ben cb 1100'e bayıldım ama gelmez sanırım gelsede kaç para olur kimbilir?
ben cb 1100'e bayıldım ama gelmez sanırım gelsede kaç para olur kimbilir?
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Cb 400 / Cb 650F olmuşlar ancak ciddi anlamda 80-90'ların kokuları geldi burnuma,Honda nostalji albümü yapmış.
6:11 250r! bu kasa ile memleketimize gelir mi acep
cbr250 başlığına yazmıştım belki görmüşsünüzdür. Hondadaki arkadaşlara anlatmaya çalıştım ama çift farlı olanın cbr300 lduğunu ve türkiyeye gelmeyeceğini söylediler. cbr250 aynı kasadan devam edecekmiş satışa. Belki de yanlış bilgi veriyorlar farkında değiller 500 cc olan modeller gelecekmiş..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Cbr 125 ile 250 birbirine benziyordu demekki kasa değişmiş.farklı olmus rr farlar yeter
burada da vegi yüzünden cbr300 zor dediler...
Bende öyle düşünüyordum ama videoyu görünce belki dedim.... o zaman tipik ninja250 ninja300 olayı yeni kassa 250 lilikler asya pazarına 300 ler avrupaya
Satış bölümündeki adam "cbr300 ÖTV ye takılıyor ve fiyatı yüksek olur gelse bile kimse almaz " dedi 500cc olan modeller gelecek ona ÖTV ödemeye değer ama cbr300'e değmez tarzında bir şeyler anlattı..
cb400 ne kadar güzel bir motor olmuş ya hayran oldum
vfr ye bak,tam bir panigale çakması,artık eskisi gibi güzel motorlar yapmıyolar bence
nerde kaldı o eski vfr 800 ler cb 600 ler, şimdi hepsinin tipi kaymış,hele hele eski adıyla 600 f şimdi 650 f olmuş kendinden geçmiş alet, 2011 kasa 600 f bile çok çok daha güzeldi,hiçbirini beğenmedim
Cb 400 ile Cb 650 ye bittim. Hangisi gelirse fark etmez ikisinden biri benim olmalı.
Vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
En büyük sorun:CBR 250 R ın farklı renklerini bize sunmaktan aciz Honda Türkiye bunların hangilerini Türkiye'ye getirecek.Bence çok heveslenmezsek iyi olur.Tabi bize verdiği en damarlı hediye olan ÖTV için devlete de ayrı ayrı teşekkür etmek lazım.Bari şu ÖTV 250 cc den 500 cc ye çekselerde biraz farklı motosikletlere pazar açılsa.
2014 cbr250r daha hoş göründü gözüme. eski kasanın ön far pek supersport havası vermiyor. yeni kasa daha uygun olmuş.
CB 1100
Türkiye ye gelsin,hemen alırım.Tam nostalji.
honda firması yine ülkemize özel satamadığı modelleri getirip çakar bize. boşuna heves etmeyin, benim yaptığımı yapın başka markalara yönelin. honda türkiye adam olmaz.
Hepsi birbirinden güzel. CB400'ün oturuş pozisyonu harika, adam resmen motora gömülmüş. Aslında biraz tipsiz bir motor, biraz Daelim Roadwin'e biraz da 80'li yılların çirkin modellerine benziyor ama çok rahat olduğuna eminim. CB1100 mücevher gibi makina, çok çok güzel. En sondaki scooter da çok sevimliymiş.
CB1100 muhteşem!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)