kawasaki 3 tekerli motosiklet yapmış ?
Reklamlar
-
zamanım olsa haberi buraya düzgünce yapıştırırdım ama uykum geldi artık linklerden bakarsınız
http://www.mynet.com/teknoloji/sekil...-arac-868638-1
http://www*****oll.com.tr/124917/kaw...kerlekli-arac/
[IMG]http://images*****oll.com.tr/2013/11/kawasakij-112.jpg[/IMG]
Reklamlar
-
-
Ulan Gece Gece Ne Güzel Hasi.tir Beeeeee Dedim
Bir Hondanın yeni yaptığı 6 silindir çirkinlik abidesine bak birde şuna bak bee Ulan kawa ne yapıyor böyle Yahu Z1000 de müthiş olmuştu zaten Adamlar aşmış
-
ayıp etmiş piyasaya. çok güzel hakkaten.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Kawa bişiii yapmış ama tam olarak buna motosiklet demek ayıp olur. Bunun adıda özel olmalı.
-
Transformersa bağladılar iyice. Yakında robota dönüşeninide yaparlar Ama güzel olmuş
-
Olmamış çok rüzgar yer bu
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Motora çamur atmak istemem ama çok çamur atar bu çamurluk şart yani.
-
Batman'in son filmindeki motosiklete benziyor biraz. O galiba iki teker'di, ama oturuş ve gidon çok benziyor.
-
2 tekerden fazlasına motosiklet demem
-
-
adamlarda fantezi sonsuz yollara çıkmasa bile biz bunları bile, hayal ve üretebiliyoruz demek için yapılmış bir makina.. Ama güzel olmuş...
-
Hem racing pozisyonunun tadını almak hem de yorulunca dik otoruş pozisyonunda motosiklete binme fikri mükemmel olurdu. Lakin bu bir motosiklet değil
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Bir işi yapıyorsanız TAM yapın. Kimse kopyala-yapıştır vs yaparak uğraşmak zorunda değil ama işte merak anasını satiyim
Haklisin kimse bakmak zorunda degil linkini attim isteyen bakar birader
-
Kawabot.Hoş konsept.Artık çizimde bırakmıyorlar prototipleri oluyor mutlaka...Lakin bu motosiklet filan değil
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Panter38 adlı üyeden alıntı
Haklisin kimse bakmak zorunda degil linkini attim isteyen bakar birader
Kardeş sen şakamısın ! Bak bir halt yemeye çalışmışsın, eline yüzüne bulaştırmışsın. Burası bir paylaşım platformu. Ya düzgünce bir şey paylaşırsın, ya da paylaşmazsın... Kimse kopyala yapıştır yapmak zorunda değil, beyimizin uykucuğu geldiği için ! ! !
Attığın linkler gözükmüyor bile, bilmem farkındamısın. Senin bokunu temizledim birde gelmiş artistlik yapıyorsun
Modaratör teklifini değerlendirip hepinizi şutlarım, bunu istiyorsanız
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
İzmir İl Temsilcisi
Kardeş sen şakamısın ! Bak bir halt yemeye çalışmışsın, eline yüzüne bulaştırmışsın. Burası bir paylaşım platformu. Ya düzgünce bir şey paylaşırsın, ya da paylaşmazsın... Kimse kopyala yapıştır yapmak zorunda değil, beyimizin uykucuğu geldiği için ! ! !
Attığın linkler gözükmüyor bile, bilmem farkındamısın. Senin bokunu temizledim birde gelmiş artistlik yapıyorsun
oguz teklifi degerlendir kaçırma sakın
en azından modaratör kankamız var deriz
-
ben olayı çözemedim hala
mynette dolaşırken bu haberi gördüm dedim mt ye atıyım herkes baksın diye ve aklımda senin yaptığın gibi resimleri felan düzgünce burada görünür hale getirmek vardı düzgünce yazıyı buraya yapıştırıp kimseyi mynetle uğraştırmak istemezdim
ama bu dediğimi yapmak telefondan epey zaman alacaktı zaten uykum geldi dedim bari mynet linkini atıyım millet oraya tıklasın incelesin
kopyaladım mynet linkini buraya link halinde yapıştırdım sonra scroll sitesinin linkinide atıyım bide resim atıyım barı ayıp olmasın millete dedim
meğer scroll sitesi kendi linkine ******** ekliyomus o nedenle sadece mynet linkini atabildim
düşüncem milletin topiği görüp linke tıklayıp motosikleti incelemesiydi ve kimseden birisi şunu halletsin demedim (sağolasın ) aklımdaki gibi resimleri felan atmışşın sonrada kendi kendine gelin güvey olmuşşun kimse kopyala yapıştır yapmak zorunde değil demişşin
ayrıca kurduğun cümle beni bu siteden soğuttu
bu nasıl bi mantıktır hadi git moderatör olda at beni siteden koş hadi
ha bide son olarak
-
Oda var tabi.
Korkutma bizi..
Hayallerim var benim,
Hala ulaşamadığım>KTM 690SMC-R..!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)