Arkadaşlar tekrardan merhaba. 2 gün önce ufak bir kaza yaptığımdan dolayı (bknz. Kaza Raporum) kaplamalarda soyulmalar oluştu. Bende kaplamayı en baştan ve hafiften tasarım farklılığıyla tekrar yapmayı planladım. Biraz photoshop çalışmasından sonra yeni fotoğrafları ve yeni edindiğim bilgileri paylaşacağım;
Fotoğrafları hemen kaplama bittikten sonra telefondan çektiğim için çok kaliteli değil. Kaliteli görmek isteyen olursa sizler için tekrar daha iyilerini çekerim.
Öncelikle bu ilk yaptırdığım kaplamaya göre daha pahalıya geldi şöyle ki; bu işi profesyonel yapan Efe Tuning adlı bir yer yaptı, gerçekten başarılılar ve bu yüzden fiyatları biraz daha fazla. Kaplamaları ben kendim bastırıp onlara götürdüm, bu benim yanlış yaptığım bir hareket oldu. Bastırdığım yerin baskı kalitesi 72dpi'mış lâkin benim hazırladığım görseller 300dpi'dı. Bu biraz beni üzdü ama yinede kötü olmadığını düşünüyorum. Bu son çalışma toplam 140 TL'ye mâl oldu. Biraz daha pazarlık yapıp, araştırma yapsaydım 120 liraya kadar indirebilirdim bu fiyatı. Eklemek istediğim son şey ise, kaplamayı koruyacak saydam bir kaplama Aydın'da bulamadım; araştırıyorum ve sormadığım bir kaç yer kaldı. Kaplamayı koruyan bir ürün bulduğumda fiyat ve görüntü olarak sizlere burdan bildireceğim. Sevgiler!