Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk Motorum Falcon Crown 150

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun...bol foto...yorum isterik....
    Teşekkürler.Daha iyisi sizin olsun.Fotoğraf paylaşıcam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Alıntı Ramazan Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun.........
    İnşallah.En iyisi senin olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Alıntı YavaşGit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız sürüşler.tekerin düz bassın fabrika çıkışlı lastikler sanırım.değiştirmekte fayda var
    Evet değiştiricem.Motor rodajda malum yavaş kullanıyorum,buna rağmen lastikler benim asıl işim yolda tutmak değil seni yere düşürmek diye bağırıyor
    Sanada kazasız sürüşler dilerim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------

Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.Daha iyisi sizin olsun.Fotoğraf paylaşıcam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

İnşallah.En iyisi senin olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Evet değiştiricem.Motor rodajda malum yavaş kullanıyorum,astikler benim asıl işim yolda tutmak değil seni yere düşürmek diye bağırıyor
    Sanada kazasız sürüşler dilerim...
    Alıntı Salih_T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun... motosikletle ilgili tecrübelerini paylaşırsın artık...
    Sağol daha iyisi senin olsun.Ben motosikletle ilgili biraz tecrübeleniyim daha sonra kullandığım motorla ilgili tecrübelerimi paylaşırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

aynı model yuki matador olarak satılıyor galiba...inceleme fırsatınız oldumu...

Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.

boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    hayırlı olsun yağı 1000 km de degistirirsen çok daha iyi olur 10 binde subap ayarı yaotirirsin besbinde birde buji degistirirsin. hava filtreside sungerse uc-dort binde yıkayıp kurutup takarsin yine. aynı motora sahip başka bir model kullaniyirum 12 bini geçti bu dediğim bakımları yaptım bir de üç kere karbüratör temizledim

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------

bu arada motorun koltugu nasıl rahat mi ? kendi motorumu satıp ya bundan ya da kt 125-seyhan 150 tarzı düşünüyorum. resimlerde koltugu baya geniş duruyor ama gidon sanki kısa olmuş. sürüş esnasında kullanırken yani dik mi oturuyorsun yoksa öne eğilmek gerekiyor mu

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı model yuki matador olarak satılıyor galiba...inceleme fırsatınız oldumu...
    Hayır hiç bakmadım yukiye..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Alıntı TurkishPower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Teşekkürler.Allah sana en iyilerini nasip etsin, sağlıkla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Alıntı boora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun yağı 1000 km de degistirirsen çok daha iyi olur 10 binde subap ayarı yaotirirsin besbinde birde buji degistirirsin. hava filtreside sungerse uc-dort binde yıkayıp kurutup takarsin yine. aynı motora sahip başka bir model kullaniyirum 12 bini geçti bu dediğim bakımları yaptım bir de üç kere karbüratör temizledim

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------

bu arada motorun koltugu nasıl rahat mi ? kendi motorumu satıp ya bundan ya da kt 125-seyhan 150 tarzı düşünüyorum. resimlerde koltugu baya geniş duruyor ama gidon sanki kısa olmuş. sürüş esnasında kullanırken yani dik mi oturuyorsun yoksa öne eğilmek gerekiyor mu
    Ben racing motor hastasıyım.Aslında öyle bi modelle başlayacaktım bu işe ama sonra çok sağlıklı olmadığını kabul ettim.Onların koltukları dar,rahatsız oluyor.Bu motosiklet bana keşke bunla başlamasaydım dedirtti.Çünkü ilerde racing bi modelde bu rahatı çok arayacağım.Koltuğu gerçekten çok rahat.Geniş.Bide amortisörleri çok güzel.Yoldaki hiçbişeyi hissetmiyorsun.Çok derin çukurlar dahil.Bu geniş ve rahat koltuk ve iyi ayarlanmış amortisör sayesinde çok rahatım.

Boyum 1.74 Öne eğilmeme gerek kalmıyor hiç hatta koltuğun depoya en yakın noktasına yaklaştığımda kendini chopper cı gibi dimdik hissedersin

Motora güzel bakmışsın.Tavsiyelerin aklımda olacak.
    Hiç arıza yapmadımı motorun?

heineken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullan. Koruma falan almışsındır umarım , neticede ilk motor ufak tefek düşüşler olası

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı heineken adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullan. Koruma falan almışsındır umarım , neticede ilk motor ufak tefek düşüşler olası
    Daha iyisi sizn olsun.Korumlarımı motoru almadan almıştım...

boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    sağol bilgiler için ;) motor aksaminda arıza vermedi diğer kısımlarda da vermedi öyle ahım şahım . yalnız civatalara dikkat et. sıkıp takarken yalama oluyor. benim bugüne kadar canımı sikan tek şey bu nereyi siksam yalama oluyor büyük ihtimal seninkide oyledir fazla sikma civatalari. bu aralar geç çalışma sıkıntısı var o da akünün zayiflamasindan kaynaklı akünün eksi kutup başı gevsekti o yüzden sarz olmamış

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayirli olsun kardes.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı boora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol bilgiler için ;) motor aksaminda arıza vermedi diğer kısımlarda da vermedi öyle ahım şahım . yalnız civatalara dikkat et. sıkıp takarken yalama oluyor. benim bugüne kadar canımı sikan tek şey bu nereyi siksam yalama oluyor büyük ihtimal seninkide oyledir fazla sikma civatalari. bu aralar geç çalışma sıkıntısı var o da akünün zayiflamasindan kaynaklı akünün eksi kutup başı gevsekti o yüzden sarz olmamış
    Bende teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.5000 km sonra tekrar konuşalım motor hakkında diyen arkadaşlar olmuştu forumda.Dağılır anlamında söylüyorlar.İçimi rahatlattın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun kardes.
    Teşekkür ederim.İnşallah daha iyisi sizin olsun...

haso4231 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    25 lira ile yaklaşık 200 km yapıorum

Motosikleti
    falcon crown 150
    kardeş motorun hayırlı olsun aynısından ben de aldım 2 gün oldu.hiç yüklenmedim motora ama bana biraz hantal gibi geldi.çok oturaklı ve dikkat çeken bir motor.sürüş keyifli.bizim servis bas gaza korkma dedi.sıkıştır motoru dedi.ama herkes rodaj döneminde yavaş kullan diyorlar dedim. sen bakma onlara bana güven dedi. şimdi bilemedim ne yapacağımı...

hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

kpnk50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni cross 150
    hayırlı olsun sorması ayıp kaç kayme

Vulture24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 MR Vulture..
    Allah kazadan beladan korusun, Hayırlı olsun..
    hasanrs bunu beğendi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı hasanrs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah
    Sağolasın,sanada hayırlı olsun Ben eskittim bile

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Alıntı kpnk50 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun sorması ayıp kaç kayme
    Sağolasın...

3200 tl ye almıştım.Yeni modelide aşağı yukarı o kadar olacaktır..[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Alıntı Vulture24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kazadan beladan korusun, Hayırlı olsun..
    Sağolasın,senide inşallah..

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250C
    herkese selamlar. yeni konu açıp konu sarfiyatı yapmak istemedim. motorumu satıp ikinci motor olarak falcon crown 150 almayı planlıyorum. düzgün sıkıntı çıkarmicak korkmadan yola çıkabileceğim bir motorum olsun istiyorum. düzgün bir choppera param şuanlık yetmediği için şekil olarak falcon crown 150 de benziyor çanta tkaılıp gidon yükseltilse hoşuma gitti. fiyat olarakta bütçeme uyuyor. 3 5 8 bin de bir tane bulup almayı planlıyorum her türlü yorumunuza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)