arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz..
Reklamlar
-
Merhabalar arkadaşlar sizlerin egnin fikirlerinize ihtiyacım var.
motorum mondial 100 ugk 1250 km rede şuan. motor soğukken çalışma sesinde bi sıkıntı yok fakat 30 km lik bi yoldan gelince yani ısındığında pistonun oradan rolantide şık şık şık şık şık diye ses geliyor acaba subab ayarı mı gerekli bi yardımcı olurmusunz. video çektim fakat nasıl atıcağımı bilmiyorum. şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
o ses bendede geliyor fazla önemsemedim.
-
http://tinypic.com/
bu siteden atabilirisin
-
View My Video buda video su 9. saniyede ses geliyo pek belli olmuyo ama inş anlaşılır
-
sübaplardan geliyor. bi baktır istersen
-
çok teşekkür ederim 100 cc yatay silindir sanırım cup lardakiyle aynı motor var bunda. sentil ayarı kaç acaba bilen biri yardım edebilir mi
-
ben şimdi kendi motorumu da çalıştırıp baktım onda da bu kadar olmasa da bi şıkırtı var sentil ayarını bilmiyorum
-
hımm anladım yakından dinlenildiğinde bayağı bie şık şık vurma sesleri geliyo ısındığında baya bi ayarı kaçmış sanırım. sentil ayarını bilen bi arkadaş yazabilirse minnettar olurum
-
arkadaşlar ayarın kaç olduğunu bilen yokmu?
-
arkadaşlar motor ısındığında gelen subap sesi normalmidir. kısa mesafelerde ses gelmiyor. 30 km falan 60 km hızla gidip gelindiğinde şıkırtı sesi geliyor. performansta düşme yada yakıtta sıkıntı falan yok herşey normalde. ısınınca gelen subap sesi kafamı kurcalıyor. yağ olarakta castrol power1 racing 10 40 kullanıyorum anlamadım gitti
-
metin_006 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motor ısındığında gelen subap sesi normalmidir. kısa mesafelerde ses gelmiyor. 30 km falan 60 km hızla gidip gelindiğinde şıkırtı sesi geliyor. performansta düşme yada yakıtta sıkıntı falan yok herşey normalde. ısınınca gelen subap sesi kafamı kurcalıyor. yağ olarakta castrol power1 racing 10 40 kullanıyorum anlamadım gitti
Kardeş senın motor çöp olmuş ondandır o ses.
-
1250 için sıbap ayarı erken geldi bana ben motora subap ayarı gerektiğini sabah çalıştırıp 5 dk ısıttıktan sonra yola çıkınca deraja basıp stop etmesinden anlamıştım jikle felan öle çalışıydu biraz gıy gıy çekip ugraştırıyodu yani sabahları felan soğukken marş alması ççok iyidi o şıkırtı sesi bncede subaplardan acaba motoru fazlamı sıkıştırdın
-
Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı
Kardeş senın motor çöp olmuş ondandır o ses.
sen git çöp olmayan motoruna ayna takmayı öğren ilk önce. 2013 model 1750 km rede. boş boş konuşma.
-
kardeşim bş konuşanları fazla takma yardım etmeye çalışanlardan çok boş konuşan üyelerde var ya subap ayarında var birşey ama acık ses olabilir
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
teşekkür ederim servise bi uğrayacam ama motor sıcak olacağından yine sağlıklı bi ayar çekilemeyecek dşüncesi var
-
benn servise sabah 8 de gidip aşam 5 e kadar soğumasını bekletti :D dışı buz gbide olsa içi ılık tı o yüzden sağlam çekebilmesi için bekledim
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
metin_006 adlı üyeden alıntı
sen git çöp olmayan motoruna ayna takmayı öğren ilk önce. 2013 model 1750 km rede. boş boş konuşma.
valla benm bildigim senin motorun alt takımı mondial cuplarla aynı. benim bi arkadaş mondial cup aldı aynı senın gibi 2013 mart ayında haziran ayına kadar 4 defa servise girdi motor.
mondial mi aman aman
-
ben motoru 1 yıl olacak alalı neredeyse asfalt görmedi motor sürekli 2 kişi dağ taş tarla gidiyorum hiç yolda bırakmadı. subap ayarının mondialle ne alakası var 50 bin liralık motorda da oluyo bu subap ayarı. ayrıca senin kullandığın motorun mondialle tek farkı üzerinde yazılı olan markası :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
subap ayarı yaptırdım ses gitti konu kapatılabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)