koltugun tam ucunada oturmuyorum kasksız da binmiyorum egzozum da açık değil
koltugun tam ucunada oturmuyorum kasksız da binmiyorum egzozum da açık değil
valla ben ilk motor alırken lan dedim bu depo önde çok sıkıntı verdi ata biner gibi alıştım şimdi istediğim kadar fren yapayım depo tutuyor arkadaşın cub motoruna bindim ani frende karış karış öne kaydım bileklerden tutmak gerekiyor ve sele yapısı değişik normal motor gibi uçta depodan kaynaklı eğim yok eğim aşağıya doğru yavaş yavaş öne kayıyorsun.
Standart apaci oturmalarindan one oturunca motorun arka tarafi saga sola atiyor ve bu da onlarin hosuna gidiyor olabilir ayrica patinaj cektirirken yapiyolar bunu bir kac kez gormustum
vay vay vay berkcan bi ara cup almayı düşünüyodun neyse hadi bakalım neden öyle oturuluyor söyliyim cupun apaçi olan tarzınıda normal tarzınıda kullandım arkadaşlarımdan süremedim daha dogrusu düz oturamıyosun sürülmüyor arkadaş öyle garip bi motosiklet ki anlamadım yani öyle oturmak zorundalar :D agrısı falanda olmuyormuş zamanında bende iyi araştırmıştım
Honda CBR250R (2014) Tri color kullanıcısı.
http://instagram.com/canhepkasar
6 yıl cub kullandım.Gerçekten ben de merak ediyorum neden öyle oturduklarını.Asıl en uca oturupta sürmek zor değil mi?
Bir benzeride scooterın üstünde yeni gelin gibi oturanlar var
Tam oturmaları gereken yerde kırık olduğu için ya en öne yada en arkaya doğru oturuyorlardır. ( ne kırığı diye sormayın ama : )
ben çok gülüyorum öyle tiplere...
Ayaklarda badi badi.
Her işin raconu vardır. Cup kullanan bilhassa gençlerin %99 u koltugun en ucuna oturur. Hem daha şekil öyle oluyor öyle. ortasına oturunca tipsiz gösteriyo motoru.
geçen ay kullandım arkadaşın cup'ı. bisiklet gibiydi. normal oturdum ama scooter gibi.
4 yıl 20000 km cup kullandım. Şehirler arası gittim ama bi öyle oturamadım. Aklıma gelmedi. Benim fikrim hp gücünü arttırıyor kanaatinde o oturuş pozisyonunda. bişi
O arkadaşların değişik bi iç sıkıntıları var muhtemelen Bir de baya delikanlı oluyor onlar. Her durduğum kırmızıda yanıma illa bi tane yanaşıyo. Altındaki 100 cc motor ile benim CBR 125'e kafa tutuyorlar. Hadi benim motorum da öyle ahım şahım bir motor değil de :D tokatlıyorum çocukları sonra üzülüyorum :D :D
Benim çok dikkatimi çekiyor belki sizde farketmişsinizdir, kymco agility city 125 e de aynen tarif ettiğiniz şekilde oturuyorlar genelde .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)