Sonunda geliyor mu ne ? Yamaha R25 250cc 2014
Reklamlar
-
lickup adlı üyeden alıntı
15-16 ney lan? Hondanın Yamahadan kalite olarak ne eksiği var? Yeni kasa cbr250 bundan daha güzel bana kalırsa tasarım olarak. Geriye tek çift silindir ve 10 beygirlik fark kalıyor. E beygir istiyorsan 11 bine hyosung var.
Zaten gelecek motor bu olmayacak kendimce söyle bir mantık kurdum r15 hiç gelmedi tr ye diye biliyorum r25 de öyle kalacak r15 vs r125 karşılaştırması yaparsak ve aynı farklılıkları r25 vs r3 üzerine uygularsak r25'ten daha sportif özellikler içeren bir motor bizi bekliyor diyebiliriz en azından ben öyle istiyorum
Kalite farkı çok olmasa da Yamaha biraz daha fazla uğraşıyor motorları üzerinde gibi geliyor bana;)
Reklamlar
-
15-16 Olsun CBR gibi pizzacı motoruna dönmesin motor. Her apaçinin altında olmasın.
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
15-16 Olsun CBR gibi pizzacı motoruna dönmesin motor. Her apaçinin altında olmasın.
Ne kadar saçmaladığının farkındamısın?
Senin paran 15-16 liran olabilir ve alabilirsin, peki ya benim 11-12 liram varsa ve apaçi değilsem? Sırf apaçinin altında olmayacak diye ben de mi mahrum kalacağım?
Yanlış anlama ama bu cümlen tam bir 'kapitalist düşünce'.
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
Ne kadar saçmaladığının farkındamısın?
Senin paran 15-16 liran olabilir ve alabilirsin, peki ya benim 11-12 liram varsa ve apaçi değilsem? Sırf apaçinin altında olmayacak diye ben de mi mahrum kalacağım?
Yanlış anlama ama bu cümlen tam bir 'kapitalist düşünce'.
Bende de çok yok.Kurunun yanında yanmak istemiyorum.
-
Beyler merhaba.. herkes bütçesine göre alsın makinasını keyfine baksın.. Honda-Yamaha-Kawasaki 3'üde güzel motorlar.. Kimimiz çok yakmasın der 250R alır zevkini değil bütçesini düşünür.. Kimimiz güçlü olsun yakıtı önemli değil der bir kaç bin TL daha fazla verip ya Kawasaki ya da Yamahasını alır yakıtına da katlanır vergisine de ;) .. Zevk ve bütçe meselesi herşey..
-
14 bin tl söylentileri dolaşıyor daha fazla olursa satılmaz zaten ayrıca yzf r 125 ile kıyaslamayın r 125 italyada yapılıyor bildiğim kadarıyla bu endonezya malı...
Eğer 14bin tl'ye girerse büyük motor düşünürken bunu alabilirim bende çok beğendim...
Websitesi güncellenmiş bu arada mavi ve siyah var kırmızısını getirmeyecekler sanırım :(
http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/supersport/yzf-r25.aspx
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Bence az demişsin. 25.000 falan olmalı.
Birader kafanız mı iyi. Paralel çift silindir, boru şasili standart ön maşa motora 18.000 bayılacan he
Vallahi ben Yamaha yetkilisi olsam sizin gibileri görünce 20.000'den aşağı fiyat dayamam.
zaten yamaha'nın yapacağını bildiğimizden söylüyoruz. öngörü değil yani söylediklerimiz, bilinen gerçekler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
VlknDnmz adlı üyeden alıntı
14 bin tl söylentileri dolaşıyor daha fazla olursa satılmaz zaten ayrıca yzf r 125 ile kıyaslamayın r 125 italyada yapılıyor bildiğim kadarıyla bu endonezya malı...
Eğer 14bin tl'ye girerse büyük motor düşünürken bunu alabilirim bende çok beğendim...
Websitesi güncellenmiş bu arada mavi ve siyah var kırmızısını getirmeyecekler sanırım :(
http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...t/yzf-r25.aspx
ktm duke 200 ün 5000 avroya satıldığı yerde kimse buna 14 bin etiketi koymaz, hiç sanmıyorum.
-
Arkadaslar merhaba bugun manavgatta erdemmotora gittim r25 icin de konustum, 15 gun icinde gelecegini fiyatinin yaklasik 15300 olucagini soyledi fiyatta +-1000 oynama olabilirmis. Hayal kirikligi oldu sanirim biraz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)