ilk motorum olacak diye yazmışsın o yüzden diyeceğim...
bence ilk önce ehliyet işini hallet. Daha sonra bırak motor parasını megelli cbr ninja falan güzel bir mont ve sağlam bir kask al arkadaşım. tekrar diyorum ilk motorum diyorsun. büyük ihtimal düşeceksin. motora milyarlar yatırıp dandik kask alma hatasını yapma sakın. megelli falan anlamam bilmediğim motor ancak ben başlarken honda cb 125 ile başlamıştım ve genel motor karakteristiği yani sürüşü hakkında inanılmaz oldu. bunu dikkate al derim daha sonra cbr 125 e geçtim ve çok güzel race deneyimim oldu, buda bana motorda nasıl kapanmam gerektiğini, viraj çizgimi nasıl tutacağımı, hızlanma, fren, panik fren gibi konularda bir çok şey kattı ki dediğin megelliden olsun olsun 20-25 km/h az yapan bi motordur.
ha ben takıldım abi megelliye diyorsan bence piyasası olmayan yada piyasasını oturtamamış motorlar yaz aşkı gibidir
öper koklar sarılırsın temmuz ayında deniz kıyısında falan iyi gider anladın sen onu
ama ne zaman yaz biter sap gibi kalırsın... piyasada tutunamayan motorlarda insanı yol yapacağı zaman ...öt gibi bırakıverir ortada bunu da dikkate al... Bende balıkesir Gönen ilçesindeyim istedğin zaman yardım edebileceğim bir husus olursa seve seve yardım ederim