Korumasız çıktığın için böyle oldu. topcasede yer açacaksın mecbur,yada koltuk altına biyere sıkıştıracaksın yağmurluğu
Korumasız çıktığın için böyle oldu. topcasede yer açacaksın mecbur,yada koltuk altına biyere sıkıştıracaksın yağmurluğu
Abi şimdi CBR gibi düşünme mevzuyu, commuter ile kıyasladığında CBR' da neredeyse ıslanmıyorsun diyebilirim
Commuterde bu durum bambaşka, paçanı özellikle sıvayıp botlarının bağcığını çözmüşsün botun içine sürahi sürahi su boşaltıuyorsun gibi düşün, nereden nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor
He kılık kıyafetin koşullara tamamen uyumlu olurca istersen kutuplarda ol sorun yok orası ayrı
Çare scooter + Tucano örtü
Dün örtü aldım, almadan önce de geliyordum yağmuda işe ama üst baş değişme derdim oluyordu. Şimdi yazdan hiç bir farkı olmadı fıtı fıtı geldim oturdum yerime kupkuru
Vizör buğu yapıyor arkadaşlar ve yağmur damlası sorunu var. Var mı buna bir çözümünüz? Ayrıca Decathlon gibi yerde yağmurluk üst 25 TL alt ise 35 TL su tutmayan kumaşı var çok iyi..
Vizörü tam tık edecek şekilde kapatmazsan buğu sorunu olmuyor yani en azından bende böyle
bence sen motoru da sat :D yada git kaliteli bi yağmurluk al
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
scoter yagmurda ayakkabıların panolonun camur olmaz ;)
Bende yağmurda çamurda motora binenler denim fakat bazı arkadaşlarında dediği gibi doğru ekipman ile aksi taktrde keyif eziyete dönüşür ve motora binmekten soğursunuz!
Ama motoru sadece yazın kullanan yani kışın yatıran kişilere fikrimce geçek motorcu denmemeli!!!
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Sırt çantan vardır muhakkak, gülü seven dikenine katlanır, yanında taşıyabilirsen yağmurluğunu falan o zaman rahat edersin... Yanımda yedek kıyafetlerim ayakkabım var, haklısın lahana gibi giyiniyoruz sıkıcı oluyor ama dediğim gibi istiyorsan o zaman katlanacaksın, isteyen kendine imkanda yaratır... Ben işe giderken yağmur soğuk demeden hem keyiften hemde mecburen biniyorum, ... 20 dkkda iş yerimdeyim... toplu taşıma ile gitmeye kalksam beklerken gene ıslanacağım üstelik 1 saatte anca varırım işe aktarmalar sağolsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
Scooterda da maaelesef ayaklar pantalon yağmur hatta çamur olabiliyor, tamam ön tarafta duruyor bacaklar ancak genede ıslanıyor, özellikle yanından geçen hırbolar sayesinde...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
bu iş için yağmur tulumları su geçirmez botlar satılıyor inan bana gerçek motorcuysan yagmurda motor sürerken çevrene bakınman ve çevredekilerin sana deli diye bakması inanılmaz güzel bir olay.bilmiyorum sizlere belki olmuyordur ama bende böyle
kardeşim ilk motorum ybr 125. onda da yağmurda kullandım. hatta öyle bir yağmur vardı ki yaklaşık 40 cm derinliğinde sudan geçtim dere gibi. daha fazla ıslanıyorsun orası öyle ama cbr'da da ıslanıyorsun farketmiyor yani çok fazla
kıyafetleri çekip özgürlüğü yaşayacaksın olay bu. vizörü açıp, uygun bir yerde sağa çekip gökyüzüne bakacaksın, yağmur damlalarını hissedeceksin yüzünde. kaskın içini ıslatmayı başaramadıysan ıslandım demeyeceksin
CBF150'den inip scootera binince Şahin'den inip Mersedes'e binmiş gibi olmuştum. Scooter kışın rüzgar, ıslanma derdi yaşatmaz. Değil dizlerine kadar ıslanmak, kuru ayakkabı ile motorundan iner gidersin. Scootera aldıktan sonra kendime "ne çekmişim be!" dedim.
her hava sartında vede gunun her saati kullanıyorum.gece yarısı sabaha karsı oglen farketmez cok uzun yol yaptım sabah 5 6 saatlerınde kıyafetım yok ama olsa dahada keyflı olur.hem hakımıyetın yukselıyo.uykusuz kullanmayın tek kazamı boyle yaptım o da sofor benden ozur dıledı ınınce.hata ondaydı ama yınede ben kurtarabılırdım uykusuz olmasaydım.motordan dusmedım bıle arkadan carptım arabaya motor kitlemiş aracın onumde gıderken herşeyi hesap ederdım de 50 km le gıden arabanın dırek gıbı duracağını dusunmedım ..aman uykusuz kullanmayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)