Hobi için 125cc arazi motoru yardımm
Reklamlar
-
Arkadaşları herkese iyi günler 19 yaşındayım 8 yıldır motor sürüyorum 250cbr sahibiyim ehliyet vs herşey var şuana kadar kazam olmadı çok şükür 2 sene içinde kendi paramla hobi için arazi motoru gibi bişey alcam bu konuda hiçbir bilgim yok arazi motorları konusunda 125cc olması yeterli ön kaldırma vs. çalışması olcak daha çok seri olması tercihim yamaha yz125 izledim internetten ama türkiyede 1 tane çıktı :D 10 bin bütcem var yardım ederseniz çok mutlu olurum herkese iyi günler tekrardan yanlışım olduysa affola iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
125cc yeterli diyorsanız Mondial Xtreme max öneririm herkes memnun 150cc, ayrıca ön kaldırma vs diyorsunuz illaki düşecek ve acımadan kullanacağınız bir motor olabildiği için Max ı önerdim. Bütçenize göre en iyisini almak isterseniz de Kawasaki KLX 250 veya Honda CRF 250 öneririm.
-
yz125 2 zamalıdır max ın 3-4 katı güce sahiptir, max alıp yz125 performansı beklemek hayal kırıklıgıyla biter
-
aynen Cem abi katılıyorum ama türkiyede yz125 bulmakta zor.)
-
Pardon çok seri kısmını atlamışım Husqvarna WR 125 ve 250 yeteri kadar seridirler heralde 2. el temiz bir tanesine bütçeniz yeter.
-
max alıp modifiye edersen arazide iş görür ben öle yaptım sorunsuz kullanıyorumda.
ama ne kadar modifiye etsende, altın semerde vursan bir yz etmez
ama bana arazide oynamaya yetiyor modifiye hali
-
hobi olarak istiyorsan yamaha wr 125 r işini görür..yada çok güzel klx 250 ler var ikinci elde..neredeyse 7 liradan başlayıp aksesuar ve km durumuna göre 9-10 liraya kadar gidiyor...Yz 125 te hobi olarak fazla güçlü gelmesin ciddi bi alet..Yakında kullanıcam yz 125..
-
Kilonuz kac? 125cc arazide pek keyif vermez
-
xt 125 cok ılgımı cekıyordu
-
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Kilonuz kac? 125cc arazide pek keyif vermez
arkadasın dediği yz125 2 zamanlı profesyonel cross dur
http://www.yamahamotorsports.com/spo...1/0/specs.aspx
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
-
cenkito adlı üyeden alıntı
Kiloya gore cc secilmeli 125 cc kucuk sporcular icin ideal bi makine diye biliyorum, eger dag bayir gezmicek piste girmicekseniz olur ama bence ktmlere bakinmalisiniz
-
1.74 boy 60 da kilo var uygun heralde
-
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Kiloya gore cc secilmeli 125 cc kucuk sporcular icin ideal bi makine diye biliyorum, eger dag bayir gezmicek piste girmicekseniz olur ama bence ktmlere bakinmalisiniz
33 hp makine hocam 80-90 kg arası ağırlığı var.. Yok eder bence araziyi ve pisti..
-
Kusura bakmayin xt125 le karistirmisim bende kullanmistimda arazide pek zevk vermemisti, bu arada yz125 i showroomda falan hic gormedim geliyomu turkiyeye?
-
yz125 sitede satılık 1 tane var maalesef :D 7 bin dolar sıfırıda, 2 zamanlı bide yakıt sorunu var o yüzden diğer tercihlere bakcaz :D
-
Uygun fiyatlı bir çok motor var aslımda ??
-
2 sene içinde ne çeşit motorlar gelir bu ne acele
-
aynen 2 seneye neler çıkarda insan merak ediyor işte :D xt125 e yakın gibiyim hayırlısı :D
-
Biri YZ125 mi dedi :D 2006 model cincik gibim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)