Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni başlıyorum tavsiyeleriniz

REKLAM ALANI

Geçen sene bi tanıdığımın zx6r motosikletiyle artçı olarak 1-2 tur attım resmen aşık oldum motora :D o günden beri aklımda motor almak var.Uzun bi süredir forumdaki konuları takip ediyorum kafamda bazı şeyler oluştu sizede bi danışim istedim.İkinci el motor almayı düşünüyorum 3.000-3.500 civarı.İlk motor olacağı için çok fazla para harcamayı düşünmüyorum malum düşücez kalkıcaz derken bi o kadar parada tamirine harcamayalım :D.Alacağım motoru en kötü 1-1.5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum. Boyum 1.82 kilo 72 boyuma uygun olarak almayı düşündüğüm motor tvs apache rtr 150 2011-2012 model.Ybr 125 aralarında en mantıklı seçim olsada ısınamadım o motora bi türlü bisiklet gibi geliyo aynı.cbf 150ye gelincede kurye gibi dolaşmak istemiyorum açıkcası :D.
    Motor eğitimi ve güvenlik ekipmanları hariç 3000-3500 çok zorlarsam 4000 den fazla olmaz malum öğreciyiz hala okul bitmedi tasviyelerinizi bekliyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Eğitim her şeyin başı, paraya kıy eğitim al.
    Seni hayatta tutar.

aynen bu işte eğitimle güvenlik ekipmanları hayati önem taşıyo,bu ikisini halletmen kullanmaya başlamam zaten.

srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    dikkatli kullan

Motosikleti
    2012 apache rtr 150
    Ozellikle eldivenine biraz fazla butce ayir.gecen hafta kazada anladim kiymetini

NERO2810 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 Rally
    1200-2000 TL'yi ekipmana harcaman gerekiyor önce. Ilk basta dogru dürüst kask (ikinci el aklindan bile gecmesin), mont, pantolon ve eldiven al. Sonra ne kadar para kaldi diye bakarsin ona göre motor alirsin. Yeni baslayinca "bisiklete benziyor, yok kuryeye benziyor" düsüncülerinden uzak durmani öneririm. Taman, herkes bir gün bir Hayabusa veya Harleye binmek ister. Ama yollara, dengeyi ayarlamaya alisana kadar Scooter al daha iyi. Baktin bu isi begendin, üst klasmana atlarsin. Step by step ;)
    cemolos bunu beğendi.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    1500 2000 lira diye de abartmayalım bence.
    motomaxtan:
    eldiven ceket pantalon kaliteli uluslararası standartlarda bir kask, çizme ve isterse sırtlık

900 lira 1000 lira gibi bir fiyat aralığında alabilir. ki öğrencisin benim yaptığım gibi kask dışındaki ekipmanları ikinci el almaya çalışabilirsin.
    apache al 2012 rahat edersin. şekil yapıcam diye kasma ben de öğrenciyim. bol parçası olan az yakan ortalama 120km hızı görebilen bir motor bak.
    dikkatli kullan
    şimdiden hayırlısı diyelim
    3N1S bunu beğendi.

geçmiş olsun kötü bişey olmamıştır inş...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)