"Motorcunun üzerine meteor düşmediği sürece hep motosiklet sürücüsü suçludur" demişti eğitim aldığım hocam.
"Motorcunun üzerine meteor düşmediği sürece hep motosiklet sürücüsü suçludur" demişti eğitim aldığım hocam.
100de 100 motorcu suçlu
aynı şeritte başka araçla yan yana gidiyor
sollama yasağı varken solluyor
karşıdan araç gelirken solluyor
öndekinin hareketine tepki verebileceği mesafeden takip etmiyor
Eğitim ! Aldığın hocana selamlarımı saygılarımı ilet
En basitinden : https://www.facebook.com/photo.php?v=187240641307678
banada eğitimde aynısı söylemişlerdi.gerçek anlamda demiyorlar tabi,önemli olan kazadan kaçabilecek herşeyi yapmak zorunda olduğun o sözle söylenmek istenen.eğer bi kazaya karıştıysan yeterince güvenli sürmemişsin,önlem almamışsın demekki diye üstüne basa basa söylerler.bu gibi durumlar hariç tabi.lastiğide patlayıp düşebilir mesela.tabiiki suçsuz olduğu şeyler olacaktır ama anlatılmak istenen o değil
Eğitim almamışsın anlaşılan. initial-d nin de söylediği gibi. Attığın videoda o motosiklet sürücüsü aracın arkasına değil de şeridin üstünde dursa ve en önemlisi aynasını kontrol etse yaşanmazdı kaza. Motosiklet sürücüsünün kazadan sonra suçlu tarafın kim olduğu pek önemli olmuyor olan videodaki gibi güzelim gsx-r a ve en önemlisi sürücüye oluyor. Umarım anlamışsındır.
Güvenlik balonu diye birşey var arkadaşlar bunu bir araştırmanızı tavsiye ederim. Uğur Ertekin'in videolarını izleyebilirsiniz.
Abi ne var anlamıyorum şu olayda neden her gördükleri araya girmeye çalışıyorlar git işte normal araba gibi şeridinde nolur yani 5-10dk geç gitsen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)