Türkiye versiyonunda opsiyonel lpg tüpü takma yeri koysalar bari Motor Goldwing ile aynı herhalde , 2 modelde 1832 cc.
Türkiye versiyonunda opsiyonel lpg tüpü takma yeri koysalar bari Motor Goldwing ile aynı herhalde , 2 modelde 1832 cc.
arkadaşlar böyle motorları honda türkiyeye getirmez hatta avrupa için bile çok sınırlı satışı olur çünkü amerika büyük bir pazar ve tamamen amerikan rüyası onun için size tipsiz ve gereksiz gelmesi çok doğal
Hocam Yeni Nesil 1.2 yada 1.3 Dizel Motur seçeneği yokmu Yahu Çok yakar bu
Tüpmü Takdırsak Çık Gerçi oda kurtarmaz 6 Silindir.
Şaka Bi Yana Motor Çok çirkin olmuş Çok + lı olduğuna eminim ama hani yıl olmcak 2014 farklılık istiyorsanız Ducati ,Kawasaki,Bmw Gibi Motorlar örnek alımalı bence
O nasıl bir sürüş pozisyonu arkadaş...
mrb zevk meselesi elbette ama 6 silindir 1800 cc ye yakışmışmı butip daha hırçın agresif birşey olmalıymış çok mülayim iddasız bu tipin altında bu 6 silindir yokdur tipi var bunu kimler alır dersen 50 yaşından sonra motorculuğa başlayanlara özel ben beğenmedim tipsiz şekilsiz fakat 6 silindirli bir motor çıkarmak 2014 te güzel hani v max gibi birşey beklerdim adam motorun üstüne yatmış sanki commuterde 120 ile gitmeye çalışıyormuş gibi tipine ....
Tam Pulsar 200 almak isterken kafamı karıştırdı şimdi
Alan yine alir, doyuran yine doyurur.. Biz yine 250cc ustune cikamayiz bu vergi bu benzinle
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Renk kötü durmuş. Sanayide boyanmış gibi duruyor. Tipi konsepti güzel.
Çirkin ama, Hayabusa kadar iğrenç değil. Birde çok yaktığını düşünmeyin tork nedir bilmeden.
V for Valkyrie. Ama aman yarabbim, bu ne çirkinlik, evlat olsa sevilmez
çok testisli bi motor çirkin ama karizmatik
bahçeyi sürerebilir miyiz bu canavarla ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)