fıtı fıtı geldim oturdum yerime kupkuru

Vizör buğu yapıyor arkadaşlar ve yağmur damlası sorunu var. Var mı buna bir çözümünüz? Ayrıca Decathlon gibi yerde yağmurluk üst 25 TL alt ise 35 TL su tutmayan kumaşı var çok iyi..

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Vizörü tam tık edecek şekilde kapatmazsan buğu sorunu olmuyor yani en azından bende böyle

adonis84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    lintex mach, kanuni tiger 250
    bence sen motoru da sat :D yada git kaliteli bi yağmurluk al

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Alıntı Re!S*33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın mt ailesi. Sabah kalktım baktım dışarısı yağmurlu yani hafif çiseliyor ama gece bayağı bi yağmış yani yerler falan hep yaş, çamur. Evden üniversiteye doğru gitmek üzere yola çıktım zaten sabah gidiyorum baktım ayakkabı su oldu ora derken pantolonda su oldu haydaaa.. Üniversiteye gitmemle dönmem bir oldu valla. Dedim ben bu şekilde 5 saat derse giremem. Neyse çıktım geldim. Ayrıca motor leş gibi oldu o da cabası. Bundan sonra yağmurda motora binmek gibi bi hata yapmıycağım. Kışlık motor botu ve pantolonu olsa dahi gene binmem.
    Düzgün ekipman ile kar ve buz harici motosiklete binilir...Ben iş yerime gidip geldim.Yolum 45 dakika.Çıktığımda hava güneşliydi dönüşte sağanak...Gayette kup kuru girdim eve.Mont ve pantalonu astım 1 saatte süzüldü zaten
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    scoter yagmurda ayakkabıların panolonun camur olmaz ;)

68charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS, Kawasaki Ninja 300 ABS
    Bende yağmurda çamurda motora binenler denim fakat bazı arkadaşlarında dediği gibi doğru ekipman ile aksi taktrde keyif eziyete dönüşür ve motora binmekten soğursunuz!

Ama motoru sadece yazın kullanan yani kışın yatıran kişilere fikrimce geçek motorcu denmemeli!!!
    sodalimon bunu beğendi.

[IMG][/IMG]

Re!S*33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Az kaldı alacak :)
    Alıntı 68charger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende yağmurda çamurda motora binenler denim fakat bazı arkadaşlarında dediği gibi doğru ekipman ile aksi taktrde keyif eziyete dönüşür ve motora binmekten soğursunuz!

Ama motoru sadece yazın kullanan yani kışın yatıran kişilere fikrimce geçek motorcu denmemeli!!!
    Aynen fakat bende gerekli ekipman olmadığı için sıkıntı yaşadım bayağı bi.(yağmurluk, diz örtüsü falan). Ayrıca onları giydik vardığımız yerde çıkardık diyelim bende koyacak yer sıkıntısı var. topcase ye mont ve kaskım anca sığıyor.
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

[IMG][

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Sırt çantan vardır muhakkak, gülü seven dikenine katlanır, yanında taşıyabilirsen yağmurluğunu falan o zaman rahat edersin... Yanımda yedek kıyafetlerim ayakkabım var, haklısın lahana gibi giyiniyoruz sıkıcı oluyor ama dediğim gibi istiyorsan o zaman katlanacaksın, isteyen kendine imkanda yaratır... Ben işe giderken yağmur soğuk demeden hem keyiften hemde mecburen biniyorum, ... 20 dkkda iş yerimdeyim... toplu taşıma ile gitmeye kalksam beklerken gene ıslanacağım üstelik 1 saatte anca varırım işe aktarmalar sağolsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scoter yagmurda ayakkabıların panolonun camur olmaz ;)
    Scooterda da maaelesef ayaklar pantalon yağmur hatta çamur olabiliyor, tamam ön tarafta duruyor bacaklar ancak genede ıslanıyor, özellikle yanından geçen hırbolar sayesinde...
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bu iş için yağmur tulumları su geçirmez botlar satılıyor inan bana gerçek motorcuysan yagmurda motor sürerken çevrene bakınman ve çevredekilerin sana deli diye bakması inanılmaz güzel bir olay.bilmiyorum sizlere belki olmuyordur ama bende böyle
    sodalimon bunu beğendi.

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi şimdi CBR gibi düşünme mevzuyu, commuter ile kıyasladığında CBR' da neredeyse ıslanmıyorsun diyebilirim

Commuterde bu durum bambaşka, paçanı özellikle sıvayıp botlarının bağcığını çözmüşsün botun içine sürahi sürahi su boşaltıuyorsun gibi düşün, nereden nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor

He kılık kıyafetin koşullara tamamen uyumlu olurca istersen kutuplarda ol sorun yok orası ayrı
    kardeşim ilk motorum ybr 125. onda da yağmurda kullandım. hatta öyle bir yağmur vardı ki yaklaşık 40 cm derinliğinde sudan geçtim dere gibi. daha fazla ıslanıyorsun orası öyle ama cbr'da da ıslanıyorsun farketmiyor yani çok fazla

kıyafetleri çekip özgürlüğü yaşayacaksın olay bu. vizörü açıp, uygun bir yerde sağa çekip gökyüzüne bakacaksın, yağmur damlalarını hissedeceksin yüzünde. kaskın içini ıslatmayı başaramadıysan ıslandım demeyeceksin
    sodalimon bunu beğendi.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    CBF150'den inip scootera binince Şahin'den inip Mersedes'e binmiş gibi olmuştum. Scooter kışın rüzgar, ıslanma derdi yaşatmaz. Değil dizlerine kadar ıslanmak, kuru ayakkabı ile motorundan iner gidersin. Scootera aldıktan sonra kendime "ne çekmişim be!" dedim.

shadowest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her hava sartında vede gunun her saati kullanıyorum.gece yarısı sabaha karsı oglen farketmez cok uzun yol yaptım sabah 5 6 saatlerınde kıyafetım yok ama olsa dahada keyflı olur.hem hakımıyetın yukselıyo.uykusuz kullanmayın tek kazamı boyle yaptım o da sofor benden ozur dıledı ınınce.hata ondaydı ama yınede ben kurtarabılırdım uykusuz olmasaydım.motordan dusmedım bıle arkadan carptım arabaya motor kitlemiş aracın onumde gıderken herşeyi hesap ederdım de 50 km le gıden arabanın dırek gıbı duracağını dusunmedım ..aman uykusuz kullanmayın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)