Bir Mondial kullanıcısı olarak o güçteki makineyi, bu firmanın üretmesi ve 20.000 lira para istemesine pes diyorum.
Buradan yetkililere sesleniyorum "gidin ötede bayılın"
Bir Mondial kullanıcısı olarak o güçteki makineyi, bu firmanın üretmesi ve 20.000 lira para istemesine pes diyorum.
Buradan yetkililere sesleniyorum "gidin ötede bayılın"
mondial hangi motoru kendi üretmiş ki bunu üretsin? bu direk çin'li CF firması tarafından üretilmiş bir motor. mondial almış üzerine markasını koymuş satıyor. ha kim alır bu motoru o ayrı konu. zira 19 bin küsür vereceğim ve motorumun markası mondial olacak, yok artık ebesinin gülü ali sami derler adama. o paraya ikinci elde mis gibi motorlar var yahu, hemde japon hemde kralı. mondial resmen ben motor getirdim ama satmak istemiyorum o yüzden 19 bin küsür lira istiyorum demiş. yani ben o motora 15 binde vermem, 10 binde vermem, çok net. canımı sokakta bulmadım.
yamaha diyen arkadaşlar biraz daha bakın isterseniz
http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...ayetimdir.html
Demekki sen kullanışı, zevki için değil gösterişi için alıyorsun motosikletini. Ne biliyorsun o kral japonlardan daha kaliteli olmadığını? 600 cc makineden bahsediyoruz...Çocuk oyuncağı değil bu iş ki yapan firmada adı sanı belli bir firma. Sırf uyruğu çin diye bu kadar ön yargılı davranmak saçma
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Zaten bir tek şikayet yamahadan var anasını satayım.
Bu kopya çinlinin yerine alınabilecek honda, kawasaki ve bilimum japon/ alman / italyan sıfır makineler dolu piyasada. Alanın aklından zoru vardır.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)