geçenlerde sahibinden motosiklet ilanlarına bakıyordum da bi ilan gözüme çarptı mondial mg prince cdı beyin taktırdığını motor +5 hp arttığını söylüyordu. ne kadar doğru acaba motoru satabilmek için mi öyle bişey yazmış ?
geçenlerde sahibinden motosiklet ilanlarına bakıyordum da bi ilan gözüme çarptı mondial mg prince cdı beyin taktırdığını motor +5 hp arttığını söylüyordu. ne kadar doğru acaba motoru satabilmek için mi öyle bişey yazmış ?
Eksozlar için bile yazıyolar o kelimeyi.Ben sanmıyorum
güç için yakıt hava karısımı ve atesleme gerekir. sadece atesleme ile imkansız bişey ki
yaklasık 10 bg makina nın %50 güç artısından bahsedilmişki oda imkansız
Adam 90tl ye cg egzozu satiyor bide +5 beygir yaziyor.. yahu insanlar koca araba motorlarinda +5 beygir elde etmek icin binlerce Tl harciyor? Siz tutmus egzozla cdi ile %50 beygir arttirma yalanlarina kaniyorsunuz..
Bu adamlar cennette arsa satiyorlar, Kemal Sunalin filmindeki gibi bogaz koprusunu sahibinden kelepir satiyorlar inanip alanlara GEÇMiŞ olsun
Modifiyede ateşleme yapılacak en son modifikasyonlardan inanın.Ha o modelde elektrik sorunu vardır,ateşleme gücü yetmiyordur motosiklet normal gücüne ulaşmıştır ona lafım yok...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Karbüratörlü motorlarda fazla bir etkisi olacağını sanmıyorum.
cdi beyin içerisinde ateşleme haritası vardır
devire göre ateşleme zaman ayarı yani
evet güç artışı olur
olur ama 10hp lik scooterda 5hp değil ~0.5hp olur
sanırım satıcı sıfırı yazmayı unuttu
yada herkesi geri zekalı sanıyor 2013 yılında bu çağda ?
yanlız 0.5hp bile olsa hissedersiniz benden söylemesi
bende aynı motor var cdi değiştirdim 20 bg oldu.
şaka bir yana princede en iyi modifiye silindir+piston değişimi mis gibi 125 cc olur hatta 150 bile olabilir masraf yaparım dersen 200 cc olur.
zaten 100 cc alet 9.1 bg güç veriyor 150 lik scooterlardan bile fazla bu değer veya cb125 ace den bile fazla
.....................
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)