34 EV 0152 trafik magandası
Reklamlar
-
34 EV 0152 TRAFİK MAGANDASI -- İşde size bir trafik magandası görüntü E-5 göztepe körüsünden sol şeritten yengeç gibi fütursuzca sağ çıkışa dalan sorumsuz sürücü,aynamdan görünce yavaşladım yol açtım açmasaydım vay halime...
hemen hemen her gün başımıza gelen bu tür olayları artık ders olması adına ifşaa edeceğim.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
adam haklı. takip mesafen yetersiz. öndeki arabayla aranda hızının yarısı kadar metre bıraksan adam yarım metre önünden geçmek zorunda kalmazdı.
öte yandan sen sağ şeritten sola sinyalsiz geçerken adam soldan sağa sinyalle geçiyor.
dermişim
-
abi adam tehlikeli dalmış ama mecbur gibi girişi kaçıracakmış, ben bu tarz şeylere çok kızamıyorum sonuçta isteksizce yapmamış, kasti bişey değil,
-
bunlardan sürüyle var bu en iyilerinden sanırım boşversene ifşa etsen ne etmesen ne. sinirlerine hakim ol türkiyede motor kullanıyorsun fransada değil
-
Çıkışı kaçırması kendi hatası,artı öyle bile olsa bu onu haklı çıkarmaz,orda aynadan farketmeyip yol açmasaydım araç üstümdeydi,ben veya başka bir motorcu arkadaşa zarar verebilirdi.
agrasiwe adlı üyeden alıntı
abi adam tehlikeli dalmış ama mecbur gibi girişi kaçıracakmış, ben bu tarz şeylere çok kızamıyorum sonuçta isteksizce yapmamış, kasti bişey değil,
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
Oda bişeymi,ben avrupa yakasına gezmek için giderken daha kartalda sol şeritte sollama yaparken beni de aynı şeritte beyaz linea solladı... eğer 30 cm!! yanımdan geçmediyse bişey bilmiyorum.. 4 5 genç vardı öküz gibi sürüyorlardı,inş başka biri yerine kendi canlarını yakarlar..
Dönüşte de bu durumun aynını yaşadım girişi kaçırmak istemeyen taksici itin biri soldan öyle bi kırdı ki önüme 80 le gidiyorum bittim dedim o an,ama girdiği yolda yan yolmuş ilerde sıkıştı trafik çektim anayolda hizasına buna bi sövüyorum bi sövüyorum öyle böyle diil. artçım olmasa inip dalacaktım
-
sağa girecekse sağdan gitsin sol tarafta niye geziniyor
-
cemolos adlı üyeden alıntı
bunlardan sürüyle var bu en iyilerinden sanırım boşversene ifşa etsen ne etmesen ne. sinirlerine hakim ol türkiyede motor kullanıyorsun fransada değil
Bişiler yazıyım dedim ama aynı şeyler olacaktı. Böyle öküz çok, her öküze de bu kadar sinirlenirseniz hayattan geriye ne kaldı.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Gecmis olsun topragirm bu okuzlerden suruyle var malesef
-
Artık bunları kanıksamakdan sıkıldım elbette moralim filan bozulmuyor,amacım bu ve bunun gibi şahıslarda görsün, kimbilir belkide daha büyüğünün önüne geçmiş oluruz olamazmı ? ALLAH kimseye kaza bela vermesin..
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
1 hafta önce sağdaki müşteriyi kaçırmak istemeyen bir o. çocuğu da bana çarpıyordu, beni sollaması bitmeden aniden üstüme kırdı. Ancak ilginçtir trafikte bu olayları yaşayınca çok sinirlenmiyorum ki normalde çabuk sinirlenebilen bir insanımdır.
-
bugün başıma geldi.
adam sağdan e5e giriyo, sinyal veriyo sol şeride geçmek için ve hızını hiç azaltmadan.
ama dikeylemesine giriyo. ben korna çaldım adamın umrunda olmadı. önde ki araba gereksiz yerede yavaşlayınca olaylar sarpa sarmaya başladı.
o yandan dalan araba ortada kaldı. benimde hızım 80 olduğu için 5 metrede durma gibi bi durumum yok.
Allah'tan kıvırma tekniğini uygulayıp kenardan kaçtım ama dizim arabanın tamponunu sıyırdı nerdeyse o derece yakından geçtim.
yanından geçerken adama korna çaldım bi daha vizörü açtım napıyosun sen dedim
adam ne dese beğenirsiniz
sinyalim yanıyo görmüyo musun?
o an anladım ki bu adamlar sinyal verince herşeyi yapma hakkını kendinde görüyo.
-
İstanbul lu sürücülere; sabırlı ve yol vermesini bilirler diye muhabbetler geçer , iki defa İstanbul a gittim bu olayı her yol ayrımında yaşadım, hiç sağları solları, nereden nereye döndükleri belli değil , zaten yollarda bi acayip Allah sabır versin diyorum.
-
o tür yol ayrımlarına yaklaşınca 2 ayaklı toynaklılar için ters tarafa sinyal vermek zorunda kalıyorum desem üzerinize doğru sol şeritten adeta uçak gibi pike yapıp son sürat dalışa geçiyorlar, Allah korusun herkesi ne diyeyim, illa ki o tipler var, hiç bitmiyorlar
-
bence kamera kullanmanın dezavantajlarından biride bu her şeyi sorun olarak görmek. adamı maganda olarak ilan etmişsiniz yanlış bence.
-
Buna benzer olaylarla her gün karşılaşıyorum neredeyse , o kadar abartılacak bir durum yok... Sağ şeritten usul şekilde ilerlerken , en sol şeritten önüne direksiyonu kırıp fren sıkanlar mı dersin. Yine aynı şekilde park etmek isteyen mi dersin. Seni gördüğü halde yola çıkan sürücüler mi dersin. Saymakla bitmez...
Tekeriniz düz basar inşallah , geçmiş olsun.
-
Böyle oç'ler varken bu c4 melek melek
-
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Enine çizgili??
-
kim adlı üyeden alıntı
34 EV 0152 TRAFİK MAGANDASI -- İşde size bir trafik magandası görüntü E-5 göztepe körüsünden sol şeritten yengeç gibi fütursuzca sağ çıkışa dalan sorumsuz sürücü,aynamdan görünce yavaşladım yol açtım açmasaydım vay halime...
hemen hemen her gün başımıza gelen bu tür olayları artık ders olması adına ifşaa edeceğim.
Trafik kurallarını falan boşver. Motosikletliler olarak biz kendi sürüşümüzden ve güvenliğimizden sorumluyuz. Adam sana çarpsa sen ben haklıydım desen ne yazar. Bu yüzden iğneyi sana batırarak diyorum ki sağa sapmayacaksan neden sağ şeritte seyir halindesin. Yanlış anlama yazdıklarımı ama hangi güvenli sürüş eğitimine (Art, OMM, GİS) gitsen, burada kendi güvenliğin açısından senin seyir güzergahın yanlış denir. Trafik kuralları bizi bağlamamalı. Biz böyle bir şeyin olabileceğini öngörüp ona göre sürüşümüzü düzeltmek zorundayız. Bütün bunların yazdığı kitap olan Yol Sanatı'nı almanı ve biraz okumanı tavsiye ederim. Arabalar bizi farketmez, farketse de umursamayabilirler. Önemli olan senin nasıl davrandığın ve kendini nasıl emniyete aldığın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler