13.600 okudum ya bu gece mutlu mesut yatabilirim.
Not: Beş kuruşum yok ama Allah büyük :D
13.600 okudum ya bu gece mutlu mesut yatabilirim.
Not: Beş kuruşum yok ama Allah büyük :D
http://www.fuartakip.com/fuarlar/fuarturdetay.asp?ID=22050 fuar da 26 şubatmış..
Fuar için biletleri hangi bayilerden temin edebiliriz?Gerçi ben dergilerden kovalıycam biletleri
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
cbr 250r 13500. ktm rc200 13850. kawasaki ninja250sl 12400. eğer r25 ninjayla cbr arasında bi fiyat olursa hondanın vay haline r25 ve ninja piyasayı götürür
Aslında benim tahminim (13.5 14 arası)15'i geçmez , ama motorun çift silindirli ve güçlü olması fiyatı yukarı çekebilir.
125cc en iyi tip yzf125di
250cc en iyi tip r25 olur
adamlar tipe önem veriyor.
Beyler ne oldu fiyattan haber yok mu?
2 silindir sonuçta, tabi ki cbr den daha seri ve atak olmalı
İnazumada çift silindir ama sanırım o kadar atak değil gerçi racing durum farklı olabilir.
cbr daha güçlü yzfden. arkadaşımda var 139da devir kesiciye giriyor cbr 125r 145 de hala hızlanıyordu
yzf daha hızlı kalıyor, biraz ustalık birşey tabiki.
ama arada 3-5km olduğundan ben olsam yzf alırdım ama 125cc ye o kadar para vermeem
yamaha biraz pahalı. benim 5,500 e aldığım motor orda 8,000 tl
buradan sonuç çıkarabiliriz ki R25 En az 15,500 TL Olacak
Ben zaten 115 kiloyum aslında bu nedenle güçlü makinaya bakıyorum.Benim motorda benim gibi şişman olmasın
Benzin deposu plastik bu arada. Bilginize.
Cin degilde endenozyali muhendis cizmis bunu bence cok sacma duruyo
kanuni seyhan daha guzel bnce
saka bi yana motosiklet cinde toplanicak ve bu eksi yani.
Bendr sym wolf var 10 koyar yamaha kafasina sikmis
Siz dediniz diye demiyorum ama tüme yakın cbr kullanıcıları 3-4 bin TL var diyor, Hayır açın bakın 1600 TL fiyat farkı var yani. He ne olur ben ss kullanacağım dersen, şekline bayıldıysan o farkı verir alırsın. Onun dışında cbr yzf gücünü karşılaştırmayacağım tabiki de. Sonuçta 125 cc'de ne kadar fark olabilir ama, cbr 125'te 145de hala hızlanması oynanmış bir şeyleri olduğunu düşünüyorum, çünkü maksimumum hızı 145 olamaz o makinanın. İyi forumlar...
Mutluluk iki bacak arasındadır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)