İlk Motorum Falcon Crown 150
Reklamlar
-
Selamlar..
Motosiklete Falcon Crown 150 ile ilk adımımı attım.İlk motorum olduğundanmıdır nedir bana güzel geldi.Kullanan,kullanmayan,gören,duyan yorumlarınızı eksik etmeyin..
Bu arada motosiklet sürmek inanılmaz zevkli.Motorsuz geçen yıllarıma yanıyorum
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
-
Apices adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Teşekkürler.Allah sizleride kazadan beladan korusun.
-
hayirli ugurlu olsun kaskınızda motorunuzda çok güzel kazasız belasız
-
CanKarsiyaka adlı üyeden alıntı
hayirli ugurlu olsun kaskınızda motorunuzda çok güzel kazasız belasız
Çok teşekkürler.Allah daha iyisini daha güzellerini nasip etsin...
-
Bu zamazingo ne diye böle 1500-2000 km de bir bakıma giriyor yav?? hatta ilk bakım 300 de sonra 1000 de bi daha gel diyor...
-
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim Allah Kaza Bela Vermesin Ben de Falcon Lion 150 kullanmaktayım ben memnunum sen sevdin mi memnunmusun ?
-
falcon motor sürdüm. hızlanması güzel ama durmuyor sanki arka fren basıyorum birşey yok :D anca duruyor. servisi güzel diye biliyorum. ilgileniyorlar.
-
-
merr adlı üyeden alıntı
Bu zamazingo ne diye böle 1500-2000 km de bir bakıma giriyor yav?? hatta ilk bakım 300 de sonra 1000 de bi daha gel diyor...
ilk zamanlarda rodaj dönemi olduğu için öyle gerekiyor en son 300-1000-5000 diye gider heralde sonra garanti biter bakımını kendin yaparsın
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
ilk zamanlarda rodaj dönemi olduğu için öyle gerekiyor en son 300-1000-5000 diye gider heralde sonra garanti biter bakımını kendin yaparsın
Dediğin gibi gitse çok iyide kullanım klavuzunda öle demiyor. 300-1000-3000-4500-6000 diye devam ediyor.Çok bakıma ihtiyacı olcak heralde.Ha bide 300 bakımı ücretli dedi servisteki eleman.Kitabında ise 300 ücretsiz diyor.Nedendir bu tutarsızlık?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
enesbingl adlı üyeden alıntı
falcon motor sürdüm. hızlanması güzel ama durmuyor sanki
arka fren basıyorum birşey yok :D anca duruyor. servisi güzel diye biliyorum. ilgileniyorlar.
Walla daha hızlanamadım.Servis ilk 300 km de 50 yi geçme dedi.Durmamasının sebebini kampanaya bağlıyorum ben.Kampanayla anca bu kadar
-
Kardeşim benim sana tavsiyem motorunu ilk 800 km hiç zorlama daha sonra zaten motor kendiliğinden gidebileceğini kanıtlıyor.Böyle yaparak hem motor sağlığını korursun hem de yakıt tüketimin azalır.Bi motorcu kardeşin olarak temennim her zaman tekerin düz bassın
-
ben de çelik kullanıyorum gerçekten hızlanması çok güzel ama gel gelelim durmaya kampanada kaldı hala çelik
-
Sekli yerinde motor, profilimde de altımdaki falcon crown Allah kaza bela göstermesin, yolunuz açık olsun.
-
Fabrikası bizim burda olmasına ragmen tutulmayan marka ve model zamanında niyetlenmistim Falconun baska bi modeline hic beyenmedim genelini göstergelerin orası hele plastikleri incecik kiyat gibi
Bu modelide baya incelemistim ne commuter nede choper
Yeni motosiklet göze hos görünür bi 5.000 km sonrasındaki yorumlarınıda alalım insallah
-
burak_50 adlı üyeden alıntı
Kardeşim benim sana tavsiyem motorunu ilk 800 km hiç zorlama daha sonra zaten motor kendiliğinden gidebileceğini kanıtlıyor.Böyle yaparak hem motor sağlığını korursun hem de yakıt tüketimin azalır.Bi motorcu kardeşin olarak temennim her zaman tekerin düz bassın
Zorlamıyorum hiç.Rodaj denen olayın motorun ne kadar önemli olduğunu biliyorum.Beş dakikalık zevk için yazık etmem alete Seninde tekerin düz bazsın.Sağolasın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Sekli yerinde motor, profilimde de altımdaki falcon crown
Allah kaza bela göstermesin, yolunuz açık olsun.
Ben beğenmiyorum.Chopperlar hep çirkin ördek yavrusu gibi görünüyor gözüme.Niye aldın diye sorarlar adama.Şunun için; ilk motorum,düşebilirim,sürtebilirim,fiyatı uygun,yedek parça ucuz ve bol, servis semtime çok yakın, selesi alçak,diğer modellere göre daha rahat geldi bana.Yani tek bana göre olmayan şeyi tipi.Hani bi laf vardır ya dış güzellik geçicidir önemli olan iç güzelliği o hesap.
Adınıda buldum chopper yavrusu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Fabrikası bizim burda olmasına ragmen tutulmayan marka ve model zamanında niyetlenmistim Falconun baska bi modeline hic beyenmedim genelini göstergelerin orası hele plastikleri incecik kiyat gibi
Bu modelide baya incelemistim ne commuter nede choper
Yeni motosiklet göze hos görünür bi 5.000 km sonrasındaki yorumlarınıda alalım insallah
Malzeme kalitesi vasat evet.Ama şuda var en çok tercih edilenlerinde öyle aman aman bi kalitesi yok.Tutulması ii olurdu ama yapcak bişi yok.Ben tuttum.Beğenirsem benden sonrakilerin tutmasını sağlarım.Canım sağolsun..
-
hayırlı olsun...bol foto...yorum isterik....
-
-
-
hayırlı olsun... motosikletle ilgili tecrübelerini paylaşırsın artık...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)