geçen hafta %10 indirimli benzini görünce direk daldım lukoil istasyonuna.
1 haftadır geziyorum lukoil benziniyle. performans ve mesafe aynı. hatta indirimli olduğundan 30km kadar fazla gezdim.
var mı bu benzini alıp sorun yaşayan ?
geçen hafta %10 indirimli benzini görünce direk daldım lukoil istasyonuna.
1 haftadır geziyorum lukoil benziniyle. performans ve mesafe aynı. hatta indirimli olduğundan 30km kadar fazla gezdim.
var mı bu benzini alıp sorun yaşayan ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
bende alıyorum bu güne kadarda benzinde istasyon adlarından farklı hiç bir fark göremedim
Jetpet yüzünden senkron ayarlarım bozuldu...Benzinim bitmek üzereydi zorunlu olaraktan 30 liralık benzin aldım ve ilk 10kmde etkisini gösterdi...Lukoil bilmiyorum ama bir daha jetpetten su almam.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
sulu benzin olduğunda eminsen gerekli yerlere müracaat et bir şeyler yapsınlar
satılan benzinin markasından çok istasyonun güvenilirliğinde bitiyor sanırım olay..
Salı cuma ve cumartesi günü kaynarca yan yolda 4.05 den mazot alıyorum. Opet ticari yim diye yüzde beş indirim yapıyor ama Lukoil daha hesaplı oluyor. Mazot dan sıkıntı yaşamadım ama benzini bilmem
İlk defa bu muhabbette adı geçti,hiç duymadım.Bizim burda shell den alıyodum sahibi iş değiştirdi yerine aytemiz geldi.Onu da duymamıştım ama 50 yıldır varmış Ne adamım yaw
kapanan full istasyonlarının çoğu lukoil oldu.full dende alıyordum,şimdi lukoil'den alıyorum.hatta kart bile çıkardım lt'de 5-6 ykrş indirimide var ve bi sorunla karşılaşmadım...
Su değil aspest çıktı.Yani ustam öyle söyledi.İnceltmek için kullanılıyormuş.Enjektörlere kadar zarar verebiliyor...Shell,Bp,Opet,Po vs. devam edeceğim.Şehir içinde rekabet amaçlı hepsi indirimli zaten.3 5 kuruş için riske girmeye değmeyeceğini düşünüyorum...
Bu arada bildik marka Total'den de memnun değilim.Onun benzininide beğenmiyorum.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Ben hep shell den alırım,kardeşim bir defa lukoilden almış harmanderede, sabahına zor çalıştırmış motoru ustaya götürdüğünde depoda su var demiş.
kadoilden aldım gecenlerde. istemeyerek yolda kalacam korkusuyla
100 105 stabil giden ben bu benzin yüzünden 80de bile öksürdü motorum
nah alırım bi daha.
shell den vazgeçmem =)
Bende hiç almadım ama geçenlerde bir yarışta sponsor ismi olarak gördükten sonra denemeyi düşünüyorum.
Bende Lukoil'den alıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Büyük markalara para vereceğime uyguna lukoilden alıırım.
biz arabaya alıoz sıkıntı cıkmıyor =) indirim yakalayınca fulluyoruz %10 dedikleri5 tl de 50 krus olması lazımken 10-15 kurus oluyor ama 50 lt alınca iş görür bir fiyT OLUYOR
Benim durum daha garip.. BP den aldım motosiklette bir gariplik var.. Neyse bitirdim benzini gittim lukoilden aldım kendine geldi motosiklet.. Sonra uğradın mı derseniz hayır.. Gidip shellden alıyorum.. Zaten az yakıyor motor şansa bırakmayalım..
yahya kaptan yolu üzrindekin den mi aldınız bende geçen hafta oradan ilk defa aldım yaklaşık 100 km gittim henüz anarmal bi surum yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
bir durum , demk istedim ..
firma adında değilde istasyonlarda bitiyor iş benzin aynı benzin
istasyon sahibi onu katıyor bunu katıyor bozuyor benzini.
eskiden mazot kıtlığı yaşandığı dönem burdaki istasyon daha çok kazanayım diye bişeler katmış bütün milletin traktör pompası patlamış...
bide shell in nitrosu var galiba arkadaş denemiş hem performans hemde daha az yakıyormuş motor...
Rusya'nın en büyük petrol şirketidir,en kaliteli benzini,en pahalı olarak (Rus fiyatlarına göre) satar,buna rağmen istasyonda sıra oluşur.Türkiye'de almadım,fakat adını lekeleyip
kötü benzin satacağını sanmıyorum.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)