Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorumu gözümden sakınıyorum ama..

REKLAM ALANI
    pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    Kolayı yakmaya çalışan kafadan istiyorum
    tata bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    birde şu istanbul aşığı olanların brandaları yaksalar ya
    hep mi ist nefret edenlerin orda yaşamak zorunda olanların başına gelir böyle olaylar

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    onda var bende yok düşüncesinde olan şerefsizlerin işi zor ağa hangi birini yakacaklar.Bu işler mahallenin it kopuk tayfası tarafından yapılıyordur bence.Çünkü herhangi bir adam brandalı bir motorun yanından geçerken böyle adilik yapmaz.

Forum kuralları sebebiyle böylelerine söyleyemediğim kelimeleri Doğuş'un bu gifiyle anlatmak istiyorum..

a.payza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (yeni kasa) Yeşil Renk
    Bizim mahallenin çocukları nezaman bir karton görseler ateşe veriyorlar
    nerede bir strafor köpük görseler param parça edip heryere dağıtıyorlar
    gördükleri her maden suyu şişesini yola fırlatıp parçalıyorlar
    Genelde oyun oynarken benim zamanımdaki gibi oyunlar değil de hayvanat bahçesindeki hayvanlar gibi sesler çıkararak oynuyorlar (şaka değil gerçekten)
    Ramazanda uykusuzluktan ben baygınlık geçiriyorken erken yatıp da sahura uyanayım diye düşünürüm ama bu çocuklar saat 2-3 e kadar uyumuyorlar
    Mahallemde sürekli hiç bitmeyen bir gürültü var zannedersin ki birileri kavga ediyor...

Allah hayırlı evlat versin diye dua ederim hep, böyle çocuk düşmanıma bile vermesin...

Mahallede sote gördüğü her yerde sevgililer kırıştırır
    Mahallenin serserileri toplanıp bir ağaç altında kafayı bulduktan sonra avazı çıktığı kadar taşkınlık yapar

Burası texas değil dostlar ESENLER...........

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Gopro+Housing ile wifi araciligi ile anlik izle ve kayit yap,sonrasinda tespit ettigin sucluyu goruntulu deliller ile savciliga sikayet et yada arabasi varsa kimse yokken tavaninda tepin yada kafasini gozunu kır..

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir arkadasimin motoruna da su oldu. Allah'tan site ici ve kamera onunde oluyor. adamin teki yan ayakligi kapatip motoru dik konuma alarak fotograf cektirmis. Artiz ya face e koyacak .... sonra inmis motordan ve motoru birakmis. Ayakligi acmadan.. Motor gumm diye yere tabi... hasar parasini 3-4 ayda parca, parca, sinir, kufur tehdit oyle alabildi.

SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    geçmiş olsun inşallah daha devamı olmaz. ben motorumu otoparka bırakıyorum ve yazın özellikle pati izleri görüyorum. sonuçta kedi bu, otoparkçıya da kızamazsın niye kedi soktun otoparka diye. geçiyo gidiyo ama senin başına gelenler kötü kalpli insanların yaptıkları. inşallah Allah herkesin karşısına kendisi gibi birini çıkartır.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir tane ekmek bıçağı iş görüyor tekerleri çatır çatır kesiceksin mahkeme olayı biraz sıkıntılı kemal sunalın davacı filmine benzer
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gopro+Housing ile wifi araciligi ile anlik izle ve kayit yap,sonrasinda tespit ettigin sucluyu goruntulu deliller ile savciliga sikayet et yada arabasi varsa kimse yokken tavaninda tepin yada kafasini gozunu kır..

caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı a.payza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim mahallenin çocukları nezaman bir karton görseler ateşe veriyorlar
    nerede bir strafor köpük görseler param parça edip heryere dağıtıyorlar
    gördükleri her maden suyu şişesini yola fırlatıp parçalıyorlar
    Genelde oyun oynarken benim zamanımdaki gibi oyunlar değil de hayvanat bahçesindeki hayvanlar gibi sesler çıkararak oynuyorlar (şaka değil gerçekten)
    Ramazanda uykusuzluktan ben baygınlık geçiriyorken erken yatıp da sahura uyanayım diye düşünürüm ama bu çocuklar saat 2-3 e kadar uyumuyorlar
    Mahallemde sürekli hiç bitmeyen bir gürültü var zannedersin ki birileri kavga ediyor...

Allah hayırlı evlat versin diye dua ederim hep, böyle çocuk düşmanıma bile vermesin...

Mahallede sote gördüğü her yerde sevgililer kırıştırır
    Mahallenin serserileri toplanıp bir ağaç altında kafayı bulduktan sonra avazı çıktığı kadar taşkınlık yapar

Burası texas değil dostlar ESENLER...........
    abi taşınabilme imkanın varsa taşın derim , böyle adamlarla uğraşamazsın bitmezler

fatih35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE RTR150
    Geçmiş olsun aynı sorunları bende yaşıyordum. Alarmlı disk kilidiyle sorunu çözdüm bir kere elleyip alarmı öttüren bir daha ellemiyor tavsiye ederim.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...33142443/detay

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    5-6 yaşlarındayken yanından geçtiğimiz ve park halinde olan son model siyah mercedesi gruptaki bir arkadaşın, eline aldığı cam kırığıyla stop lambasından ön tamponuna kadar bastıra bastıra çizdiğini gördüğümde;
    (Ben)- Olm neden çizdin arabayı (İçim sızlayarak)
    - Hiç ! ib......lik olsun diye, cevabını almıştım.
    Siz siz olun aracınızı çoluk çocuğun bol bulunduğu muhitlerde bırakmayın, ne yapıyorsa bunlar yapıyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)