Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Buna Cesaret Edebilecek Var mı Aranızda ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    elantronikçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 Mh Drift
    Bir Mondial kullanıcısı olarak o güçteki makineyi, bu firmanın üretmesi ve 20.000 lira para istemesine pes diyorum.
    Buradan yetkililere sesleniyorum "gidin ötede bayılın"
    celikat bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı elantronikçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir Mondial kullanıcısı olarak o güçteki makineyi, bu firmanın üretmesi ve 20.000 lira para istemesine pes diyorum.
    Buradan yetkililere sesleniyorum "gidin ötede bayılın"
    mondial hangi motoru kendi üretmiş ki bunu üretsin? bu direk çin'li CF firması tarafından üretilmiş bir motor. mondial almış üzerine markasını koymuş satıyor. ha kim alır bu motoru o ayrı konu. zira 19 bin küsür vereceğim ve motorumun markası mondial olacak, yok artık ebesinin gülü ali sami derler adama. o paraya ikinci elde mis gibi motorlar var yahu, hemde japon hemde kralı. mondial resmen ben motor getirdim ama satmak istemiyorum o yüzden 19 bin küsür lira istiyorum demiş. yani ben o motora 15 binde vermem, 10 binde vermem, çok net. canımı sokakta bulmadım.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mt-09'un 24.000 tl olduğunu düşünülünce?!?!?
    alp_tunay bunu beğendi.

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt-09'un 24.000 tl olduğunu düşünülünce?!?!?
    İyi de Yamaha'dan bahsediyoruz. Testleri yapılmış bir makine. Yamaha aldığında şu korkun olmaz; acaba bir yerdeki somun sıkılmamış olabilir mi? Ama mondial de bu olağan bir durumdur.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    yamaha diyen arkadaşlar biraz daha bakın isterseniz
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...ayetimdir.html
    cenkito bunu beğendi.

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial hangi motoru kendi üretmiş ki bunu üretsin? bu direk çin'li CF firması tarafından üretilmiş bir motor. mondial almış üzerine markasını koymuş satıyor. ha kim alır bu motoru o ayrı konu. zira 19 bin küsür vereceğim ve motorumun markası mondial olacak, yok artık ebesinin gülü ali sami derler adama. o paraya ikinci elde mis gibi motorlar var yahu, hemde japon hemde kralı. mondial resmen ben motor getirdim ama satmak istemiyorum o yüzden 19 bin küsür lira istiyorum demiş. yani ben o motora 15 binde vermem, 10 binde vermem, çok net. canımı sokakta bulmadım.
    Demekki sen kullanışı, zevki için değil gösterişi için alıyorsun motosikletini. Ne biliyorsun o kral japonlardan daha kaliteli olmadığını? 600 cc makineden bahsediyoruz...Çocuk oyuncağı değil bu iş ki yapan firmada adı sanı belli bir firma. Sırf uyruğu çin diye bu kadar ön yargılı davranmak saçma
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zaten bir tek şikayet yamahadan var anasını satayım.

Bu kopya çinlinin yerine alınabilecek honda, kawasaki ve bilimum japon/ alman / italyan sıfır makineler dolu piyasada. Alanın aklından zoru vardır.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)