Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeter Şu Apachilerden Bıktım Vallahi yaw!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Merhaba beyler,bayanlar bugün iş dönüşü benzinliğe uğradım tanıdığım yanında bir çay içtim atladım motoruma bir gürültü geldi baktım 2 tane ergen almışlar cg tarzı motosiklet egzozlar soba borusu gibi bağıra bağıra geldi bana dedi senin motora 4.600 veriyonda bizimki gibi ses çıkarıyormu felan dedi ben tınlamadım çıktım yola 1-2 dakka sonra yanıma geldi devir kesiciye soktu ama böyle aragaz verirken kendinen geçiyor misal

Aynı bunun gibi ben iyice sinirlendim vites yükselltim bastım devam ettim yok gitmiyorlar peşimden neyse ben yol uzatmayı göze alıp sağa döndüm onlar düz devam etti ve şunu anlayamadım devir kesmeden ne zevk alıyorlar 1-2 defa ben denedim zevklimi diye bence tamamen gürültü kirliliği ve motosiklete acı çektirmekten başka bir işe yaramıyor diyebilirim
    birde hiçbirinde kask,ehliyet yok polisler uyuyor bence biz kasksız gezzek bizi bulurlar ama nasil anne,babalar var bunlara göz yumuyor anlamış değilim neyse iyi forumlar

Saygılarımla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    işte benim de sevmediğim motorcu tipleri bunlar

anne babalarına birşey deme arkadaşım başedemezler ki çocuklarıyla onlar ne yapsın.

aah bilinçsiz gençlik ah
    Unique693 ve rambomert bunu beğendiler.
    birGarip..

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    bende çok gıcık oluyorum bu apaçilere benim 600 f'e bile gaz çekiyorlar ışıklarda
    Unique693 bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçen ayki gezimde aynı tipler cupla 15 20 km takip ettiler beni lan git diyorum gitmiyorlar,en sonunda atlatıp gördüğüm ilk benzinliğe girdim,tam sopalık bunlar
    rambomert bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    apaçi her zaman apaçidir altın s1000rr olsa bile 100 lük cup ile yarışmaya kalkar uğraşmaya değmez uğraşıcaksan motoru sehpaya alıcan kaskla ağzını burnunu kırcan
    rambomert bunu beğendi.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    sidik yarışına giriyorlar altındaki motoruyla geçmeye çalışmalar ben her yavaşladığımda beni geçmeler demek istemiyorum ama tez zamanda düz duvara vurmaları temnliğiyle yoksa hiç akıllanmayacaklar.

OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    bide sanki 300 ile gidiyolarmışta aerodinamiğe çok ihtiyaçları varmış gibi gidonun üstüne eğilmiyolar mı! Yarabbi sen büyüksün, akıl fikir ver.
    hotrob bunu beğendi.

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    apaçiler bitmez en güzeli hiç iplemiyormuş gibi yapmak ,ben özellikle gördüğümde iyice yavaşlıyorum geçip gitsin diye,hızlanırsan peşine takılıyorlar aklı sıra bir yarış havasına sokuyor kendini )),cahilliğin yumuşak bir beyinle karıştırılıp kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğrulması ile elde edilmiş bir piskolojinin sonucu bunlar
    sedat_57 ve cool113 bunu beğendiler.

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    Alıntı mertoreis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba beyler,bayanlar bugün iş dönüşü benzinliğe uğradım tanıdığım yanında bir çay içtim atladım motoruma bir gürültü geldi baktım 2 tane ergen almışlar cg tarzı motosiklet egzozlar soba borusu gibi bağıra bağıra geldi bana dedi senin motora 4.600 veriyonda bizimki gibi ses çıkarıyormu felan dedi ben tınlamadım çıktım yola 1-2 dakka sonra yanıma geldi devir kesiciye soktu ama böyle aragaz verirken kendinen geçiyor misal

http://www.youtube.com/watch?v=zCIbQyQsnt8

Aynı bunun gibi ben iyice sinirlendim vites yükselltim bastım devam ettim yok gitmiyorlar peşimden neyse ben yol uzatmayı göze alıp sağa döndüm onlar düz devam etti ve şunu anlayamadım devir kesmeden ne zevk alıyorlar 1-2 defa ben denedim zevklimi diye bence tamamen gürültü kirliliği ve motosiklete acı çektirmekten başka bir işe yaramıyor diyebilirim
    birde hiçbirinde kask,ehliyet yok polisler uyuyor bence biz kasksız gezzek bizi bulurlar ama nasil anne,babalar var bunlara göz yumuyor anlamış değilim neyse iyi forumlar

Saygılarımla
    abi yarım saaatir gülüyorum nasıl bi manyak bu.hayat enerjisine hayran kaldım delinin.

caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende çok gıcık oluyorum bu apaçilere benim 600 f'e bile gaz çekiyorlar ışıklarda
    iyi ki bunların altında bi suzuki felan yok

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hüseyin seni bi yakalasam ışıklarda
    teker yapıp üstüne sürecem motoru :D
    # motosikletle.blogspot

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)