Yok aldığınızda önde orjinalinden farklı ebattamıydı onu soruyorum.Yoksa yeni arka lastik alıp önü eski bırakacağınızı düşünmedim.
Yok aldığınızda önde orjinalinden farklı ebattamıydı onu soruyorum.Yoksa yeni arka lastik alıp önü eski bırakacağınızı düşünmedim.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Pirellinin birkaç farklı serisi ve 3sene m3 kullandım.Sonraki 2 sene m5.İlk defa pilot power kullanıyorum ve hiç memnun değilim.Ben gibi.Karışık hamur fakat ortası çok sert.Z750 gibi ağırlık merkezi komple önde olan motosiklette büyük sorunlar yaratıyor...Umarım sorun yaratmaz sizede.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Bir önceki motosikletimde (CBF 1000) ben de en son Pilot Power kullanmıştım. Memnun kalmamıştım. Lakin yeni çıkan Power 3 gerçekten gözüme girdi. (Avrupa'da en iyi performans lastikler arasında gösteriliyor) Motosikletimde gücü hissettim.
M 5'te Pilot Power gibiydi. Her kalkışta patiye kalıyordum. Orta fazla sert.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Şahsi düşüncemi belirteyim, motoruna 'kalın teker' alıp ebadını da bilmeyen adamın motosikletini almazdım
şekil adamı beklentiye sokmasın zira bu motordan hiç bişey beklenmez.
600 lük alayım ıstersen baslangıc motoru alırken ?
hocam 150 lik kaldırır Ninja 250 nin jantı.Arkadaşımda vardı continental taktırdı 150/70 hiç sıkıntı yok ama 160 lık olmaz
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
jant işlemınde ne kadar maliyet tuttu totalde hocam söyleye bılırmısın sorun olmazsa
Bu kadar bekledikten, bu kadar okuduktan, bu kadar araştırıp düşündükten sonra gidip on numara hatalı alışveriş yapacaksın değil mi
Yapma etme...
İbret-i MT olacaksın sonra
Hahahha . 2 tane motor begendım 2 sındede 160 teker çıktı yav . Ama napalım alsak bile tekeri değiştirirz . bir kaç işyerınden arkadsımda söyledi 150 kaldırır ama 160 bence fazla olur dedi . Ama dusundum 10 luk bi fark bu kadar göze mı çarpıyor? Çok fazla tecrübeli değilim belkide o 10 luk dediğim farkın içinde dağlar yatıyordur
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Estafurullah hocam herkezin sözünü lafını dinledim . Zaten hangi ninjayı alsam lastiklerini değiştiricem ben planım ondan yana onun maddiyatını bile ayarladım.. Hani hoş duruyor mu duruyor büyük tekerlek gösteriş vs ama şekil ugruna sıkıntıya gırmeye gerek yok
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)