Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

lukoil den benzin alan varmı ?

REKLAM ALANI
    RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı mehmettayfur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rusya'nın en büyük petrol şirketidir,en kaliteli benzini,en pahalı olarak (Rus fiyatlarına göre) satar,buna rağmen istasyonda sıra oluşur.Türkiye'de almadım,fakat adını lekeleyip
    kötü benzin satacağını sanmıyorum.
    Lukoil sadece Rusya değil Kazakistan Türkmenistan gibi ülkelerde de satılan çok kaliteli Rafi'ne edilmiş Rus petrolüdür. Rusya'da son model araçlar kullanırlar . En düşük 3.0 motorlardan tutunda 6.5 amg araçlara kadar hepsi kullanıyor. Ben istanbulda denk geldiğim yerlerde hemen girip alırım. Şirket BP den daha büyük. Türkiye pazarına da ingilizlerden daga ucuz girdiler. Bu kalitesiz olarak anlaşılmasın. Bence lukoil den vazgeçmeyin. Motorumuzda su çıkıyorsa bu o istasyonun yaptığı hileden kaynaklanıyor.
    wampaa bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı RODWIN250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lukoil sadece Rusya değil Kazakistan Türkmenistan gibi ülkelerde de satılan çok kaliteli Rafi'ne edilmiş Rus petrolüdür. Rusya'da son model araçlar kullanırlar . En düşük 3.0 motorlardan tutunda 6.5 amg araçlara kadar hepsi kullanıyor. Ben istanbulda denk geldiğim yerlerde hemen girip alırım. Şirket BP den daha büyük. Türkiye pazarına da ingilizlerden daga ucuz girdiler. Bu kalitesiz olarak anlaşılmasın. Bence lukoil den vazgeçmeyin. Motorumuzda su çıkıyorsa bu o istasyonun yaptığı hileden kaynaklanıyor.
    ben 1 aydır kullanıyorum. 40 litre lukoil benzini yaktım. ne performansı düştü motorun nede gidiş mesafesi.
    ayrıca %10 ucuz. yani 4 litre benzinim cebimde kaldı.
    eğer tanıdığınız bildiğiniz istasyonsa kesinlikle tavsiye ediyorum lukoili. hiç paranızı opete po ya shell e kaptırmayın...
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Eski çalıştığım şirketin anlaşmalı olduğu benzin istasyonuydu. Hiç bir zaman sorun çıkarmadı. Yani patron Bmw sine de koyuyorsa bu benzini sorun yok demekki

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    shell ve bp dışında yakıt koymam.

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün deniycem bizim burda var lukoil yakıt alana köpüklü yıkama felanda var galiba ama yıkatmıycam köpük boyaya zarar veriyor

The Best - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09 2017 tracer9 2022
    ben hep lukoilden alıyorum ordan aldığın benzin performansı düşük olur ama uzun yol gider shellden alırsan benzin fazla gitmez ama performansı daha yüksek olur motorun. Tabi bunlar hissedilmiycek düzeyde ama lukun yağı alınmaz kesinlikle.

Motosikleti
    mr 250 destro
    ben hep opetten alıyorum motorda fazla bır yararını goremedım ama arabada daha az yakıyor gıbı geldı bana

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Bende sürekli lukoilden alıyorum benzin fiyatı 4.69 diğer yerler 5-5.09 tl arası 50 tl lik benzin aldım sadece şehir içi kullandım şuan 320 km de yaklaşık 2-3 litre daha benzin var
    Şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı benzin temiz görünüyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)