Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum, adım Kaan. 22 yaşındayım, Bursalıyım ama Balıkesir'de öğrenciyim.
Motor kullanma deneyimim yok, yarın ehliyet kursuna yazılıyorum ve ayrıca deneyim olsun diye direksiyon eğitimi almak istiyorum.( Eğer Balıkesir'de seve seve bana öğreticek biri çıkarsa güzel olur )
Uzun zamandır araştırıyorum ve en son Megelli 250R'da karar kıldım.Bu arada siz söylemeden söyleyeyim, forumdaki bütün Megelli 250r konularını okudum. 57 sayfalık Megelli Fanları konusu dahil Sebeplerini ve düşüncelerimi sıralayayım.
1) Motorun ilk zamanlarda çıkardığı benzin akıtma,rolanti ve rolanti sensörü ile ilgili sorunları, gösterge sorunu vb. sorunları biliyorum.
2) Okuduğum kadarıyla 150+ kmh hız yapıyor. Bana fazla bile.
3) Motorun şeklini seviyorum, piyasada çok yok.
4) Hafif olması sayesinde acemi hatalarımı affedebilir diye düşünüyorum.
Konuyu açmamdaki amaç Megelli 250r sahiplerinden şuan için bilgi almak, yani motoru alalı ne kadar oldu,kaç km yaptınız, memnun musunuz,değil misiniz? Objektif bir şekilde + ve -'lerini yazabilecek bir/birkaç Megelli sahibi arıyorum
Not: Lütfen CBR,Ninja,Gt250, inazuma önerileriyle gelmeyin lütfen. Birde kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin lütfen abilerim,kardeşlerim. Örnek vereyim ; motorcu bir arkadaşıma söyledim, yerin dibine batırdı beni ve megelliyi ama kişiliğim nedeniyle takmıyorum/takamıyorum Soruyorum arkadaşa;
- Bindin mi Megelli'ye de böyle konuşuyosun?
+ Hayır.
- Binen,sahibi olan biriyle mi konuştun?
+ Hayır.
- Eee o zaman neden ve nasıl bu kadar yerin dibine sokabilirsin?
+ Ben o motorun notunu verdim. (iyi b*k ettin afedersin, okursan diye yazayım )
Ben de biliyorum bi CBR, Ninja kalitesi bekleyemem Megelli'den. Ama aynı fiyata da sıfır CBR,Ninja alınmaz ve çevrede cbr,ninja görmekten bıktım.Biraz uzun oldu, kusura bakmayın , teşekkür ederim.