Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

tekteker

REKLAM ALANI
    cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı Ozanonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben trafikte böyle işler yapmam normal bi şekilde motorumu kullanırım ben bunu kimsenin olmadığı boş geniş alanlarda deniyorum yine de sağolasın
    hatta park halindeki araclarında bulunmadıgı yerleri sec ki kaza anında sadece senin motoruna bişey olsun,
    yoksa gene de basına iş açabilirsin

imkanın varsa arka dişlini buyut yada ön dişlini küçült ki motorunun torku artsın daha rahat devirlenip

gaz tepkisi artsın

ama bu işlem normaldeki son hızını düşürecektir
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ozanonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hatta park halindeki araclarında bulunmadıgı yerleri sec ki kaza anında sadece senin motoruna bişey olsun,
    yoksa gene de basına iş açabilirsin

imkanın varsa arka dişlini buyut yada ön dişlini küçült ki motorunun torku artsın daha rahat devirlenip

gaz tepkisi artsın

ama bu işlem normaldeki son hızını düşürecektir
    sağolasın teşekkür ederim hocam
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Merhaba arkadaşım tekteker dediğin çok zevkli bir merettir fakat motorun anasını ağlatır zevkli olmasi taki düşene kadar olur ilk düşüşte birde motosiklet zarar gördüyse biraz canın sıkılır ve tek teker zevk vermez onun için koruma demiri takmalısın ilk önce stuntcular gibi motor kısmını ön kafayı koruyan koruma demiri taktınmı düştümü için acımaz

gelelim tek teker felsefesine ilk önce ayaklarınla depoyu sıkı tut çok sıkma dizlerin acır hafif tut ama tam kavra
    sonra dengeyi sağlama çalış yarım debriaj yaparak gaz vermeden gitmeye çalış ve tek tekere kalktığında ayağın hep arka frende olsun arkası yere değer gibi olursa frene bas çek yap ufak ufak zart diye basma tek tekerden iner ve düşebilirsin.
    Eğer korkuyorsan ilk tekere kaldır arka koltuğa otur ayaklarına yere koyarak git ilk öyle alış(tabi denerken eski ayakkabıların olsun yoksa altları dümdüz olur) ayaklarını koyarak git o arada dengeyi çözersin zaten daha sonra otomatik ayakların yere değmeden gitmeyi öğrenirsin zaten ve motorun 150 cc olduğu için 2. viteste kaldırmanı önerrim 1. vites az gelir devir yetmez
    İnşallah yararlı olur dikkatli yap dert keder açma başına hadi Allaha emanet.
    Ozanonur bunu beğendi.

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    Apaçilik insanın kanında olacak aga Ben bisikletle bile tek teker yapamıyorum pedal çevirirken dengem filan bozuluyor. ) emme apaciyik ezelden

bergos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ER6N 2013 / HONDA CBR 600RR 2014
    Arkadaşlar bendede er6n var daha önce mondial mh drift ve cbr 250 kullandım ve ikisiylede önü kaldırabiliyordum tabi yine profesyonel olarak değil. Ama şimdi bu motorla birkaç kere boş yolda yeltendim ama başaramadım sonrada pek üstelemedim böle büyük hacimli motorlarda ne önerirsiniz?

Ozanonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mtasdel60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Apaçilik insanın kanında olacak aga Ben bisikletle bile tek teker yapamıyorum pedal çevirirken dengem filan bozuluyor. ) emme apaciyik ezelden
    her ön kaldıran apaçimidir?

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tek teker nasıl bir fantezidir arkadaş anlamış değilim.Hadi bazı racinglerde arada bir show amaçlı yaparsında 250 cc altı motorlarda gerçekten iğrenç duruyor.4 tekerle yan veren modifiye şahincilerin kanıyla,125 cc ile ön kaldıran adamın kanı aynıdır.Yapmayın yaptırmayın.Şu adamın görüntü kirliliğine bakarmısınız yav hele egzoz

http://turbotuning.gen.tr/upload4/56...29903296_n.jpg

Ahaaa buu " http://www.youtube.com/watch?v=NkUfv-wNd5g " :FWFDSFCDSQFFD

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)