Çok güzel olmuş. Çanta da kaplansa bence de güzel olur. Koltuk sa açık bir renk seçilerek tek renk olarak değiştirilirse efsane olur derim. Bu hali ile de müthiş gene belirteyim. Güle güle binin.
Çok güzel olmuş. Çanta da kaplansa bence de güzel olur. Koltuk sa açık bir renk seçilerek tek renk olarak değiştirilirse efsane olur derim. Bu hali ile de müthiş gene belirteyim. Güle güle binin.
trafikte farkedilme oranını baya artıracağı kesin hoş görünüyor.
Valla çok güzel olmuş, ayrıca kızların çoğu için bi cbrlı motorcudan daha fazla giderin var
http://www.mynet.com/haber/guncel/ataturk-cikartmasinin-cezasi-belli-oldu-872614-1
okumanızı tavsiye ederim güzel olmuş bu arada eline sağlık
Grenajları sökmemize gerek kalmadı aslında ama dediğiniz gibi grenaj sökülerek yapılsa çok daha iyi olurmuş. Teşekkür ederim yorumunuz için, sokakta bir tane olmak mutlu ediyor
Teşekkür ederim. Koltuk fikri aklıma yattı elime para geçer geçmez araştırmaya başlayacağım.
Ben kız olsam şahsen cbrlıyı seçerdim :p CC'sinede bağlı :D
fena fenaaa :D bende olsam böyle kaplardım güzel olmuş allah için :D
Çok teşekkür ederim dostum
keşke motorun orjinal rengi beyaz olsaymış dedirten çalışma. Tebrik ederim çok güzel olmuş
Bence çok tatlı olmuş elinize sağlık...
Gerçekten bayıldım. Harika olmuş.
çok güzel olmuş. tabi elektrikli olması da avantajı
Teşekkür ederim herkese tekrardan. Arka çantayı kaplamayı bir süre ertelediğim için, çantayı çıkarıp kullanıyorum bir süredir. Koltuk için bir tasarıma başladım!
Arkadaşlar bir bilgilendirme yapayım;
Okula giderken suni deriden imal edilmiş omuz çantamı takıyorum. Omuz çantası olduğu için grenajın sağına veya soluna denk geliyor. Ben hep sağ tarafta tutuyorum, geleceğim nokta şu: 3-4 gün sürtünmeyle çantam o bölgeyi beyazlattı. Diğer tüm bölgeler yağmur/çamur görmesine rağmen sapasağlam fakat orası kusurlandı. Şu iki hafta içinde yeni baskıyla düzeltmeyi düşünüyorum, böyle bir çalışma yapacak arkadaşa uyarı niteliğinde olur umarım. Sevgiler.
Hocam eline saglik guzel calisma olmuş. Bahsettigin kusurdan kurtulmanin yolu uzerinden şeffaf kapmala yapmak yoksa her surtunmede ayni seyi yasayacaksindir. Ayrica bilmeni isterim bu halde cevirmeye girip kıl bi memura denk gelirsen moralini bozmak istemem ama en iyi sartlarda orada sana tum kaplamayi söktürür terslik yaparsan ceza yazip motorunu bile cektirebilir bilgin olsun.
Dostum fikrin harika gerçekten düşünememiştim bunu. Nerden temin edebilirim şeffaf kaplamayı?
Elektrikli olduğu için scooterim henüz hiç bir çevirmeye girmedik, bu kaplamanın hukuki bölümünü de hiç bilmiyorum açıkçası...
Bu arada beraber olduğumuz hiç fotoğraf yoktu bir tanede beraber çekildiğimizden ekleyeyim;
Bu kaplamayı arabalara cam filmi çeken yerlerde bulabilirsin daha sağlam olsun diyorsan kaput koruma olarak kullanılanlarıda var. ürünler pahalı değil ama arabalara uygularken çok fazla el emegi istiyebiliyorlar tanıdık biyer bulabilecek olursan motosikletin için gidecek malzemenin bedeli en fazla 20 lira.
Benim eski motorda yaptığın uygulama aşağıda göreceğin gibi çizimlerini kendim yapıp bir reklamcı da 2 yan grenaj far kısmı ve numaraları 3 sene kadar önce 30 liraya bastırmış kendim uygulamıştım. Kullanım sırasında aşınmalar olacağını bildiğim için üzerine bahsettiğim gibi kaplama yapmıştım ve ne solma ne de yıpranma oldu bu şekilde.
Motorla çevirmeye girdiğimde bizim bölgeye yeni atanmış bi memur arkadaş sıkıntı çıkarmaya kalkmıştı daha sonra diğer memur arkadaşların araya girmesiyle sıkıntı giderilmişti
Motorun yalnız yada benimle hiç fotografı olmamış yaw o baskılı haliyle :( bizim hatunun fotosunu buldum onu ekleyeyim
Senin motorun kaplamasıda harika görünüyor. Dediklerinizi uygulayacağım, sonucu bildiririm, teşekkürler
Rica ederim, Sonuç tecrübe ile sabit olmasına rağmen paylaşımlarını bekliyoruz kolay gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)