Yeter Şu Apachilerden Bıktım Vallahi yaw!!
Reklamlar
-
Merhaba beyler,bayanlar bugün iş dönüşü benzinliğe uğradım tanıdığım yanında bir çay içtim atladım motoruma bir gürültü geldi baktım 2 tane ergen almışlar cg tarzı motosiklet egzozlar soba borusu gibi bağıra bağıra geldi bana dedi senin motora 4.600 veriyonda bizimki gibi ses çıkarıyormu felan dedi ben tınlamadım çıktım yola 1-2 dakka sonra yanıma geldi devir kesiciye soktu ama böyle aragaz verirken kendinen geçiyor misal
Aynı bunun gibi ben iyice sinirlendim vites yükselltim bastım devam ettim yok gitmiyorlar peşimden neyse ben yol uzatmayı göze alıp sağa döndüm onlar düz devam etti ve şunu anlayamadım devir kesmeden ne zevk alıyorlar 1-2 defa ben denedim zevklimi diye bence tamamen gürültü kirliliği ve motosiklete acı çektirmekten başka bir işe yaramıyor diyebilirim
birde hiçbirinde kask,ehliyet yok polisler uyuyor bence biz kasksız gezzek bizi bulurlar ama nasil anne,babalar var bunlara göz yumuyor anlamış değilim neyse iyi forumlar
Saygılarımla
Reklamlar
-
işte benim de sevmediğim motorcu tipleri bunlar
anne babalarına birşey deme arkadaşım başedemezler ki çocuklarıyla onlar ne yapsın.
aah bilinçsiz gençlik ah
-
bende çok gıcık oluyorum bu apaçilere benim 600 f'e bile gaz çekiyorlar ışıklarda
-
Geçen ayki gezimde aynı tipler cupla 15 20 km takip ettiler beni lan git diyorum gitmiyorlar,en sonunda atlatıp gördüğüm ilk benzinliğe girdim,tam sopalık bunlar
-
apaçi her zaman apaçidir altın s1000rr olsa bile 100 lük cup ile yarışmaya kalkar uğraşmaya değmez uğraşıcaksan motoru sehpaya alıcan kaskla ağzını burnunu kırcan
-
sidik yarışına giriyorlar altındaki motoruyla geçmeye çalışmalar ben her yavaşladığımda beni geçmeler demek istemiyorum ama tez zamanda düz duvara vurmaları temnliğiyle yoksa hiç akıllanmayacaklar.
-
bide sanki 300 ile gidiyolarmışta aerodinamiğe çok ihtiyaçları varmış gibi gidonun üstüne eğilmiyolar mı! Yarabbi sen büyüksün, akıl fikir ver.
-
apaçiler bitmez en güzeli hiç iplemiyormuş gibi yapmak ,ben özellikle gördüğümde iyice yavaşlıyorum geçip gitsin diye,hızlanırsan peşine takılıyorlar aklı sıra bir yarış havasına sokuyor kendini )),cahilliğin yumuşak bir beyinle karıştırılıp kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğrulması ile elde edilmiş bir piskolojinin sonucu bunlar
-
mertoreis adlı üyeden alıntı
Merhaba beyler,bayanlar bugün iş dönüşü benzinliğe uğradım tanıdığım yanında bir çay içtim atladım motoruma bir gürültü geldi baktım 2 tane ergen almışlar cg tarzı motosiklet egzozlar soba borusu gibi bağıra bağıra geldi bana dedi senin motora 4.600 veriyonda bizimki gibi ses çıkarıyormu felan dedi ben tınlamadım çıktım yola 1-2 dakka sonra yanıma geldi devir kesiciye soktu ama böyle aragaz verirken kendinen geçiyor misal
http://www.youtube.com/watch?v=zCIbQyQsnt8
Aynı bunun gibi ben iyice sinirlendim vites yükselltim bastım devam ettim yok gitmiyorlar peşimden neyse ben yol uzatmayı göze alıp sağa döndüm onlar düz devam etti ve şunu anlayamadım devir kesmeden ne zevk alıyorlar 1-2 defa ben denedim zevklimi diye bence tamamen gürültü kirliliği ve motosiklete acı çektirmekten başka bir işe yaramıyor diyebilirim
birde hiçbirinde kask,ehliyet yok polisler uyuyor bence biz kasksız gezzek bizi bulurlar ama nasil anne,babalar var bunlara göz yumuyor anlamış değilim neyse iyi forumlar
Saygılarımla
abi yarım saaatir gülüyorum nasıl bi manyak bu.hayat enerjisine hayran kaldım delinin.
-
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
bende çok gıcık oluyorum bu apaçilere benim 600 f'e bile gaz çekiyorlar ışıklarda
iyi ki bunların altında bi suzuki felan yok
-
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
hüseyin seni bi yakalasam ışıklarda
teker yapıp üstüne sürecem motoru :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)