Benim çok hoşuma gitti, sizinlede paylaşmak istedim. Umarım verilmemiştir
Benim çok hoşuma gitti, sizinlede paylaşmak istedim. Umarım verilmemiştir
ilk 50 saniye benim her günümü açıklamış resmen
binip dolaşabileceğim bir motorum yok henüz
kendim için böyle bi klip çekmek isterim. kim bilir ne güzel hatıra olmuştur kendisi için. bu arada yağmurdan temizlenmiş yolda giderken birden yağmur bastırdı hızımı baya düşürdüm ama durmadım. inanın o ana kadar hiçbişeyden bu kadar zevk almamıştım. kaskımı çıkardığımda insanlar bana bakıyodu sonra kasktan yansımamı görünce aptalca sırıttığımı farkettim :D
kelebek motorcu nasıl olunur göstermiş bize arkadaş videoda sağolsun ama çok eğlendim komik bir video'du.
yağmurluklarımı giydim sağanak yağmurda 80km gittim bugün.
Video çok güzel yapılmış ama yağmurda da kullanılır yani pek bi engel yok.
Yağmur da motor kullanmıyorsan motorcuyum diye ortalarda gezme bence güzel kardeşim iyi gün motorcuları sizi
Buğün aynısını yaptım akşam 18.00 gibi yağmur durmuş arkadaş geldi garajdan çıkardık bindik gittik hemen 2 saate gezip geri içeri :D
ben erdekten bursaya 2.5 saat sağanakta geldim.. eve geldiğimde tişörtüm boyun kısmından ıslanmaya başlamıştı 1 saat daha gitsem ertesi gün zaatüreyim ve yağmurluk yoktu üstümde deri ceket ve deri yelek giymiştim altımda polar pantolon vardı.. ikiside dayandı.. saolsunlar
Müzik bu olmalıymış Şarkıdaki yılları gün yapın olsun bitsin.
http://www.youtube.com/watch?v=m1b5OuTEzHA
cidden benimde aklıma direk "neden binmiyor ki" sorusu geldi. Racing motor sürmek yağmurda bu kadar zor mu, ne bileyim oturuş pozisyonundan falan yada yağmurlukla olmaz diye mi?
yağmurluk giyince şekli bozuluyor ya :D kocaman bir alpinestar görünmeli önde :D
düzenleme *alpinestar markasını kafamdan atmıştım videoyu tekrar izledim gerçekten alpinestarmış :D
Çocuğun motosikleti çalınmış ve görüntü paylaşımını bir yıl önce bitirmiş :/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)