Ninja 300'ü 18 bin'e satıyorlar, o da ÖTV %37 olduğu için. Bunun fiyatı 15 - 16 civarında kalacaktır.
Ninja 300'ü 18 bin'e satıyorlar, o da ÖTV %37 olduğu için. Bunun fiyatı 15 - 16 civarında kalacaktır.
Çelikat üstat hayabusan var r25 kesmez seni.Bu arada bende bahçekatı evlere bakıyorum sırf motor yüzünden
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Yok üstat hız olarak dedim ,yanlış anladın.Statü ve güç simgesi olarak değil.Sonuçta her motorun keyfi farklıdır.
(küçük Ninja aldı ve Big Red tahminen 2014 model olarak Devletlere dışarı okşadı) okşadı mı?
Arkadaslar bugun yamaha bayine sordum sirinevlerde,subatta fuar var dedi,subattan sonra bayilerde olucak dedi..fiyati 13 15 arasi olucak ama kesin bisey diyemem dedi..
bunun fiyatı 13 olsun 10 bin tane kafadan satar.
Valla 13 de olmaz heralde,adamlar genis bi aralikta dusunuyorlar,cbrdan biraz pahali satsalar 14bine falan gitcek gibi..15 olursa da alirim diyorum ama bilmiyorum degermi..
Benimde bayiden duyduğum 13,5-14 civarı bir fiyat. 15 üstü sanmam o fiyata ninja 300 var mis gibi. O fiyata gelirse honda biraz kendine gelir umarım artık.
Ustalar fuarda fiyat daha mı uygun oluyor?
fuar ne zaman oluyo?
Subatta fuar olucak, fuara ozel indirimlerde olur ama kucuk indirimler
Fuarda istanbulda nerde oluyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Sanırım cnr da az önce araştırdım.
Ne çirkin Motor yav
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)