kanuni breton 125 in 1 ileri 4 geri demek ne demek anlatır mısınız ve salcano wolfun viteslerini anlatın acillll
kanuni breton 125 in 1 ileri 4 geri demek ne demek anlatır mısınız ve salcano wolfun viteslerini anlatın acillll
normal vitesi kastetmişler sanırım 1 için aşağı 2-3-4-5 için yukarı kaldırıcaksınız
Debriyaj kolunu sıkıp vitese aşağı doğru 1 defa basıyorsun (bu 1.vites),kalkıştan sonra ayak ucunu vitesin altına sokup yukarı kaldırıyorsun (her kaldırış 2,3,4,5) şeklinde.vites düşürürken ise durmadan evvel yukardan peş peşe basıp tekrar düşürüyorsun 1.e.
Vites boşta iken vites koluna aşağıya doğru basarsan 1 sonraki vitesler içinde tam tersi yukarı kaldıracaksın
1 vites ile 2 vites arasında boş vites var boş vitesi bulmamak için biraz sert bas vites koluna 2 vitese geçerken
Neden acil? Düşmanların kovaliyor da birinin motosikletini ele geçirdin onunla mı kaçacaksın?
He ustam şöyle ya ,
sürekli takipteyim acil bir konu açılsada yanıtlasam diye,arkadaşlar yanıtlamış şükür rahatladım
arkadaşın yarın direksiyon sınavı olabilir ziraa benim öyle vitesli motorsikletle yapacaklarmış sınavı vitesli kullanmayı biliyorum ancak kurstaki motorsikletin debriyaj kolu çok sert onu nasıl ayarlayacam orası muamma inşallah herkes geçer
2 tip motor kullandım biri
1
n
2
3
4
5
diğeri
4
3
2
1
İlk olanda yukarı kaldırınca vites büyüyordu diğerinde yukarı kaldırınca düşüyordu çok zor geldi bu vites tipi diğeri görünüşte zor gibi görünsede çok pratik ışıklara yaklaşınca çat çat ççat çat düşüyor vites ötekinde yukarı kaldırmak gerekiyor ve ters geliyor hele birde soğukken yavaş halde kemikli geçiyorsa vites düşmüyordu ama aşağı küçülende ayağınla yüklenebiliyorsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)