Yzf125 r 'de r1 gibi şase var maşallah. R25 boru şase. Yamaha artık satmak için motor, yapıyor son çıkan modellerin ne kadar cost efective olduğunu biliyoruz. Eski modellerin fiyatlarıyla kıyaslamaya gerek yok. Rakiplerin fiyatlarına bakmak lazım.
Yzf125 r 'de r1 gibi şase var maşallah. R25 boru şase. Yamaha artık satmak için motor, yapıyor son çıkan modellerin ne kadar cost efective olduğunu biliyoruz. Eski modellerin fiyatlarıyla kıyaslamaya gerek yok. Rakiplerin fiyatlarına bakmak lazım.
Iyi günler arkadaslar,
Sonunda beklediğim haber geldi tabi doğruysa 20 Mayıs da görücüye çıkıyor r25 bize seneye gelir ins.
Ilgilenenlere duyurulur.
http://www.asphaltandrubber.com/bike...onfirmed-20th/
http://www.iwantyamahar25.com
E hadi insallah.bekleyen arkadaslar vardi,onlar icin iyi haber.kotu haber su ki cbr250'nin 13bin lira oldugu yerde buna 15bin lira isterler ki facia.kim alir 15'e, yamaha fanlari.
O degilde dikkat ettim yeni gelecek modellerle alakali hep fiyat konusuyoruz.ne fakir milletiz.5 lira az olsun camurdan olsun.
Ayrica,yamaha bana mt-05 yap lan allahsiz.
çift silindir olursa fiyatıda 15 bin tl den yukarı olmazsa yok satar ilk alıcısıda ben olurum
çok tipsiz duruyo motor
tamam r125 coşmuş durumda ama kendi içinde çelişkiye düşüceğini sanmıyorum.
mt07 18300 iken bu makina en fazla 12 olur diye tahmin ediyorum.
eğer 14 15den gelirse Türkiye'ye, hiç gelmesin daha iyi
Görücüye çıktı beyler
http://global.yamaha-motor.com/showr.../sp/index.html
Sıra R3 de...
eğer yamaha mtlerde uyguladığı fiyat politikasını bunda da uygularsa piyasadaki tüm 250likleri siler süpürür. tabiki 9-10bin beklemiyorum. ama 12-13 bin rahatlıkla verilebilecek bir motor gibi görünüyor.
yamahayı aradım yetkili hiç bir şey söylemiyor basın acıklamasını bekliyoruz dedi. ipucu ver dedim acıklama yapamam dedi. bu sene gelirmi dedim. bilemem dedi ahhh yamaha keske temmuz hadi agustos gibi gelsen gene almaya razıyım ama seneye kadar bekleyebilirmiyim bilemiyorum :(
Evet bi heyecanla internette küçük bi araştırma yaptım bazı teknik veriler elde ettim
-çift silindir.
-36 beygir 12000 devirde
-22.1 nm tork 10000 devirde
-166 kg
-110 ön 140 arka lastik
-sele yüksekliği 780mm
-pırlanta şasi
-14.3 lt yakıt deposu
-6 vites
sadece bu bilgilere dayanarak fiyatı 15leri görecek gibi ama umarım yamaha bizi şaşırtır
cbr250 yeni kasa alınmalımı yoksa yamaha beklenmelimi siz olsaydnz hangisni seçerdnz?
neee 15-16 binmi :(:( cbr250mi alaym bari 15-16 yı veremem 12-13 olsa keşke ya
Merhabalar arkadaslar
Büyük ihtimalle 300cc olan versiyonu giriş yapacaktır Türkiye'ye ve bu sene bu motota binmek yine hayal olacaktır bizim için fiyat da ninja ile aynı seviyelerde olacaktır diye düşünüyorum gelmezse ninja alacaz artık
Iyi forumlar
15-16 ney lan? Hondanın Yamahadan kalite olarak ne eksiği var? Yeni kasa cbr250 bundan daha güzel bana kalırsa tasarım olarak. Geriye tek çift silindir ve 10 beygirlik fark kalıyor. E beygir istiyorsan 11 bine hyosung var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)