Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Hippi Kaplaması! :)

REKLAM ALANI
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Arkadaşlar tekrardan merhaba. 2 gün önce ufak bir kaza yaptığımdan dolayı (bknz. Kaza Raporum) kaplamalarda soyulmalar oluştu. Bende kaplamayı en baştan ve hafiften tasarım farklılığıyla tekrar yapmayı planladım. Biraz photoshop çalışmasından sonra yeni fotoğrafları ve yeni edindiğim bilgileri paylaşacağım;

Fotoğrafları hemen kaplama bittikten sonra telefondan çektiğim için çok kaliteli değil. Kaliteli görmek isteyen olursa sizler için tekrar daha iyilerini çekerim.

Öncelikle bu ilk yaptırdığım kaplamaya göre daha pahalıya geldi şöyle ki; bu işi profesyonel yapan Efe Tuning adlı bir yer yaptı, gerçekten başarılılar ve bu yüzden fiyatları biraz daha fazla. Kaplamaları ben kendim bastırıp onlara götürdüm, bu benim yanlış yaptığım bir hareket oldu. Bastırdığım yerin baskı kalitesi 72dpi'mış lâkin benim hazırladığım görseller 300dpi'dı. Bu biraz beni üzdü ama yinede kötü olmadığını düşünüyorum. Bu son çalışma toplam 140 TL'ye mâl oldu. Biraz daha pazarlık yapıp, araştırma yapsaydım 120 liraya kadar indirebilirdim bu fiyatı. Eklemek istediğim son şey ise, kaplamayı koruyacak saydam bir kaplama Aydın'da bulamadım; araştırıyorum ve sormadığım bir kaç yer kaldı. Kaplamayı koruyan bir ürün bulduğumda fiyat ve görüntü olarak sizlere burdan bildireceğim. Sevgiler!
    ÖZALTIN ve hsndmrcn bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorun görüntüsü alışık olmadığımız tarzda ve güzel olmuş, bu baskı şeyini nasıl hazırladın merak edenler için söleyebilirmisin örn: ben merak ediyorum o resimleri nasıl hazırladın program ismi felan varsa ister burdan istersen özelden verebilirsen sevinirim Dikkat et biraz daha kaza yapmamak için Allah göstermesin ya canına ya da malına bir şey olur belki, iyi günlerde kullanırsın İnşAllah

xkeconx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mh 125 Drift
    Gayet güzel olmuş ellerine sağlık

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Çok güzel farklı olmuş. Belli mi olur belki bir akım başlatabilirsiniz ;)

Motosikleti
    Alıntı sSameT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun görüntüsü alışık olmadığımız tarzda ve güzel olmuş, bu baskı şeyini nasıl hazırladın merak edenler için söleyebilirmisin örn: ben merak ediyorum o resimleri nasıl hazırladın program ismi felan varsa ister burdan istersen özelden verebilirsen sevinirim Dikkat et biraz daha kaza yapmamak için Allah göstermesin ya canına ya da malına bir şey olur belki, iyi günlerde kullanırsın İnşAllah
    Yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Size nasıl hazırladığımla ilgili bilgi vereyim;
    Öncelikle motorumun kaplamak istediğim bölgelerinin en uzun ve en geniş ölçülerini cm çapından aldım. Daha sonra Adobe Photoshop programı yardımıyla bu ölçülerin içine tarzım olan figürleri ekleyerek tasarımı tamamladım. Ardından folyo baskı yapan yerleri araştırarak uygun fiyatlı ve kaliteli baskı yapan bir reklamcıya bastırttım. Eğer yeterli gelmediyse bu bilgiler ek olarak özel mesaj gönderirseniz ayrıntılı işlemleri sıralayabilirim. Sevgiler.

Alıntı xkeconx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet güzel olmuş ellerine sağlık
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel farklı olmuş. Belli mi olur belki bir akım başlatabilirsiniz ;)
    Hahah evet belki bir Hippi akımı başlayabilir Teşekkürler

sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=Mamba09;3238533]Yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Size nasıl hazırladığımla ilgili bilgi vereyim;
    Öncelikle motorumun kaplamak istediğim bölgelerinin en uzun ve en geniş ölçülerini cm çapından aldım. Daha sonra Adobe Photoshop programı yardımıyla bu ölçülerin içine tarzım olan figürleri ekleyerek tasarımı tamamladım. Ardından folyo baskı yapan yerleri araştırarak uygun fiyatlı ve kaliteli baskı yapan bir reklamcıya bastırttım. Eğer yeterli gelmediyse bu bilgiler ek olarak özel mesaj gönderirseniz ayrıntılı işlemleri sıralayabilirim. Sevgiler.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için böyle şeyleri bilmek gerek değişiklik güzeldir bazenleri

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Şu vosvos daha iyi olmuş elinize sağlık benimkinide kaplasam boyle :D

Motosikleti
    Alıntı oknglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu vosvos daha iyi olmuş elinize sağlık benimkinide kaplasam boyle :D
    Sizinkine daha güzel olur

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çook hoş olmuş gerçekten tebrik ederim.
    Bi scooterım olsada bende kaplasam

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Dostum seffaf kaplamayi araba cam filmi ceken yerlerde bulabilmen gerekir normalde. Kendileri arabalarda etek alti ve kaput koruma olarak kullanirlar.
    Baskilari yipratmadan bulursun umarim. Ayrica gecmis olsun

Motosikleti
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çook hoş olmuş gerçekten tebrik ederim.
    Bi scooterım olsada bende kaplasam
    Beğenmenize çok sevindim. Bir racingim olsa da 160'a abansam

Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum seffaf kaplamayi araba cam filmi ceken yerlerde bulabilmen gerekir normalde. Kendileri arabalarda etek alti ve kaput koruma olarak kullanirlar.
    Baskilari yipratmadan bulursun umarim. Ayrica gecmis olsun
    Çok teşekkür ederim dostum, şeffaf kaplamayı bir yerde buldum fakat tamamını yapamıyormuş belli yerlere yapabiliriz (düz zeminlere) diye ilettiler bana ama ben tamamen korumak istiyorum.

Motosikleti
    Arkadaşlar scooterim satılıktır. Çevrenizde arayan varsa fiyatta yardımcı olurum. Kendinize iyi bakın.

İLAN

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)