Önce düşük cc'de kendilerini kanıtlamaları lazımdı... Yanlış strateji...
Önce düşük cc'de kendilerini kanıtlamaları lazımdı... Yanlış strateji...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
uçan kartal hahahahahaha
bence bu motordan sonra artık sıralı dört silindir binlik race üretme zamanı gelmiş çin'lilerin off düşüncesi bile kötü.
destro bile adam gibi çalışmıyorken bunu alacak adamın aklına şaşarım.
Video atar mısın? Bu makine sport touring yani güçten çok kullanıcının konforu ön planda. Aynı motor bloğunu hafif ve spor bi şasiye koyarsan değil tekere gelmek olduğu yerde takla atar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Attığın videoda adam debriyajla kaldırıyor şaka mısın?
Ayrıca ben gelmez demiyorum "zor" gelir.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Ben hiç yakından görmedim ve ölümüne merak ediyordum.Fena reklamını yapmışlardı.Tam bir klasik bilmem ne filan diye...Fiyatı da tahmini çok yüksektir ondan satılmamıştır
Ben modialle mukayese bile etmem hyoyu.Bu fiyata 5000kmde er6f-n alınır.Saçma sapan şeyler.Yok neymiş bu motosiklet kaliteli.Kim kullandı arkadaş.Cf moto kim ne firması...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Gecen hafta jetmaxi inceledim , standart cinliden yarim gomlek daha iyi , yalniz gidis olarak beklentinin cok altinda , malzeme kalitesi ve iscilik kabuledilebilir seviyede , hosuma bile gitti taaki fiyatini gorene kadar , en azindan sym joyride a tercih etmem icin sadece mp3 calar disinda bir sey goremedim ki oda devede kulak .
Bizdeki bu hakli onyargi oldukca 10 bin tl bile vermek cook dusundurucu.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
“It is harder to crack prejudice than an atom.”
― Albert Einstein
Şahsı mümtaz, zat-ı kerim demişki önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zor. Atomu parçaladıktan sonra da atomu parçaladım ama görünen o ki bir önyargıyı parçalayamacağım demiştir.
Mondial'in kendisi motor üretmiyor, sadece ithalat yapıyor ki bunu herkes biliyor babam dışında. Tartıştığınız model CF MOTO'nun bir modeli 45 Kw lik bu motoru kullanarak CF MOTO'nun asya ülkelerinden yakaladığı başarıyı gözden kaçırıyorsunuz arkadaşlar. Heleki 2011 ' den sonra getirdiği modellerle mondial Japon malına parası yetmeyen biz gariplerin göz bebeği olmaya devam edecek.
650 cc üretmek teknoloji meselesi olaylarını geçelim dudes, Dünyanın en büyük 3 teknoloji ülkesinden birinin çin olduğunu unutmayalım. Mondial kullanıcısı vs Yamaha kullanıcısı isimli eserimi sizlerle paylaşmak isterdim ama bu hafta 2 tane midterm'üm var. İlerde inşaalah.
19.000 Tl 'lik fiyat bence biraz da bizim vergi sistemimizin kurbanı olmuş. Ama bu motorun sağlamlığını tartışmayalım. Azıcık Google amcayı kullanalım. Katıldığım tek nokta ise ''servisler''. Uzaydan ufo da getirtse mondial, bu servislerle bir yaz sezonunu çıkaramadan yedek parçalığa ayrılır ufo :D
Yanlız ses ayyynı Ninja 250
Haga bunlar türkiyede mi üretiliyor ?
Bence de.Fiyatlar muhakkak biraz daha düşük olmalı.Baktın motosikletten memnunsun,alan memnun satan memnun o zaman honda gibi 6 ayda bir güncelle fiyatları.Mondial kullanıyorum diye söylemiyorum ama servisleri on numara işe yaramaz.Biraz,çok değil,azıcıkın ilgi gösterseler,işi savsaklamasalar bende onlara bakımını yaptıracam.Bak şimdi kış geldi gelde uğraş yağ değişimi için.
Bundan önceki motorumu sattığımda Uzunköprüde bi servise götürmüştüm arkadaş hemen ilgilenince şaşırmıştım o zaman yanlış yere mi gelmişim diye o derece yani.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Bizim bildiğimizi onlar bilmiyor mu? Bence bu modelleri getirmeyecekler. Mondial adı orda burda geçsin diye getirecez deyip bizi yiyorlar.
Alın size naked modelin testi : http://www.youtube.com/watch?v=-ytaj_up-I4
Görmediğinden konuşuyor işte ses etmeyin... ;) 1,3 lt hacmin ne olduğunun farkında bile değil!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)